בטח שכן! בכולנו יש קצת רוסיות לך יותר כי יש לך אבא רוסי
א או אה New member 2/1/03 #65 ראסמי! אני רוסי גאה! (אין לי כח להעלות תמונה אז תעלו למעלה וסתכלו שם...)
G Gum Cigarettes New member 2/1/03 #66 כוס אמק שנייכם. אני לא רוסייה. ואבא שלי לא רוסי. אין לי רוסים במשפחה. אין איו. מחצי כוס וודקה אני משתכרת! זה רוסייה זה?! זה בושה לאנושות!
כוס אמק שנייכם. אני לא רוסייה. ואבא שלי לא רוסי. אין לי רוסים במשפחה. אין איו. מחצי כוס וודקה אני משתכרת! זה רוסייה זה?! זה בושה לאנושות!
G Gum Cigarettes New member 31/12/02 #18 דרך אגב כשאני חושבת, אז זה מורני . זה רק נהפך לכרפס או מורן . חחח.... זה המוח המעוות שלי לא קולט שמות של אנשים, אבל תאריכיי יומולדת של כיתת מחוננים כן ..
דרך אגב כשאני חושבת, אז זה מורני . זה רק נהפך לכרפס או מורן . חחח.... זה המוח המעוות שלי לא קולט שמות של אנשים, אבל תאריכיי יומולדת של כיתת מחוננים כן ..
G Gum Cigarettes New member 31/12/02 #22 זה היה ככה לפני. גם יעל בראש שלי היא יעלי וגם לוטן לוטני ואלעד זה אלעדי.. נו זה גם במציאות
K kingshimmy New member 31/12/02 #28 נה. היא יעלי אצל כולם עכשיו, זה איבד את הייחוד. לוטני ואלעדי גם אצלי! (לא מכיר אותם, מה ´כפת לי?) אבל אני לא במציאות, מה?
נה. היא יעלי אצל כולם עכשיו, זה איבד את הייחוד. לוטני ואלעדי גם אצלי! (לא מכיר אותם, מה ´כפת לי?) אבל אני לא במציאות, מה?