מינהרת הזמן

*יערית

New member
מינהרת הזמן ../images/Emo73.gif

לא רק תוכנית ברדיוס FM אלא גם לכל אחד מאיתנו יש את מינהרת הזמן משלו עם שירים שהשאירו בו חותם מכל תקופה שהיא, חוויות וכו'.... בא לכם להעלות שירים שדחקתם עמוק בפנים שפשוט שימחו אתכם,העציבו,גרמו לשק הדמעות להתפוצץ, לזכור התאהבות ישנה,לחוש ריח של פעם בנחיריים, חוויות לא נעימות. זה השיר שלי ...תמיד ריגש אותי..גרם לי לדמעות ועד היום הזה מתקשה לשיר אותו..ועם כבר שרה הילדים שלי פורצים איתי בבכי יחד. אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה לי יקרה שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך אוהב אותך... אחייך אלייך אחייך אחייך אלייך אחייך שיר קטן אשיר לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך.... אוהב אותך..... {את האמת....השיר הזה הורג אותי} יאללה בואו נהייה ספורטיביים למען מינהרת הזמן הפרטית שלנו

תמרי30

New member
רעיון טוב לחזור למנהרת הזמן

הפרטית שלי
יש המון שירים שמחזירים אותי לכל מיני תקופות ... בעצם לכל תקופה יש את השירים שלה ואם אני חושבת על זה אני כל כך אוהבת מוסיקה שכל שיר שאני אוהבת מתקשר לי למשהו ומישהו . לדוגמא השיר one של u2 מרגש אותי מאוד ומזכיר לי חבר שאהבתי מאוד וזה נגמר יש שורה בשיר שאומרת נתת לי כלום ועכשיו זה כל מה שנשאר (יצא מסורבל בגלל התרגום מאנגלית) או רנה של אריאל הורוביץ , שייך לתקופה מופלאה עם איש מופלא ומעלה דמעה קטנה בזווית העין ... ועכשיו יש שיר חדש ...השיר שלי , כתבתי לבן זוגי שיר והלחינו אותו ושרה אותו זמרת ואני פשוט מוקסמת ממה שיצא ושומעת את זה כל יום בהתלהבות רבה . יש עוד המון שירים ...אני מנסה להזכר

yaeli4

New member
יעריתוש, כפרוש, אולי במקום לשיר

מאמי, אולי במקום לשיר עם המגב במטבח, תאשרי את בואך ובואו של אוהי למפגש, בשרשור שלמטה, כדי שנזכה לראות אותך גם בגופייה האדומה מפזזת ללא הפסקה מולנו. אני מזמינה ריקוד בטן לצלילי "בלבלי אותו".... לאב יו,

yaeli4

New member
אוי, שיט, מתאים לי להתבלבל. יערית

התכוונתי שתאשרי את בואו של מעוף והדבקתי לך את אוהי.... תכף רולן תבוא עם המגב להרביץ לי. ורק אוהי יושב כמו חתול שגמר לטרוף צלחת שמנת, מרוצה בפינה,
מיאו חתוללללללה.

oehhe

New member
מה רע לי שתיים?

oehhe שרק יתנו לישון מעשר עד שבע בבוקר

rolan

New member
יעלי

אני לא יכולה יותר לא מפסיקה לצחוק ממתינה לך בממתינה אוףףףףףףףףף את מתרגשת חבל על הזמן יוווווווווו רגע תגידי? אם עלמה תבוא עם אוהי?... אני יכולה להצטרף אליהם?...

rolan

New member
את רואה מה קרה מרוב צחוק

לא עלמה יערית יווווווווו הכל סמתוכה עכשיו כולם יבואו וזהו...

*יערית

New member
בננות../images/Emo88.gif../images/Emo12.gif

האם אני מגיעה עם אוהי
האם רולן מצטרפת אלינו
האם עלמה תצורף עם הזמן לחבורה
האם יעל כותבת בשם בדוי ושמה פיאה על ראשה
האם המפגש יהייה מנופח ומנפח מאוכל
כל זאת ועוד הרבה.....אחרי ה...פי..פיפיפיפיפיפיפיפי..... מחשבות

עלמה 3

New member
אמאאאאאאאאא אני לא באה, נראה לי

שזה מפגש החלפת זוגות....... אממממממאאאאאאאאא מפחיד תשכוחי ממני, לא מחליפה את מורכב שלי

yaeli4

New member
רולן, אור "טחנה" את הטלפון...

וסיימה עכשיו. עכשיו הקו פנוי. את מוזמנת לצחוק איתי בשח-הרחוק.

*יערית

New member
אבל..אבל....

