מירי בהופעה של עידן רייכל

../images/Emo45.gif זו לא מסיבה פרטית..

וואי אני חושבת שבחיים לא נשמעתי זקנה כמו עכשיו חח

Crurifragium

New member
איך הגעת למסקנה הזאת ?!

מסיבת יום הולדת של המפיק שי יוכלמן, נשמע לי כמו מסיבה פרטית. לא כתבו בכתבה במפורש שסגרו עבורו את המועדון, אבל עם כמות וסוג האורחים זה מאוד סביר. בפרוש כן מסיבה פרטית (אם הייתי מגיע ואומר שאני רוצה להצטרף אליהם לשולחן, אני די בטוח שלא היו נותנים לי
). לא מסיבה עם פרטיות, אם לזה התכוונת. היו הרבה מוזמנים אחרים, והייתה עיתונות. אבל זאת לא סיבה לא להשתכר כל עוד לא מפריע לך שמישהו יצלם אותך שיכורה. יש כמובן שלל סיבות טובות אחרות לא להשתכר, באופן כללי, אבל אופי המסיבה לא משנה אותן. זאת מסיבה מספיק פרטית שהיא יכלה להיות בטוחה שאף אחד לא ינצל את זה שהיא שיכורה, היא לא תמצא את עצמה מתעוררת באמבטיה עם קרח נטולת כליה, ויהיה לה איך להגיע הביתה בשלום.

מה זה השטויות האלו?

את היית שם שאת יודעת? זה שהיו שם צלמי פאפרצי זה לא הופך את זה למסיבה שהיא לא פרטית כלומר ציבורית! גם אם סגרו לו את המועדון זה עדיין לא משנה את המציאות לכך שהמסיבה הייתה פרטית.

מצטערת אבל אני לא מבינה

כי לפני שהיא סלב היא אדם פרטי ואת זה אנשים שוכחים. מותר לה לשתות כמויות של אלכוהול כמה שתרצה מותר לה אפילו לנהוג מעבר למהירות המותרת מותר לה גם לקלל כי בסוף היא זו שצריכה לשאת בתוצאות ואם בסוף יהיה מישהו שלא יעריך אותה כי היא השתכרה זה אומר הכל עליו

Crurifragium

New member
צודקת בעקרון, חוץ מפרט אחד

אסור לה (או לכל אחד אחר) לנהוג מעבר למהירות המותרת. היא יכולה טכנית, אבל די קביל להתייחס ל"מותר" ו "אסור" במסגרת החוק. (לא שברור לי מאיפה לקחת את הדוגמא, היא לא עשתה את זה כאן) אחרת את יכולה להגיד שמותר לה לקחת תת מקלע ולירות למוות בכל האנשים שסביבה...
לא שאני מניח שהיא תעשה את זה, אפילו אם לפעמים בא לה.

יכול להיות שהיא עשתהאת זה אבל ברכילות

לא ידעו מזה
לא סיכמנו כבר שאני תמיד צודקת
מה שהתכוונתי זה שנהיגה מעבר למהירות זה אסור אבל אנשים עושים את זה. לא שאסור לה לעשות את זה כי היא מירי מסיקה והיא סלב, היא אדם ציבורי לפני שהיא אדם ציבורי היא אדם פרטי

Crurifragium

New member
צר לי לתקנך על סוגיה דקדוקית אבל

ההטיה של שרש ס.כ.מ. שאת מחפשת היא "סיכמתי", לא "סיכמנו".
כלומר אם אני מבין אותך נכון, כשרשמת שמותר לה לשתות כמויות של אלכוהול התכוונת שמותר לה לשתות כמויות של אלכוהול. אבל כשרשמת שמותר לה לנהוג מעל המהירות המותרת התכוונת שאסור לה לנהוג מעל המהירות המותרת, אבל שהאיסור הזה לא נובע מכך שהיא דמות מוכרת בציבור?

veredmp

New member
אני מסכימה איתך

כמו שרשמתי, לי זה ממש לא מפריע שהיא השתכרה, וגם אמרתי בפירוש שהיא לא צריכה לשנות את חייה בגלל הפפראצי. רק אמרתי שאני מבינה מי שזה צורם לו. זה לא גורם לי לחשוב עליה אחרת ואני מאמינה שכל מי שנמצא בפורום הזה (ו-90% מאנשים שאוהבים אותה כזמרת ולא נמצאים בפורום הזה) לא יפסיק לאהוב אותה בגלל התמונות האלה. כל מה שאמרתי, זה שכשאדם הוא אדם ציבורי (לא משנה אם הוא פוליטיקאי, בדרן, שדרן או לא יודעת מה), הוא צריך לקחת בחשבון שיכולים לתפוס אותו בתמונות כאלה (בעיקר אם זה קורה במסיבה שהיא מפוצצת סלבים מה שאומר שיש סיכוי גבוה שיוזמנו אליה פפראצי), וזה לא הכי נעים בעולם. זה הכל

יין ישמח לבב אנוש והרכילאים

כמו חור בראש.. נתחיל בזה שלשתות זה כיף וזכותה של מירוש לעשות מה שבא לה ודבר שני התמונות לא כאלה נוראיות זה לא שצילמו אותה מקיאה או משהו כזה(סורי על התמונה שעלתה לכם לראש עכשיו) ואם לא היו כותבים שהיא השתכרה הייתם מבינים מהתמונות שהיא סתם עייפה..

ממש לא! ../images/Emo3.gif

המקסימום ששתיתי בחיי זה ייתן תירוש, אבל..
מה הכיף בלהשתכר בבית??

pRimaVeriTaVIV

New member
שיהיה לה בכיף, למה לא? ../images/Emo13.gif

ובקשר לפפארצי-אני בטוח שמירי מודעת לזה יפה מאוד...

למעלה