אלוהים שבשמיים!! הכנת הכל לבד??? זה מטורף!!!!!!!!!!! הכל נראה מדהים!!
מ מיצמיצ69 New member 9/4/07 #349 אלוהים שבשמיים!! הכנת הכל לבד??? זה מטורף!!!!!!!!!!! הכל נראה מדהים!!
נ נירה ש New member 9/4/07 #389 ממש למות עכשיו חסרה רק התמונה של השולחן הערוך כולו, מסודר עם כל מה שמוכן, וגם כל הכלים היפים. אני מתה על הסורת הנהדרת של המימונה המרוקאית, רק חבל שמשנה לשנה יש פחות ופחות בתים עם שולחנות חגיגיים כאלו.
ממש למות עכשיו חסרה רק התמונה של השולחן הערוך כולו, מסודר עם כל מה שמוכן, וגם כל הכלים היפים. אני מתה על הסורת הנהדרת של המימונה המרוקאית, רק חבל שמשנה לשנה יש פחות ופחות בתים עם שולחנות חגיגיים כאלו.
א אהובה.א New member 10/4/07 #393 תגיד לי.... מתי הספקת לעשות את כל זה? לא ישן? לא אוכל? לא עושה ס...? וואי לי.... התחרפנתי מכל היופי הזה. פשוט מדהים. כל הכבוד.
תגיד לי.... מתי הספקת לעשות את כל זה? לא ישן? לא אוכל? לא עושה ס...? וואי לי.... התחרפנתי מכל היופי הזה. פשוט מדהים. כל הכבוד.
ה הקטנה באלפי ישראל New member 10/4/07 #427 ../images/Emo178.gifאת כל זה אתה מעין למימונה../images/Emo35.gif יא מג'נון מעולם לא הייתי במימונה אמיתית....
../images/Emo178.gifאת כל זה אתה מעין למימונה../images/Emo35.gif יא מג'נון מעולם לא הייתי במימונה אמיתית....
א אתי כק New member 7/4/07 #130 דודו מה זהו?../images/Emo2.gif לא נשארו לי אצבעות לעסתי את כולם מרשים ביותר אין עלייך אמיתי מגיע לך
ק קרם שניט1 New member 8/4/07 #272 דודו תודה רבה היום פשוט סוף סוף גיל גיליתי כמה מתכונים שעניינו אותי מהעוגיות של המימונה אין בפי מילים לתאר את ההתרגשות שלי כשראיתי את כל המתכוניםוהעוגיות תודה תודה יישר כוח וחג שמח
דודו תודה רבה היום פשוט סוף סוף גיל גיליתי כמה מתכונים שעניינו אותי מהעוגיות של המימונה אין בפי מילים לתאר את ההתרגשות שלי כשראיתי את כל המתכוניםוהעוגיות תודה תודה יישר כוח וחג שמח
י יהודית לוי New member 7/4/07 #133 דודו נגמרו לי המילים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif רק מילה אחת תבורכנה ידייך. לך לבני משפחתך "תרבחו ותסעדו"
דודו נגמרו לי המילים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif רק מילה אחת תבורכנה ידייך. לך לבני משפחתך "תרבחו ותסעדו"
M maxima ושמנה@ New member 7/4/07 #136 ../images/Emo47.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo47.gif מלך! אני הייתי מסתפקת עכשיו במופלטה (2-3-4) עם כוס תה עם נענע..וזהו!!!!!!! הכל נראה מדהים....דודו אשמח למתכון למופלטה....אולי סוף סוף אעשה לבד השנה.
../images/Emo47.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo47.gif מלך! אני הייתי מסתפקת עכשיו במופלטה (2-3-4) עם כוס תה עם נענע..וזהו!!!!!!! הכל נראה מדהים....דודו אשמח למתכון למופלטה....אולי סוף סוף אעשה לבד השנה.
B bigjack New member 7/4/07 #138 WOW פשוט להתעלף ../images/Emo106.gif באמת כל הכבוד לא רואים דבר כזה כל יום..........גם לא כל יומיים סחטיין עליך דודו
WOW פשוט להתעלף ../images/Emo106.gif באמת כל הכבוד לא רואים דבר כזה כל יום..........גם לא כל יומיים סחטיין עליך דודו
L lilolilo2 New member 7/4/07 #142 הכל נהדר כל הכבוד מי אוכל את כל זה?????? מתכון לעוגיות פרח ריבה בבקשה
R ruthi226 New member 8/4/07 #149 דודו! אלה יעתיק לח'יר! תרבחו ותסעדו! אתה מדהים כרגיל! הכנתי גם מרציפנים בהשראת המרציפנים שלך, פדיחה לשים אותם פה ליד המקצועיים שלך! חג שמח!
דודו! אלה יעתיק לח'יר! תרבחו ותסעדו! אתה מדהים כרגיל! הכנתי גם מרציפנים בהשראת המרציפנים שלך, פדיחה לשים אותם פה ליד המקצועיים שלך! חג שמח!
פ פנינה קדם New member 8/4/07 #156 ../images/Emo124.gifדודו בבקשה פליזזזזזזז מתחננת רק ליום אחד התינשא לי אתה בלתי אפשרי יקירי
S smady a New member 8/4/07 #159 דודו w000000wמוטרף מוטרף ניראה נהדר שאלה לי? אתה מוכר את כל העוגיות האלה? כאילו מה?...................... הרסת אותי עכשיו.
דודו w000000wמוטרף מוטרף ניראה נהדר שאלה לי? אתה מוכר את כל העוגיות האלה? כאילו מה?...................... הרסת אותי עכשיו.
ש שירלי נמש New member 8/4/07 #176 דודו, תירבח! מסכימה עם טלאית שאמרה שאין על העוגיות המרוקאיות, גם אני משוגעת עליהן... הכל טעים לי... מאחלת לך שתמיד יהיה לך רק טוב ומתוק, התוצרת שלך פשוט מהממת!!
דודו, תירבח! מסכימה עם טלאית שאמרה שאין על העוגיות המרוקאיות, גם אני משוגעת עליהן... הכל טעים לי... מאחלת לך שתמיד יהיה לך רק טוב ומתוק, התוצרת שלך פשוט מהממת!!