ג'יזל כנראה "קצת משוגעת" ומאוד חברותית
ואני חושב שהיא "הזהירה" אותנו במפגש הראשון איתה (היו שניים או שלושה בערב), שהיא קצת מג'נונית ושלא נעלב ממנה, סה"כ היא הייתה מאוד בגבולות הסביר, אם כי קצת מוזר, אבל אף פעם לא נהגה כפי שציינת, שזה מוזר ומעיק מאוד, לא בא לי שהמנה שלי תטייל ברחבי המסעדה ותעבור לסועדים מול הפנים ומתחת לאף. היא מאוד יצאה מגידרה להסביר ולשתף ולייעץ (סיפרתי על כך לדעתי בביקורת הראשונה, היא הייתה יותר מידי חברמנית שם ו"רמזתי" אם אני לא טועה על העניין, לווא דווקא לטובה..).
אולי החומוס טיפונת קטן יותר, אבל לא באופן משמעותי, אולי גם אותו גודל.. אני לא חושב שהוא ממש קטן, יש שם עומק
אני כן עקבתי כמובן על מה שרשמת עליו ולטעמי כן מצאתי שם ניואנסים שמביאים יחודיות וכן, גם מרקם וטעם די מיוחדים ברמה שכן דיברה אלי, בעוד שאצלך הוא כנראה נטה יותר לתחושת התפל
אבל זה לגמרי לגיטימי וגם יכול לקרות בין הכנה להכנה ובכל מקרה הכל פה סובייקטיבי.. אני כן חושב על מנת החומוס הזו מידי פעם והייתי יותר משמח לשים יד על שמן הזית שבשימוש, מניח שזו לא תהיה בעייה גדולה לברר ולאתר..
כן, הירקות גם היו די עייפים בסלט, התיבול מוצלח לסלט ערבי קצוץ, אבל בשביל עומאר זה עם ידיים קשורות וכיסוי עיניים, כך שזה לא עושה שום רושם, הייתי מקבל כחלק מפלטת סלטים בארוחת צהריים (אגב אם עומאר יגיע למצב שהוא כן מנצל מידי פעם חוזקות בגיזרת הסלטים "כמו פעם" ביפו, לא יוריד מכבודו, במיוחד בצהריים, וישמח רבים, מה גם שהסיגנון נדרש יחסית ורמת סלטים אצלו ממש לא הולכת ברגל, זו בשורה גם בז'אנר הדי "חבוט" ופופולארי הזה, אבל צריך בהחלט לחשוב היטב איך משלבים גם כיוון כזה כדי לא להרוס את כיוון "מסעדת השף").
מרכיבים יושבים ? אני לא בדיוק הבנתי את הכיוון מחשבה הזה, זרוק את סלט הירקות הצידה, כל המנות שאכלתי שם דורשות תיכנון והכנה מוקדמת של אלמנטים, זה נכון, אבל לדעתי לחשוב מהארוחה הזו שזו "מהות המסעדה", לדעתי זה מאוד לא בכיוון וחבל שקיבלת את התחושה, אני בטוח שזה לא המצב.
יש המון מנות מעניינות מאוד שהייתי שמח אם היה יוצא לך לאכול שם בערב ולפרט דעתך, יש שם ידיים והבנה של בישול מתקדם וחבל שזה לא בא לידי ביטוי בעסקית, ברגע שקטגוריית הראשונות מסורסת וגם לא יצא לך לנסות קינוחים, אכן יש בעייתיות לדעתי להבין מה באמת קורה שם, כי קורה
אני מפרט פה ושם על המנות האהובות (גם בעמוד הזה) והקינוח הזוגי שכל כך התרשמתי ממנו, נכון שגם בעסקית הזו המסעדה הייתה אמורה להיות יותר טובה, משמעותית אפילו, אבל מקווה שיצא לך להרגיש את המסעדה מחוויה "מלאה ומשמעותית יותר" ואז לקרוא את דעתך, אני חושב שזה יהיה מוצלח הרבה יותר מהניסיון ההוא, אבל כמובן אין אחריות על הדברים וכולנו גם מתרשמים ונהנים יותר או פחות בצורות שונות וזה מה שנפלא בעניין