מירוץ חניכים מירוץ חניכים!!

שי559

New member
איזה סידור מעפן זה עכשיו..

סתם בערב חמישי יוצאים למירוץ בוגרים? ואז חוזרים ליום שני? ובשלישי שוב יוצאים? מעפן...

מאיה888

New member
יאואואו זה הכי גרוע שיכול להיות!!

אני לא יכולה לצאת!!=( כ"כ שמחתי שזה לא מתנגש לי עם הריקוד... יאו,אני לא יכולה לוותר..כי בלתי אפשרי..שילמתי,ולצאת עכשיו זה דמי ביטול..בחיים לא ירשו לי.. יאווווווווווווווווווווווווווו איזה ביאוסססס

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifדמי ביטול?!

באיזה עולם הסניף שלך נמצא?! חח.. אם ישנו את התאריך וזה לא מתאים לך, מחובתם להחזיר לך כסף.. אין דבר כזה דמיי ביטול, מה זה טיסה באל על?!

מאיה888

New member
חחחחח לא לא

המשהו שיש לי באותו תאריך,יש לו דמי ביטול.. ככה שאני לא יכולה לבטל בשביל לצאת למירוץ..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifדיברתי עם הרכזת של הסניף שלי..

היא אמרה שזה עדיין לא סגור, ושרק מחר יוחלט סופית והרכזים יעדכנו בסניפים.. אז אל תתכננו שום תוכניות עדיין ליום חמישי במהלך היום, יכול להיות שעוד נצא בתאריך המתוכנן..:)

Rioter

New member
הרכזת שלנו הודיעה היום שזה כן,

וביקשה כבר היום לדבר עם החניכים..

noamsheron

New member
רעעעעעעע.

שלא יעשו את זה, זו טעות ענקית! בוגרים לא יצאו למירוץ חניכים אחרי שלושה ימים של קור אימים ובטח התקררויות וגם חוסר קול..
אני זוכרת איך אני חזרתי מהמירוץ בוגרים שנה שעברה, ולא דיברתי בערך שבוע [בשיא הרצינות, אני הכי לא צוחקת..] אין סיכוי שאנחנו יוצאים למירוץ חניכים אחרי שלושה ימים של מירוץ בוגרים
זו טעות נוראית. שלא יעשו את זה... דברו עם הרכזים שלכם!!! זה חשוב שלא יעבירו... סופה סופה אבל... אפשר לחשוב על תוכנית ב'...

A m b a G a l

New member
תנסי לחשוב על אופציותת..

אין עוד הרבה..לבטל,להקדים או לדחות. בהנחה שאנחנו לא רוצים לבטל, ולהקדים זה אומר ליום שלישי וביום שלישי לומדים- נשאר רק לדחות. חוץ מזה שזה אומר שיש עוד הזדמנויות להירשם ! בעניי זה רעיון טוב :) למרות שיהיה לנו בעיית בגלל המר"ב .

noamsheron

New member
ספיר, דיברתי עם מיכל-

והיא אמרה שמחר בכפר הם יחליטו מה נסגר בסוף. אני ממש ממש מקווה שלא ידחו אותו... זה יהיה פשוט רע

sappirz

New member
../images/Emo15.gifוואי וואי |:

אני מאוד מאוד מקווה שלא יישחו את זה. מאוד!

yaelula94

New member
תחשבו גם על הצד החיובי...

דבר ראשון בלילה הראשון לא ישנים בקור בחוץ ישנים באולם כזה ותהיה מסיבה ויהיה סבבה. ובנוסף לזה במקום שנהיה עייפים אחרי היום עם החניכים[לאלה מאיתנו שמדריכים] אז נבוא למירוץ בוגרים רעננים ולא אחרי הקושי במירוץ חניכים...

noamsheron

New member
זה נכון...

אבל... עכשיו אנחנו נבוא מותשים וחולים למירוץ חניכים...
שנה שעברה אחרי המירוץ בוגרים, לא יכולתי לדבר איזה שבוע... זה מתיש לאללה... קיצר.. יש יתרונות ויש חסרונות.. יהיה בסדר

אווווףףףף התאריך הזה בא ממש רעעעעעעעעעעעעע

יש לי יומהולדת באותו היום ואני לא יכולה לצאתת !!

למעלה