וגם אני
I Itay Simons New member 10/4/07 #37 לגבי בלדות פאוור מטאל אם אני זוכר נכון, בטאגליינס של פורום פאוור מטאל יש שירשור שלם של המלצות. שווה להיכנס וגם לכתוב בדרך
לגבי בלדות פאוור מטאל אם אני זוכר נכון, בטאגליינס של פורום פאוור מטאל יש שירשור שלם של המלצות. שווה להיכנס וגם לכתוב בדרך
D DarkSideOfTheMoon16 New member 10/4/07 #39 מצאתי אתמול!..גם חפרתי קצת בתוך הטאגליינס של פאוור מטאל... הרוב עדיין בהורדה... תודה!
C Cry For The Moon New member 11/4/07 #54 כמה המלצות P: Dominia Eternal Tears Of Sorrow דת' מלודיק DECADENCE-סולנית (גראולים) תראש Luca Turilli's Dreamquest-סולנית. גות' מטאל בלה בלה בלה
כמה המלצות P: Dominia Eternal Tears Of Sorrow דת' מלודיק DECADENCE-סולנית (גראולים) תראש Luca Turilli's Dreamquest-סולנית. גות' מטאל בלה בלה בלה
D DarkSideOfTheMoon16 New member 11/4/07 #59 Eternal Tears Of Sorrow ../images/Emo99.gif החמור המנייאק לא מוצא שום שיר שלהם! תודה!..
S Super Alonit New member 11/4/07 #63 מה אה... החמור שלך?:X אני ~איזשהי מילה שהיא לא 'הורדתי'~ את כל הדיסקוגרפיה שלהם ביום.
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #62 איזה שיר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
S Super Alonit New member 11/4/07 #64 האאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif השיר הראשון ששמעתי שלהם איזה שיר...~מריירת~
S Super Alonit New member 11/4/07 #67 ../images/Emo23.gifKamelot- The Haunting דבוקה אליו כבר איזה יומיים ברציפות.