מיצי, היי, אלומה - השמיעו קול, מתוקות

אחרי התרסקות קשה מאוד אתמול

ממש התפרקות, היום היה הרבה יותר טוב. היה לי מצב רוח די מרומם, בפרט שהצלחתי להתגנב לחדר של איילה ולקבל חיבוקים מלוא החופן וגם חיוכים! אחר כך כמובן ירד לי מצב הרוח (כי תנודות זה אני!) ואז שוב התרומם כשקיבלתי טלפון מאוד משמח מהבוסית שלי, ששולחת לי במתנה ספר שהיה לי חלק גדול בהוצאתו לאור! ואין מרגש מזה! ואני רוצה להתמקד בדברים הטובים האלה (כי תאמיני לי שרע יש מספיק) וללכת עוד מעט לישון עם חיוך ומחשבות טובות.
מה שלומך את?

היי48

New member
וזה רק מראה

שכמו שכבר אמרתי בעבר אני תמיד (או לפחות רוב הזמן) צודקת, ואלומונת היא אדם יצירתי וחכם לפחות פי 10 מרוב האנשים. גאה בך על הספר!!

מצטערת על כך שלאחרונה הסתפקתי בעיקר בסמיילים ודומיהם או בהודעות באורך של מברק בערך, אבל אפרופו תנודות, היו לי כמה ימים די מתישים. הגורמים לכך הם לא גורמים כל כך יוצאי דופן ורוב האנשים חווים אותם, רק שרוב האנשים לא חושבים שכמובן שמכל דבר הכי קטן כבר יקרה התסריט הכי גרוע...
אז בשנייה זו אתם תופסים אותי ב"ה במצב יחסית טוב, וכמו שאלומה אמרה אני מנסה להתמקד בזה כרגע.

תודה על ההתעניינות

היי48

New member
תודה מותק

את צודקת, צריך לשים לב גם לדברים האלו, איזון זאת מילת הקסם. לפחות גם אם אני לומדת + עובדת הרבה, למדתי עם הזמן לבחור סוגי עבודות ולימודים (עבודות בעיקר) שפחות מעיקים עלי. לפעמים צריך ללמוד את זה עם הניסיון ובדרך הקשה, אבל אני רואה הבדל די משמעותי בזכות זה. זה לא אומר שאני עדיין לא חושבת שתמיד הנורא ביותר יקרה, אבל לפחות מידת הלחץ הכללית קצת פחתה.

מה חדש אצלך

טוב לשמוע

עוד שבוע אני מפסיקה לעבוד, תודה לאל. יש כל כך הרבה בלאגן ואני מנסה לא לקחת דברים ללב ולהזכיר לעצמי שאני כבר עם רגל בחוץ.
חוץ מזה, מנסה לתכנן קצת קדימה, אבל אני ממש גרועה בזה

היי48

New member
באמת כדאי

כמה שניתן להשתדל לא לקחת ללב (מי שמדברת... אני די מלכת הלקחת ללב, אבל אני מקווה שאת יותר חזקה ממני...), כי את באמת אוטוטו כבר לא שם.

לגבי לתכנן קדימה-כרגע את יודעת שאת מתחילה ללמוד בקרוב, כרגע זה מספיק תכנונים. בינתיים תנוחי קצת ותהני לפני תחילת הלימודים, אני בדעה שלמטרה זו נועד הקיץ. הוא גם ככה די מגעיל ולח ואין לך חשק לעבוד אלא רק לנסוע לכל יולי-אוגוסט לאנטארטיקה...

Lady Stark

New member
נחמד שאת נאחזת בדברים המחזקים

ושוב, אני רוצה להגיד שאת במסלול טוב לדעתי הצנועה.
וממש מגניב לגבי הספר

אני חלושס בימים האחרונים. חצי חולה חצי עייפה. גם זה יעבור.
שולחת חיבוק אלומונת. לילה טוב.

היי48

New member

מקווה שתרגישי טוב יותר בקרוב
תחשבי על זה ככה-עוד יום אחד נותר לשבוע העבודה ואז מגיע הסופ"ש ואפשר לנוח...

Lady Stark

New member
אתן חמודות כולכן!

חייבת לומר שמחלות לא מרגשות אותי. הן אפילו נותנות לי חופשה קלה מהמחלה הפנימית המשתוללת

תודה על האיחולים. מצבי קצת יותר טוב.

Lady Stark

New member
הגברת לא הלכה לרופא

וסופש זה מבורך בהחלט! אין אייקון לקאוץ' פוטייטו?

למעלה