מילים שמעצבנות אתכם.

Voodo Doll

New member
מילים שמעצבנות אתכם.

אני אתחיל
הזוי
כוסית
"ברמות"
חיימשלי(מסתבר עכשיו זה מילה)
כשבנות אומרות "חמודה שלי,יקירה,מתוקה". בעיקר כשזה מזכירות.

תורכם.

Cade Foster

New member
מילים פחות מעצבנות אותי, ביטויים יותר

כל מה שאומרות זונות של תשומת לב,
כל מה שיוצא מהפה של מבצעי השירים של יוסי גיספן,
לראות אנשים שכותבים עם שגיאות כתיב מכוונות (אני יתעצבן),

ובכלל, אנשים זה היצור הכי מעצבן שיש.

Voodo Doll

New member
אפשר גם ביטויים

שמחה לומר שאף פעם לא שמעתי את השירים של יוסי גיספן. שירים ישראלים זה פויה.

הכללות זה פויה...

ולא אומרים פויה על מוזיקה...
ולידע כללי יוסי גיספן הוא כותב שירים (לא זמר), וקשה לי להאמין שאת חיה בישראל ולא שמעת חלק משיריו לפחות מיליון ואחת פעם...

Voodo Doll

New member
זו לא הכללה, זו דעה.

יכול להיות ששמעתי מבלית ברירה, אבל אם הייתי אוהבת את השירים כבר הייתי מחפשת את השם שלו.
שמעתי אולי 3-2 שירים ישראלים טובים, והשאר זה פויה. אבל בשביל לרצות אותך אני אגיד "הרוב". P=

אכן בלית ברירה...

ולמען הסר ספק, גם אני לא סובל את השירים שלו (לקרוא להם שירים זו כבר מחמאה שביום רגיל לא הייתי מעלה בדעתי להעניק להם...)

אני פשוט לא אוהב כל כך שאנשים אומרים שהם לא אוהבים מוזיקה ישראלית, כי מוזיקה ישראלית זו לא באמת סוגה מוזיקלית... זה כמו לומר שכל יצירה של מוזיקאי ישראלי היא בהכרח פחות טובה אך ורק בשל היותו ישראלי...
זאת דעתי לפחות... גם נראה לי שכשמישהו לא אוהב סגנון אמנותי כלשהו, בדרך כלל הוא פשוט לא התאמץ מספיק למצוא את העומק והיופי שאחרים מוצאים בו...

ברר... חילופי העונות האלה עושים לי בלאגן במוח... אני מקווה שיצא קוהרנטי...

Optimus_Prime

New member
יפה אמרת

אכן אי אפשר להכליל את כל המוזיקה הישראלית תחת אותה קורת גג.
מצד שני, בהחלט אפשר להבין אנשים שפחות אוהבים את *כל* השירים הישראלים מהסיבה הפשוטה שהמילים הן בעברית. לחלק מהאנשים אולי קשה מדי (או קל ופשוט מדי..) להאזין למילים בשפה שהם מכירים, לכן יש הכללה.
בקשר לחוסר האהבה - יש עצלנות ויש גם טעם שונה. זה כמו הבדיחה הקבועה על ג'אז, סגנון שאני מאוד אוהב למשל: אף אחד לא באמת אוהב או מבין ג'אז. הוא פשוט אוהב להגיד שהוא אוהב ג'אז

וכמובן שהשירים שיוסי גיספן אחראי למילים שלהם הם אכן שירים לכל דבר, הם לא צריכים מחמאות ממך, הם מסתדרים טוב מאוד בלי

Cade Foster

New member
לא נראה לי שאת מסוגלת להימנע מזה

השירים שהוא כותב זה כמו יתושים. את לא רוצה שיגיעו אלייך אבל הם מגיעים גם בלי שאת רוצה.

דווקא אוהבת "הזוי"

מילים מעצבנות:
קול- וכן! יש אנשים שעדיין משתמשים בזה!!

בעלול- נשים שקוראות ככה לבעליהן
כאילו- שנכנס בתוך משפט בצורה מעצבנת..
"אחותי" (הסלנג כמובן)
כחכוח
שגעון
עלאכיפאק
ליברמן

ובגלל שאנחנו חיים בעולם וירטואלי..תרשה לי גם להוסיף מילים מעצבנות כתובות- כאלה שמשבשים בכוונה כמו מצ'עמם או בצפר (בית ספר..)

