מיקי חימוביץ מצטרפת למועדון המיליון

Hadar p

New member
אני חושבת שהיא ממש אחלה! למה

למה למה לבגוד! קיבינימט!

בילבי.

New member
דווקא בעלי חושב שהיא מקסימה

ויפה (גם במציאות) וגם באופי! וגם חכמה ומוצלחת במיוחד.... (ואיפה אני?????
)

בילבי.

New member
דווקא 7 מספרים ולא 6 ../images/Emo70.gif

אולי התכוונת ל-6 אפסים אחרי האחד. היא עומדת לקבל מיליון דולר לעונה
(סחטיין עליך מיקי....)

אוסנת123

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

WOW!!! סחתיין.... כל הכבוד לה!!!

יעלי2

New member
6 אפסים מימין למספר! וסקר:

ועכשיו סקר: הצביעו: מי בעד יונית לוי כמגישה קבועה מי בעד אושרת קוטלר מי בעד אילנה דיין בלי פירוט, רק בחירה. את מי הייתן רוצות לראות על המסך? דבר נוסף: עד עכשיו התקבלו ב ynet כ 200 תגובות לכתבה!!!!! זה מספר שיא יחסית לתגובות הרגילות. זה כנראה מזיז לאנשים, ויש להם כיף להתייחס למשהו לא פוליטי/חברתי/כלכלי. מיקי בקונצנזוס.

אמיקה

New member
יונית לוי - כי אילנה דיין עושה לי

תפוס בצוואר ואושרת קוטלר מבאסת לי ת´..ת עם הפרצוף החמוץ של´ה..
מישהי מתכוונת לעבור עם מיקי לערוץ 10 ? סחבק בהתלבטות של כל הזמנים...

אתי@

New member
אני כבר עברתי לערוץ 10

גם אני מעדיפה את יונית לוי למרות שבעיני היא יותר קריינית מעיתונאית

בילבי.

New member
אתי@ אני חייבת לספר לך...

שדווקא יונית עורכת בעצמה את המהדורות שלה, ומכינה כתבות. לעומתה...מיקי יקירתינו לא עושה כמעט כלום חוץ מלקריין, אז זה בדיוק להיפך ממה שנראה.

יעלי2

New member
לגבי יונית לוי

אני זוכרת אותה לפני שנים לא רבות כשהיא היתה בגלי צה"ל. היא היתה מעולה והכתבות שלה היו מענינות, מקצועיות והראו המון בגרות והבנה לגילה הרך (אז). לדעתי לא נתנו לה הרבה צ´אנסים להראות את האיכויות שלה עד עכשיו למעט מס´ כתבות שראיתי בערוץ 2 (אבל זה לא דוגמא כי אני כמעט לא רואה חדשות בטלויזיה אלא בעיקר גולשת לחדשות באינטרנט). בקיצור, מקסימום היא תעבור לעמדת קריינית יותר בכירה, אם כי להגיש חדשות, להחזיק פריצות לשידור, לראיין מומחים ופוליטיקאים זה בכלל לא peace of cake אז תנו צ´אנס לטראנס-סליחה ליונית. אילנה דיין לוחמנית מידי להגשה לטעמי ונידחפת יותר מידי למרואיינים עד שלא נישאר לי אוויר! ברדיו יש לי סבלנות לשמוע אותה אבל בטלויזיה שלא בתוכנית תחקירים היא כבדה לי. אושרת קוטלר חלבית כזו. אז מי נישאר?

למעלה