../images/Emo41.gifמתכון קוביות פאדג' בגימור מרנג
המתכון נלקח מהספר "ממתקים ומעדני שוקולד" הסדרה הקטנה לבישול עולמי, פאדג' שוקולד - 64 יחידות (קטנות) 125 גרם שוקולד לבישול (צימקאו השם ישמרני) 125 גרם חמאה 1 וחצי כוסות אבקת סוכר מנופה 2 כפות חלב חצי כוס אגוזים קצוצים גס (פקאנים - לוז - מלך - שקדים - מה שבא לך) אני מוסיף גם חצי כוס ביסקויטים פתי בר חומים מרוסקיםם לאבקה מרפדים תבנית קטנה ,אני מרפד תבנית פלסטיק של בורקסים קפואים שקונים בסופר בניילון נצמד לרפד וגם לצאת החוצה מהצדדים מערבבים שוקולד קצוץ עם חמאה אבקת סוכר וחלב ומחממים במקרו עד להיווצרות קרם (להיזהר לא לשרוף) מוציאים מהמיקרו ומוסיפים את האגוזיםם משטחים על התבנית ומכניסים לחצי שעה למקפיא להתקשות הופכים את הפאדג' על קרש חיתוך ומקלפים את הניילון חותכים לקוביות קטנות מורחים מעט שוקולד מצמידים מרנגים קטנים שזילפנו ואפינו מראש