Optimus_Prime

New member
אם כבר "ליברמן"

אז אותי מעצבנת הפניה הקבועה לראש הממשלה כ: "ביבי".
לא זכור לי שאנשים כתבו מכתבים והעלו סטטוסים בפייסבוק וכתבו "אריק" או "אודי". ובטח לא גופי תקשורת.. יוצא לי לראות המון כתבות וטורי דעה בעיתונות שהמילה "בנימין" או "נתניהו" אפילו לא מוזכרת.
ביבי הרס את הכלכלה, ביבי תרם לכלכלה, ביבי שולט בליכוד, ביבי חזק מול איראן.
טיפשי מאוד. אני מבין שזה כינוי שתופס אבל מגופים שמתיימרים להיות רציניים (נניח בצד כרגע את דוגמת הפייסבוק) אני מצפה ליותר.

EdisonGirl

New member
אני שונאת כשקוראים ל- AM:pM אמפם (AMPAM)

שונאת כשמנסים לסיים ויכוח אבוד מראש (מבחינתם. לא מבחינתי) עם המילים "את צודקת". מעדיפה לא להיות צודקת ובלבד שנמשיך להתווכח.

זהו בינתיים. מה שאת הזכרת מעצבן, וגם דיבור מזרחי ושגיאות תחביריות, אבל הדם מגיע ל- 60 מעלות ככה.. בנ"ל הוא במצב של רתיחה.

Voodo Doll

New member

את אוהבת להתווכח אה?
תאמת שאני עושה את זה, חוסך כאב ראש\חפירות

EdisonGirl

New member
זה פויה

יש בזה משהו מזלזל אפילו... הרי כשאת אומרת למישהי ״את צודקת״ כדי להפסיק להתווכח מסתתרת פה הטענה שמטרת הויכוח מבחינת שותפתך לשיחה היא לצאת צודקת, ובמקרה שלי- אני מתווכחת לשם הויכוח, ואני אפילו אוהבת להתווכח עם אנשים שמחדשים לי משהו באמת ולא מתווכחים רק כדי להיות צודקים. כש״סותמים״ לי את הפה אני מרגישה ממש מסורסת. זה מבאס רצח.

אני אכבד לגמרי אם פשוט תגידי ״התעייפתי מלדבר, בואי נפסיק״. אני אסכים בשמחה. ושתינו נצא מרוצות- את כי לא חפרו לך, ואני כי לא סתמו לי את הפה בצורה בוטה כ״כ.

Voodo Doll

New member
אבל תמיד כשמתווכחים

שני הצדדים חושבים שהם צודקים ורוצים להוכיח את זה. אני כמוך מוכנה לקבל דעות אחרות אבל בנאדם שלא מוכן להבין שיכול להיות שהוא טועה(אלא אם יש לו הוכחות שהופכות את זה לעובדה), אין לך יותר מדי מה ללמוד ממנו, או להתווכח איתו. במקרים כאלו "את צודקת" הוא באמת גלגל הצלה. או שתמיד אפשר לשנות את הנושא..

EdisonGirl

New member
"את צודקת" זה גלגל הצלה רק במקרים ש >

בן השיחה באמת רק רוצה לצאת צודק וזהו, כמו שאמרת. בכל מקרה ויכוח נוצר כאשר שני אנשים עם דעות מנוגדות חושבים שהם צודקים- זה בדיוק הרעיון של ויכוח
, אבל אני יכולה לגלות במהלך שיחה אינטלקטואלית ודיון ענייני ומכובד, שטעיתי במה שחשבתי שאני צודקת לגביו. מלכתחילה, אף אחד לא חושב שהטענות שלו, הדעות שלו והמחשבות שלו הן שגויות. הנחת העבודה של כל אדם היא היותו צודק, אחרת לא היה חושב כך, אלא היה חושב משהו אחר שלדעתו נכון

באמת יש אנשים שאוהבים להתווכח, אבל חוזרים על מה שהם אמרו כמו מנטרה באופן כזה שהשיחה לא באמת מתקדמת לשום מקום ואת מוצאת את עצמך מזיעה רק בשביל לנסות למצוא דרך להגיע לראש של הבנאדם. במקרים כאלה, בהחלט עדיף לזנוח את השיחה וזהו.. אין בזה שום הנאה. באופן אישי, אני אוהבת שחוזרים על הדעה שלי (כדי לוודא שהבינו נכון) ואז מסבירים לי למה לדעתם אני טועה- זה דיון פורה וכייפי!

Optimistic Girl

New member
אני בקטע של

המשפט:
''אל תהיה צודק, היה חכם''

וויכוח זה ביזבוז אנרגיה, חבל עליה... אפשר לנצלה למטרות אחרות...

למעלה