מיצי, היי, אלומה - השמיעו קול, מתוקות

איזה יופי!!

אני שמחה לשמוע שאתמול היה יום טוב.
מדהימה שכמותך

מיצי2013

New member
ככה וככה...

לא מצליחה כבר כ"כ לבטא מה שעובר עליי, אז פחות כותבת.... לא ברור, לא ברור

מה חדש אצלך?

Lady Stark

New member
שמיצוש

יש שיפור בהסתגלות לכדור או ברמת החרדה?
אני ככה ככה, אבל חותרת קדימה למרות הכל.
אני אומרת לך, היינו שורדות את השואה!!

מיצי2013

New member
טריגר שואה

יש קצת שיפור ברמת החרדה. טפו טפו. מפחדת לפתוח פה. לגבי הכדור, עדיין אין לי מסקנות חד משמעיות לגבי מה הוא עושה... מאמינה שהוא משפיע ושיש גם קצת תופעות לוואי, אבל ניתן לזה עוד קצת זמן כדי לראות בדיוק. באופן כללי עדיין מאוד קשה.
ולגבי השואה, לפחות אחת מאיתנו מתאימה בקריטריונים של משקל להיות ניצולה
.... אני אומרת לך, הנאצים האלה היו אנטישמנים - עובדה שכל מי שניצל היה רזה. (ולמען הגילוי הנאות, זה בא מאחת שחצי מהעץ משפחה שלה מסתיים ב-1945)

אפרופו שואה, וזה

אני לגמרי משוכנעת שנרצחתי בשואה בגלגול הקודם. יש לי כל הזמן מחשבות על השואה, לפעמים ברמה של דיסוציאציה ממש, אני כאילו נזרקת לתקופה הזאת, כל מיני טריגרים, כל דבר "מזכיר" לי. אני חולמת סיוטים על זה וחושבת על זה גם בהקיץ המון. אפילו היום דיברתי על זה עם המטפלת האישית שלי אחרי השיחה עם הרופא, אמרתי לה שאני שוקלת לעשות בחירה ו"להתאבד" על הגדר החשמלית לפני שהוא ירצח אותי במכונת הירייה שלו (להשתחרר על דעת עצמי לפני התאריך שהוא קבע לי). מובן שההשוואה הזו קיצונית מאוד, אבל מה לעשות שככה אני מרגישה.

מיצי2013

New member
קטע

אני ממש מאמינה בגלגול נשמות, ויכול מאוד להיות שזה אמיתי. ואז זה די מצמרר מה שאת מספרת.... וזה יכול גם להסביר חלק מהייסורים שלך.
אני פעם הייתי בטוחה שהייתי על הטיטניק בגלגול קודם
אבל אולי זו רק ההשפעה מלראות את דיקפריו טובע....

Lady Stark

New member
אגב גלגולים

לי תמיד היתה תחושה שהייתי שפחה בדרום של ארצות הברית לפני 200 שנה.
מצד שני, אולי זה יותר עניין מטאפורי. כמו השיר של ג׳ון לנון, woman is the nigger of the world...
ומיצוש, הרגת אותי עם אנטישמנים

למעלה