מיקום ידיים בזמן תאונה

natyh

New member
לשון הרע ?

כדאי מאד להיזהר עומר בדבריך . מה גם שאותה המראה מדוברת נעשתה על הגלשן שלך בזמן הקורס . מה גם ששני גולשים ותיקים עמדו וצפו במתרחש ואחד מהם אפילו טבע את המשפט לזרוק בתולה ללי סייד . נוסף לכך צפתה במתרחש מרחפת ותיקה מאד . לאחר אותה המראה מדוברת מפחידה מאד שנעשתה לאחר שיצאו שני חניכים להמראה , ובוטלה יציאתם של חניכים נוספים התבוננו שני הגולשים המאד ותיקים בנעשה ובסופו של דבר ויתרו על ההמראה . באותו הזמן בדיוק ריחפו חניכים של בית הספר השני בגלבוע כך שכיוון הרוח היה מזרחי ללא ספק . כדאי מאד מאד להיזהר בדבריך בפורום עומר, כדי שלא יותצר הרושם שאתה הוא זה שמשתמש באיומים על מנת לטשטש התרחשויות חמורות מאד שאירעו בזמן הקורס . יש לכך ביטוי בשפה משפטית וכדאי לך מאד להיזהר מהכיוון שאתה מושך אליו . .

וואלה,זה כמו בסרט כייבל גאי(מי שראה יבין...)

הגולש שמתואר פה שכביכול המריא בגבית זה אני... אני לא מבין מה הבעיה??? אני כל הזמן ממריא בגביות,זה הכי כייף ככה...

natyh

New member
זו בדיוק הבעיה

שבמקרה הזה מול חניכים שמבינים שזה בסדר אם אתה יכול אז אולי גם הם יכולים .... נכון זה הכי כיף לגולש מצוין אך זה ממש לא נכון דידקטית , וזה שולח מסר שעדיף שלא ישלח לגולשים מתחילים . וההמשך די ברור .....

למעלה