זה כל כך אישי...
ראי ההמלצה של גידי
אני לא אוהבת קייל, לי הוא מאוד מר
ויש כאלו שמאוד אוהבים אותו.
כך שאני ממליצה פשוט להתנסות.
אני ממליצה להתחיל עם יחס של חצי-חצי בין הפירות לירקות
אם זה לא טעים
אז תמיד אפשר להוסיף עוד פרי
מה שיהפוך את זה למתוק יותר
ועם הזמן יהיה אפשר להוריד.
תפוז עם תפוח זה טעים מאוד
אבל עתיר סוכרים
ומפוצץ באנרגיה.
אז אם נלך על מה שרשמת
הייתי שמה במקום תפוח שלם, חצי תפוח, או רבע.
כמה עלי חסה
טיפ טיפה פטרוזיליה - כי זה באמת משהו שלא כולם אוהבים...
עם תפוז
וחצי תפוח, או רבע תפוח
זו יופי של התחלה
כמובן שגם קייל הולך
והוא יתרום מאוד לאיכות התזונתית של השייק, רק לוודא שהוא טעים
אם את אוהבת בננה
אז זה אחלה להתחיל איתה
בננה עם 1-2 תמרים
ועוד חסה, קייל
אפשר להוסיף איזה מלפפון עסיסי, או קישוא חמדמוד
גם ירוק, גם עתיר ויטמינים וגם מפוצץ באנרגיה.
לזכור רק שהשיקיים האלו הם כמו ארוחה, ארוחת ביניים למשל, או ארוחת בוקר.
יש כמה פירות שהם אחלה בסיס לשייק
ולמעשה עליהם אפשר להוסיף כל ירוק שהוא
וזה יהיה טעים
אפילו פטרוזיליה וסלרי
למשל פאפיה, מלון, בננה, תפוח עץ
הם טעימים מאוד בשייק
אז פשוט להיות יצירתיים ולנסות.
אפשר להתחיל גם עם כמויות קטנות
לבלנדר
ואז להוסיף עוד מינונים
וכך לגלות מה הכי טעים לך.
בסופו של דבר כדי שזה יהיה שייק ירוק באמת
עם כל יתרונותיו
מומלץ שסך הפרי לא יהווה יותר מ- 1/3 מהשייק.
בחדוות ההנאה