מיקי חימוביץ מצטרפת למועדון המיליון

יעלי2

New member
מיקי חימוביץ מצטרפת למועדון המיליון

הבוקר פורסם שמיקי חיימוביץ חוזרת לזרועותיו של יעקב ו"עורקת" לערוץ 10. עכשיו התחילו חיפושים דחופים אחרי מחליפה. עורקת או עושה למשפחתה ולה? כשעימנואל רוזן נדד לערוץ 10 ועזב את משרת הכתב המדיני בערוץ 2 קבלו את זה יפה, כשאיינשטיין עבר אחרי שנות דור ברוממה ירושלים מערוץ 1 לערוץ 10 הרימו גבה אבל פירגנו שסוף סוף הוא יעשה בוחטה. אז מיקי עושה את זה. ויש סיכוי שהיא תרוויח מיליונים מהמעבר. אני חושבת שזה טוב לגירל פאוור ושערוץ 2 ימשיך להצליח גם בלעדיה, והיא תעשה מה שטוב לה ותוכיח שאפשר לעשות את זה גם בארץ לא רק באמריקה!
 

אוסנת123

New member
הבוקר קמתי וחשבתי שיש שלום בארץ!!!

דבר ראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר זה לפתוח רדיו. הבוקר התחיל ב"נכון להבוקר" בגלי צה"ל - היום עם דב גילהר. מתחילת התוכנית במשך 15 דקות הם דיסקסו על סיפור המעבר של מיקי חיימוביץ לערוץ 10 המשמעויות והרכילויות של הסיפור וכו´. הביאו פרשנים ומומחים... איזה כיף!!! אז כנראה שהמצב בארץ טוב שאפשר להתחיל תוכנית אקטואליה בנושא כל כך שולי!!! הם סיפרו שם שהיא עומדת להרוויח סכום של 6 ספרות בדולרים ולא הסכימו להגיד באיזה מספר זה מתחיל... כל הכבוד לה!!! אני לא דואגת לערוץ 2 - הם יביאו כבר מישהי אחרת (דיברו על אושרת קוטלר או אילנה דיין)
 

אוסנת123

New member
יונית לוי...

ראיתי אותה כמה פעמים שנה שעברה באוניברסיטה בת"א. היא קטנה ונמוכה ואחרת לגמרי במציאות - עדינה מאוד. בטלוויזיה היא יפיפיה אמיתית במציאות היא לא מתאפרת אז נראית קצת יותר חיוורת אבל עדיין יפה. מעדיפה אותה על כל האחרות.
 

אתי@

New member
והיא בת זוגו של...................

יעקב אילון
 

בילבי.

New member
בת זוגו אכן, רק חבל שהוא הולך

בדרכיו של יאיר לפיד (עוד לפני שהוא בכלל התחתן, החטייאר הזה)
 

shelycat

New member
???????????

כל הרכילות הטובה הזאת ואני לא ידעתי כלום? למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה?
 

בילבי.

New member
בוגד ביונית (וחבל מאוד) ועם מי

סתם מישהי לא מוכרת....(אפילו לא שאלתי אם היא שווה.....אבל עכשיו אני אשאל)
 

בילבי.

New member
אני לא יכולה....

בעלי יהרוג אותי, תחשבי מה יקרה אם מישהו שמכיר אותו קורא פתאום.... או חס וחלילה מישהו יפנה לפה את יונית....אני יכולה להתאבד עכשיו! כי הוא בטוח יהרוג אותי אח"כ....(בצחוק, לא להיבהל)
 

נופר30

New member
אוי בילבי מרוב צחוק עפה לי הפרוסה

מהפה נזכרתי בבעלך בקיצור עזבי תתקשרי
 

בילבי.

New member
יקירתי, אני שמחה לבשר לך שאני

בריאה כמו שור (וגם בעלי) אז מכיוון שהברזת לי ביום שני (כמובן שקודם כל עבודה) אז את מוזמנת לממש את האיום שלך ולבוא....
 

נופר30

New member
אוקיי

אולי ואל תתפסי אותי במילה ביום שישי בצהריים בדרך חזרה מאמא שלי או אולי בבוקר בדרך אליה נדבר
 
למעלה