מינהרת הזמן

אני מאוד רוצה לבוא

אבל...
אני מרגישה שזה מעט מוקדם מלבד לעצם העובדה שזה רחוק וגם המחשבה על זה שמלאך לא תהיה סבלנות לנסיעה כזו ארוכה לא מעודדת.

rolan

New member
פרי חמודה

מעט מוקדם למה?... אנחנו בשבילך כמעט כמו הורים... ורחוק?... יוצאים בבוקר בכייף לוקחים משחקים, מוזיקה מתאימה, חטיפים, פירות, שתיה... כמו טיול נחמד... תבואי תבואי רוצה לפגוש שם אתכם....

כשאני כותבת מעט מוקדם

אני מתכוונת לזה שאני עדיין לא מוכנה לזה נפשית... לא רוצה להשמע כביכול אני מתרצת אך אין אלו תרוצים. אולי במפגש הבא...

*יערית

New member
ישנה התקדמות...

איטית ביותר במסע השיכנוע...תמשיכו להחזיק אצבעות{בסדר מותר גם את של הרגליים} הולכת לסופר יש למישהו רשימה מוכנה מראש

מחזיקה אצבעת,ומבקשת

מבלונד לשלוח את ריקי לעזרה.... רשימת קניות יש לי תמיד,אך לצערי אני קונה מבלי להציץ בה.... והתוצאה ברורה

" לפעמים צוחקת, ככה סתם..

היא פשוט כזו, נועה של הים..." (נועה של הים, יזהר אשדות) וזה שיר שמרגש אותי מאוד מאוד, ובזכותו נקראת בתי הבכורה-ים. :)

*יערית

New member
חזרתי../images/Emo73.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח יונתינו...את הרשימה שכחתי בבית
רוב הנשים שאני מכירה חורגות מרשימת הקניות רק אחותי...זאת אין עליה בחיסכון, אפילו חצי מוצר אין יותר ממה שכתבה ברשימה

maof

New member
מיבצע השיכנוע.........

לא היצליח.......
אולי במיפגש הבא??????? מעוף

rolan

New member
מעופיק

אתה יודע מה דעתי... מקווה שסוף השבוע ישפיע עליך לטובה והשבוע שלאחריו יש עוד קצת יותר משבוע לקבלת החלטה חוצמזה מה, לא תיתן לנו לטעום ממליגה? אף פעם לא טעמתי... יום נעים

maof

New member
בוקר טוב.............אנשים ../images/Emo13.gif

ממליגה ?????? עם תחכי לי לאכול ממליגה..... לא ניראה לי שתיזכי לאכול
מעוף

עלמה 3

New member
מעוף מה עם צ'ורבה נראה לך ../images/Emo3.gif

אחחחחחחחחחחחחח מתה על צ'ורבה

למעלה