מיני מפגש פורום ספונטני

אשכר ש

New member
מיני מפגש פורום ספונטני ../images/Emo13.gif

<מפרידה מההודעה של החיסונים כדי שכולם ישימו
> מסתבר שיש לא מעט חברות פורום שעומדות להשתתף ביום העיון של "באופן טבעי" מחר בפארק ר"ג. יהיה כייף להפגש ולראות את הפרצופים וכמובן שגם את הילדים
. חשבתי על שעה 11:15 בדוכן ההרשמה (בשעה 12:00 מתחילים המעגלים), כל אחת יכולה להביא משהו לנשנש או לשתות אם בא לה. מי שתבוא מוזמנת להתפקד פה מתחת וגם לכתוב אם תביא משהו.

אם פי 3

New member
אני מתכננת להסתובב בסביבה

אבל לא בטוח שאתמקד דווקא במקום מסוים בשעה מסויימת... (והילדים הפעם ישארו בבית).

אשכר ש

New member
טוב, כנראה שזה ספונטני מדי...../images/Emo3.gif

אני אנסה להפעיל את חושיי ולאתר חלק ממכן במהלך היום. אני אסתובב עם עגלה אדומה או/ו מנשא ירוק ותינוק מקסים בן 7 חודשים
.

POOH*

New member
אני גם אהיה שם....

עם האיש.. ושני ילדים...
איך תזהו אותי? לא יודעת.. האיש סביר להניח יהיה עם הקטן עליו... והגדולה בטח תהיה צמודה אליי.. אהה וגם אמא שלי באה.. ובכלל תשאלו על פו יש כל מיני שמכירים אותי ויוכלו להפנות אתכם לכיוון..
ואני מתכננת להיות במעגל על אבות בחינוך ביתי ואולי גם על שינה והנקה.. POOH

POOH*

New member
../images/Emo163.gif וגם...

אני אהיה עם גופיה עם פו עליה.. אדומה עם פו די גדול או אפורה עם פו קטן [לא בטוחה מה בכביסה ומה לא..] וממש אשמח להכיר אתכן אז לא להתבייש להציג את עצמכן... POOH

POOH*

New member
ועוד משהו - טרמפ...

אם מישהי מגיעה מאזור או עוברת דרך אזור כרכור יש לי חברה + שתי בנות שנורא תשמח לטרמפ... POOH

גם אני - אבל אגיע אחרי 13:00, מפאת

הכרח לבקר את היועץ הקרדיולוגי של חדר הלידה בתה"ש, שיאות (הלוואי...אמן
) להעניק לי את הכבוד ללדת במרכז הטבעי שם. החזיקו לי אצבעות. זקוקה לכל אחיזה ואחיזה ולכל תפילה איך תזהו אותי? אסחב עם כסא פלסטיק תכלכל קטנטן של ים וגם.... רואים בבירור ובקלות שיש לי לב בריא

עינבלית

New member
צימעס!

חיפשתי אותך די הרבה עד שהבנתי שלא הגעת... פגשתי את אשכר (יותר נכון אשכר פגשה אותי
) והיה נעים להכיר. ישבנו במעגל של חינוך ללא כפיה, של אור-לי ברלב. כמו ביומיון, פוגשים עוד ועוד מכרים וחברים וזה מהנה ולא נגמר... ומסיימים בנסיעה ארוכה הביתה הכוללת מיליון עצירות עם ינוקא בוכה.

טלימה

New member
את!

זאת הסיבה שלא היית במעגל שלנו!
קיוויתי להתראות אבל ראיתי אותך רק מרחוק, שמעתי שדיברת עם אורי. כל הדרך הביתה חשבתי - כל הילדים והתינוקות האלה, כל המכוניות שנוסעות חזרה הביתה עם עוללים בוכיים ומצווחים...

אשכר ש

New member
היה ממש כייף!

פגשתי את ענבלית, אם פי 3, טלימה (רק אח"כ הבנתי שזו את
),ניצן, גלית מפעם (שבאה עם בשורות טובות), POOH וממש ממש קיויתי לפגוש גם אותך צימעס אבל התאכזבתי... יום העיון עצמו היה ממש נחמד ומעניין, זו פעם ראשונה שאני משתתפת בו והוקסמתי ממראה כל הילדים שלומדים בחינוך ביתי ומכל התינוקות שגדלים בלי חיתולים. יש לי הרבה מה ללמוד ואני עומדת להתחיל מקניית מנוי לעלון. בכלל, תמיד נחמד להסתובב במקום בו את חלק מהנוף הרגיל ולא מישהי עם דעות מעט חריגות. נתראה שנה הבאה
, או מבחינתי לפני אם בא לכן לארגן מפגש המוקדש לפורום

debby12

New member
מנהל
נשמע כיף ../images/Emo45.gif

יקירות הפורום מחו"ל שולחות ד"ש גם <דבי מרשה לעצמה לכתוב אחרים - לא ברור למה
>

טלימה

New member
../images/Emo6.gif

אני יודעת. זה שיעשע אותי
אני לא אוהבת להציג את עצמי בניקים וממילא הוא לא רחוק מהשם.

peeps

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifsort of, kind of...

לאדעתי איפה לשאול, ונראה קצת מתאים... מעוניינת לשמוע עוד הרבה (ולהכיר קהילה) שעושה home schooling בארצנו הקטנטונת. איך שומעים על מפגשים/איך יוצרים קשר? במיוחד עם חבר'ה בצפון (זכרון יעקוב וצפונה)? מישהי יודעת לכוונני? שבת נהדרת לכולן!

למעלה