מיקסום

וחלק מהגולשות בפורום כרגע יישארו בלי ילדים

לא לכולן יהיה כסף לתרומת ביצית (שלא תמיד מצליחה בסיבוב ראשון או שני), לא תמיד פרויקט גיוס ההמונים מצליח, וגם תרומת ביצית נכשלת לעיתים. זוגות עוברים לעיתים לפונדקאות - מאיתנו זה נמנע.
ומעבר לכך, יהיו נשים שישקלו או ינסו, ויחליטו שלא. אני בטוחה שכולנו מכירות נשים כאלה.
לקרוא לאישה שיש לה חיים מלאים, ערירית - זה שימוש פוגעני מאוד, מנמיך ומקטין.

מיקסום

שלום לכולן,
לפני כחצי שנה לקחתי פסק זמן מהטיפולים ועתה אני חוזרת בכוחות מחודשים למסלול של תרומת ביצית.
מאחר והעלויות היו עצומות אני נעזרת במימון המונים:
[URL]https://www.giveback.co.il/projectsupporters.aspx?id=2464[/URL]
אשמח לדעתכן, באילו ערוצים נוספים מלבד משפחה, עבודה ופייסבוק הייתן כותבות על כך בכדי לגייס מקסימום תמיכה בפרוייקט.
תודה רבה!
גלית

רi תם

New member
נפפפפפפפפלא

בהצלחה,גלית.
חושבת שאת עושה צעד מעולה(!) ובעזרתו,בלי נדר,יקראו לך בקרוב מאוד "אמא".
לא יודעת מה המדיניות היום בקופות החולים אבל בעבר הייתה השתתפות בעניין.
בדקי אולי משם תוכלי לקבל עוד סיוע;אולי בעזרת הביטוחים.
ושוב....נפלא!!!ובהצלחה!!!את ב"מסלול" ה"נכון".
שמרי על אופטימיות
.
שבוע טוב

תודה רבה רותם!

אכן במכבי יש החזר של עד (!) 12,000.
בינתיים עד לקבלת ההחזר אצטרך לשלם את הסכום לחברה, לביה"ח ועבור מנת הזרע (לפחות).
(בדף הפרוייקט ציינתי שאם ישאר סכום, אתרום אותו בפרוייקט מימון המונים אחר בתחום.)
&nbsp

רi תם

New member
זכרתי....

שבזמנו בדקתי הנושא והייתה השתתפות וממה שהבנתי מאשרים די מהר ומקבלים החזר די מהר.
בהצלחה ושוב....מחזקת את ידייך בבחירה המצויינת שעשית ובצעד האדיר בדרך אל האושר האמהי.
בשורות טובות!

כי לדעתי זה שלא נכנסת עד עכשיו להריון זה כי הגוף משדר בדרכו

שהמשימה הזאת קשה לו מידי.
זאת דעתי

קודם כל אני כן

דבר שני, איני יודעת עד כמה את רופאה או עוסקת בתחום הקשור לכך ושלישית, אין בפנייך כל תוצאת בדיקה המעידה על פרשנותך ומסקנת חסר כל שחר!

אנא אל תתימרי להיות מה שאינך ולחרוץ את סיבת חוסר הצלחתי!

שטויות

לכ"כ הרבה נשים לקח שנים להקלט להריון ובסופו של דבר הן אמהות נהדרות, נפלאות, מקסימום וכל סופרלטיב אחר שאפשר לחשוב עליו
לדעתי התגובה שלך לא לעניין ולמרות שזה פורום מכיל דעות לכאן ולכאן, היית צריכה לשמור את דעתך לעצמך
יש דברים שהשתיקה יפה להם וצריך לדעת מתי לא להגיב

למעלה