א.סיימתי לרקוד ב.אוהי?אוהי ? ג.מעוף
מעוף
ד.אוהי תאשר את בואך למיפגש
ה.תשמעו התאריך מצויין לנו שבת בלי הילדים{כן כן לאט לאט מה אתם רוצים להכיר הכל בבת אחת?
} ו.אנחנו צריכים להגיע להסכמה בעיניין...פרטים ימסרו במסרים {אבל מאוחר יותר
}
...אין לכם רוח ספורטיבית..מה גם לא תסתובבו איתי במינהרת הזמן

תמרי30

New member
אני איתך במנהרת הזמן

מה את לא רואה אותי ?! הנה .... תסתכלי אני ממש כאן

rolan

New member
בשקט בשקט

אזמזם לך באוזן כי כולם בורחים כשאני שרה
גם אני תמיד מאוד התרגשתי מהשיר הזה, כילדה הייתי בוכה.... היום מאוד אוהבת שירים עבריים - שלמה ארצי, אריק איינשטיין, ריטה כאלה... אין לי העדפות... מאז שאוהי נכנס לחיי נכנסה גם המוסיקה הקלאסית... תמיד "חיבבתי" לא יותר... היום אני נהנית, מכניסה שלווה ורוגע... אצלנו סופ"ש (שישי ושבת) מתחילים עם בוקר של יחד (אוהי ואנוכי) שתיית קפה בגינה ומוסיקה קלאסית..... אוי כמה אני אוהבת את סופי השבוע.... אין לי הרבה נוסטאלגיה אני אוהבת מאוד את מה שיש לי עכשיו... לעבר אין לי כ"כ מה להתגעגע.... דבר אלי בפרחים אהובי...

*יערית

New member
לצעוק בקולי קולות../images/Emo124.gif

כ"כ אוהבת לשיר גם כאשר הקול שלי כקול עורב
ועוד משהו רולן..מוסיקה קלאסית זה מענג ביותר להתחבר לשקט ולהעריך צלילים שונים מצלילי שירה ורעש... אבל...העבר שלך יקירה ,בזכות העבר שלך את מעריכה את ההווה ואת העתיד
אז תני קרדיט לכל רגע שלך בחיים

העין ה 3

New member
אוי, יש כל כך הרבה

ולא, אני לא מתכוונת לחילופי זוגות שהתחילו פה. אם מישהי רוצה לקחת את בעלי - בבקשה, רק תבטיחו לא להחזיר... התכוונתי לשירים שמרגשים אותי: השיר שהתנגן לי בראש במהלך החודש התשיעי עם פשוש, וגם מספר שבועות לאחר הלידה, הוא שיר של רינת גבאי: והרגע מתקרב את מסתכלת במראה, עוד מבט נרגש ובליבך תודה. זה שנים שאת חיכית ובתוכך נשאת תפילה, בלחישה, מילה ועוד מילה. וביום החגיגה השמיים נפתחים שמש מאירה תיתן שמחת חיים והרוח תנשב ניגונים של אהבה והחיים הרבה יותר יפים. ילד בא אל העולם, עיניים אז תשירי לו שירים ומנגינה הנשמה שלו תשמח כפליים באהבה לאהבה מביטות בך זוג עיניים ורואות בך את הכל החלום שבתוכך נולד היום לאחוז אותו ברוך בשתי ידיים הברכה השיר הזה הוא לך ולשמחה וביום החגיגה השמיים נפתחים שמש מאירה תיתן שמחת חיים והרוח תנשב ניגונים של אהבה והחיים הרבה יותר יפים. ילד בא אל העולם, עיניים אז תשירי לו שירים ומנגינה הנשמה שלו תשמח כפליים באהבה לאהבה מה שאתם לא יודעים, שהריתי אותו לאחר ארבע וחצי שנים של טיפולים...

עלמה 3

New member
במנהרת הזמן שלי יש כל כך הרבה

כל תקופה , כל מצב יש סמל - וזה שיר מהילדות מהנעורים מתקופות קשות. גם אני אוהבת לשיר מאדדדדדדדד.... בהפתעה של מורכב, הזמנתי , שירי הזמר העברי עם קריוקי גיטרה ותופים.... היה נפלא... ריגש ומרגש אותי השיר, מתקופת הכרותי עם מורכב, התחיל איתי עם השיר הזה.... יש בי אהבה שר: אריק איינשטיין מילים ארקדי דוכין בין האפל לנסתר בעולמנו המר אומרים שיש עוד תקוה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה ................... ואשכרה היא באה לו
בין האתמול לעתיד בין האוצר לתחתית אומרים שיש עוד תקוה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין הבילבול לאסון תדעו שיש פתרון קוראים לזה אהבה בין הזיוף לאמת בין כל מה שחי למת ישנה אהבההההההההההההההה
יש בי אהבה והיא תתעורר ותיגע יש בי אהבה והיא תנצח בין השפיות לשינה בין הילדות לזקנה אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין האתמול לעתיד......... וככה עם השיר הזה עשה לי שטיפת מח כ- 24 שעות, ברכב אחד.... ולבסוף לכד אותי ברישתו...... אחחחחח אחחחחחחחח כמה אני אוהבת אותו
עלמה

העין ה 3

New member
אוי, עם השיר הזה בחרנו לצעוד לחופה

השיר התחיל להתנגן, החתן הגיע אלי והתחלנו לצעוד ביחד, כשלפתע התחלפה המנגינה. לא כל כך שמתי לב, אבל בדיעבד שאלתי את הדי ג'יי מה קרה, והוא הסביר לי שחמי ביקש ממנו להפסיק את השיר כי זה עושה לו חור בראש

עלמה 3

New member
עין, את יכולה להביא למפגש חמוצים../images/Emo35.gif

מהיום תכניסי את חמך וחמותך לתוך צנצנת, שיחמיצו, ללא מלח........ במפגש אנחנו נוסיף מלח כבר ונוכל אותם .... חצוף החם שלך, מה הוא מתערב בכלל בחופה הוא באמת

למעלה