מים מהמזגן על המדרכה גרמו לתאונה - מי אחראי?

מים מהמזגן על המדרכה גרמו לתאונה - מי אחראי?

מים מהמזגן על המדרכה גרמו לבוץ על המדרכה.
כאשר הלכתי על המדרכה החלקתי, נפלתי ונחבלתי.
נגרם לי נזק של כ-400 ש"ח בנוסף לפציעה ביד והרגל.

מי האחראי על המדרכה לפני החנות?

ומי אומר שהמיים הם מהמזגן ? אולי מישהוא שפך

סתם מים . חוץמיזה הולכים בזהירות . מים זה לא מיכשול . גם יכול להיות גשם שם ואפשר להחליק .

המיים מהמזגן - יש צינור שיורד בתוך הקיר

בעל החנות לא מכחיש שהמים הם מהמזגן...

בחו"ל אני יודע בוודאות כי האחריות על המדרכה לפני הבית/חנות היא שלהם.
לכן ניקוי שלג למשל זה באחריות בעל החנות/בית.

אם המים אכן מהמזגן, ניתן לטעון

שהאחריות היא של בעל המזגן. זה לא אומר שאין לך אשם תורם, אבל חסרים פרטים כדי שאהיה אוכל לקבוע האם יש סיכוי או לא.

הוא הלך עים נעליים לא תיקניות .

נעליים מחליקות במים . גם אם הייה גשם הוא הייה מחליק . אז הייה בא בטענות אל בורא עולם .

כתוב למעלה שאין להיסתמך על הנאמר כאן

אני מביע את דעתי שיכולה להיות נכונה . בחקירה נגדית של הניתבע . כי הסוליות שלו היו פגומות . אם אדם מחליק על מיטח ישר . מחר הוא ילך על מידרך רטובה מהגשם וגם יכול להחליק . עדיין לא דנים בגובה הנזק . אלה מי אשם בנפילה . אם בעל המזגן ימצא אשם . אז נתון בגובה הנזק . ומה הפיצוי שמגיע ונול,
שבוע טוב ומבורך

גם תלוי מה גיל הנופל . מה היציבות שלו

באופן כללי . אולי לוקח כדורים בבוקר שיצרו לו סחרחורת . איך הוא לא ראה את הרטיבות שהיא גדולה לפי התמונה . שיביא אישור מקופת חולים שבריאותו תקינה . כול זה ישאל הניתבע על ידי בא כוחו

ניתחתי עוד פעם את התמונה

המעבר צר יש עמוד תומך שבולט מהקיר . כניראה שהאדם צמוד לקיר היגיעה לעמוד התעצל לרדת מהמידרכה . כי המעבר הוא בקושי 20 ס"מ רק בלטה אחת ומעד . איך סימן של תביעת נעל ביכלל בצילום .
הבחור מעד כאשר רצה לעקוף את העמוד . אחרת היו רואים תביעת נעל ברטיבות . ואני עדיין לא דיברתי עים הנופל . גם לא רואים בצילום את ההחלקה של הנעל . כאילו לא דרכו ביכלל על המקום
משהוא לא כשר בצילום

יכול להיות שהוא נפל ביכלל כאשר הוא ירד

מדרגה לכביש . וביגל שהמקום צר . איבד שבוי מישקל ונפל . אין משיכת נעל על המקום הרטוב

הגדלתי את התמונה ויש לי עוד רעיות נגד הנופל

אם אתם רוצים אכתוב עוד ראיות שגרמו לנפילה

אדון מנהל אני ניהלתי מס' תביעות נגדי

וברובן יצאתי זכאי . רק תביעה אחת גדולה של מת"ב (הוט) עשינו תייקו . והתביעה נגדי הייתה על סכום 150K ש"ח . כמובן שיצגתי את עצמי . קודםם צריך להוכיח אשמה . אחרי זה לדון בגובה הנזק .

שבוע טוב

אני מסכים לחלוטין

הצילום הוא של המקום לאחר הנפילה

המוכר בחנות לא מכחיש שנפלתי. הוא ראה את זה.
לגבי בריאותי - אולי יש משהו בדבריך - אם כי אני בריא.
ובכל זאת השאלה היא מהי האחריות של בעל החנות, ולא של הולך הרגל, למה שקורה לפני החנות שלו.
האם הוא אחראי על המדרכה? האם מותר לו לזהם אותה כרצונו ללא כל אחריות?
האם מותר לו לשפוך החוצה מהזבל (במקרה הזה מים מהמזגן) שלו למרחב הציבורי ולא לתת את הדין למה שהוא גורם או יכול לגרום?

האם יש חוק נגד נעליים?

האם כל מי שמוכר נעליים מסתכן בתביעה?
בחו"ל ידוע כי בעל הבית שלפני המדרכה אחרי... גם אם בורא עולם יצר שלג והניח אותו לפני ביתם.

זו לא מידרכה זה אחור של העסק שלו . אתה עקפתה

עשיתה קיצור דרך . מידרכה רוחבה 2 מטר . ואין חלון ראווה בחזית של התמונה . ולא רואים החלקה על הבוץ רואים תביעת רגל ימין במצב שאתה עם הגב לקיר . הדריכה על המים בצורה כזו שאצבעות הרגל באויר . לכן אולי החלקתה ברגל ימין . הקיצר סתם כלום יש במה שאתה כותב

למעלה