מיצטערת על הודעה חדשה .....

עוד...

את משרשרת דברים "אמייתים" ואני "מצויירים"...זה יפה

לשרון לקארין ולשלי....

אוקיי אז ככה שתי שאלות לקארין לשרון ולשלי שאלה חשובה מאיפה אתם מביאים את הדברים החמודים שזזים אני מתה לדעת גם אני רוצה כאלה זה כזה חמוד.
תגיבו ותענו. בתודה מראש

אוקיי, אז...

זה ממש פשוט
זה פשוט אוסף מכל מיני אתרים. אז תראי, אני לא זוכרת מאיפה אבל אני יכולה לתת לך כמה אתרים. עוד כמה דקות אני אשרשר לך כמה לינקים.
זה ממש פשוט למצוא אותם והם כאלה חמודים כדאי לך לעשות אוסף כמוני!

אוקיי שרון אז....

קודם כל שוב תודה וכן בגלל זה ביקשתי מאיפה יש את הדברים החמודים האלה כי לי יש אוסף אבל אני רוצה עוד אז בבקשה תתני לי את הלינקים

boly

New member
יש לי בעיה

ילדה אחת לקחה את התמונה מאוסטרליה שלי שהורדתי לה את הכתובת ואני יודעת שזאת תמונה שלי בגלל שצריך להיות צל ביד של מרי קייט אם היא בפרום אני מבקשת להוריד את התמונה הזאת כי אני כתבתי שלא תגנבו לאתרים והיא עשתה זאת התמונה נימצאת באיפה אני ובלה בלה בלה.... אני יודעת שזאת תמונה פיצית אבל עבדתי אליה די קשה

אהה שרון......

תודה רבה אבל לא התכוונתי לחיות התכוונתי לדברים שזזים כמו התמונה שאני יראנ לך עכשיו משהו בסגנון של זה דברים חמודים כאלה את קארין ושלי שמתם כאלה דברים

RinRan

New member
אמממ...... (לברבוש)

אממ... מה השם האמיתי שלך
אורטל
אלינור
משו כזה נכון...
בכל מקרה אני לא ממש זוכרת מאיפה לקחתי את זה אבל אני יכולה לשלוח לך את זה באי מייל אם את רוצה או לשים לך את זה כאן
יש לי עוד כאלה כדורי קריסטל או שלג או איך שלא קוראים לזה..

לקארין........./images/Emo24.gif

קוראים לי אלינור ותודה רבה על האתר עם יש לך עוד אז אשמח לקבל וכן אם את יכולה אז תשרשרי לכאן עוד כאלה דברים כאלה יפים וכן את יכולה לשלוח לי את זה במסר איימל מה שבא לך

למעלה