ראשית תודה רבה על הכל. מקסים לחשוב שיש אנשים שמוכנים לשתף ולעזור. הכשרון שלך הוא ייחודי . רציתי לשאול - פזואלוס דבש? באיזה שלב הוספת דבש ומה הכמות? תודה וחג שמח
לאחר שהפזואלוס מוכנים והתקררו (חשוב שיהיו בטמפרטורת החדר) מכינים סירופ ממים וסוכר 3 כוסות מים 4 כוסות סוכר לערבב על להבה עד שהסוכר נעלם כשרותח להוסיף כף דבש (לא יותר כי אים הדבש יהיה כבד העוגיה תישבר) ואז ליטבול את העוגיות אימלההההההההה איזה טעים זה חבל שניזכרתי בזה עכשיו כי זה לא יצא לי מהראש חיחיחיחי......
אין צורך לקנות שום כלי במיוחד אני משתמש בכלים שלי שיש לי במטבח צריך המון סבלנות כי זה להכין עוגיה עוגיה (קצת עבודת נמלים) צריך מישהו טוב יעיל וחרוץ שיעזור לך מוסיקה טובה ברקע לנתק טלפונים לינעול את הבית שאף אחד לא יפריע ולעבודה... זה כייף נהנים לראות איך נוצרים מגש אחר מגש והציבעוניות משגעת
אני ../images/Emo2.gif ו- ../images/Emo12.gif ו-../images/Emo178.gif
ופשוט לא מאמינה למראה עיני.... אין ספק שכל התארים שהצמידו לך, הכתרים שהכתירו לך אכן ואכן מגיעים לך, ומכל הלב דרך אגב, נורא מצחיק אבל העוגיות שאני הכי אוהבת ביום יום אלו הרייבת.. באופן כללי חולה על הכל, אבל מתה על הרייבת... בקרוב ננסה לעשות לבד (עד עכשיו קניתי). שיהיה לך חג שמח!
ממש לדורות הבאים... כל הכבוד על המאמץ , הכתיבה, העריכה היפה, ובכלל התמונות , והכח שלהכין בכלל.. שיהיה לך אחלה ממונה ותמשיך להפתיע.. גדול, אתה גדווווווווווווווווווווווווווווווווווווולללללללללל