מירי בהשקה של ריקי גל, אתמול

Music4Life

New member
ורד -

חחח זה לא אינדיקציה..אבל היא לא היתה מאופרת שם בקליפ בכמה קטעים, והאמת שחשבתי על הקליפ כשאמרתי שגם בלי איפור הי אנראת טוב...אמרתי כי ראיתי פשוט.. חוצמזה זה ברור לי, כי היא יפה בלי קשר לאיפור

I מ י ר ב I

New member
פאדיחה?

לא ברור לי למה הם קוראים לזה פאדיחה... כאילו לי אין בגד שיש לבנות אחרות.

veredmp

New member
../images/Emo51.gif מדהים איך השמלה נראית אחרת לגמרי על כל

אחת מהן.

Crurifragium

New member
הפאדיחה

היא לא על זה שיש להן אותו בגד. הרי ברגע שלא קונים בגדי מעצבים שיוצרו אישית, אז ברור שיהיה לעוד מישהו אותם בגדים. ה"פאדיחה" זה להגיע לאותו ארוע עם אותם בגדים. תחשבי שאת מגיעה, נאמר, לזאפה להופעה של קרן, מתלבשת חגיגית עם שמלה מיוחדת ויחסית נדירה, ואז מגלה ששולחן לידך יושבת מישהי עם בדיוק אותה שמלה. אולי אפילו מישהי שאת מכירה. לא פאדיחה? אמנם יש אנשים שזה לא מפריע להם בכלל, אבל רוב האנשים האלו הם גברים...
עכשיו, כמובן שזה לא אמור להיות פאדיחה, כי הבעיתיות פה היא לא אמיתית. זה נחשב לפאדיחה כי הרושם הוא שהסיכוי להגיע עם אותם בגדים הוא זעום. אמנם עשו יותר מבגד אחד כזה, אבל הכמות עדיין קטנה, ומספר האנשים בעולם עצום. כך שלהגיע בדיוק לאותו מקום, באותו זמן, לארוע שאין בו המוני אנשים, ולמצוא מישהו שלובש אותו דבר... נראה מאוד חריג. האמת היא כמובן שזה לא חריג בכלל, ואפילו מאוד סביר. אבל אנשים טובים מאוד בלראות קשרים, לא בלראות למה הם לא שם. יש המוני ארועים, שהמוני אנשים הולכים אליהם. אז כשמירי ואליענה מגיעות לבנקר עם אותה שמלה זה נראה חריג, אבל זה רק עם לא מתחשבים בעובדה שגם מירי וגם אליענה הולכות להמון מקומות אחרים שבהן הן לא לבשו אותה שמלה כמו מישהי אחרת, ושיש עוד המוני אנשים אחרים שהולכים למקומות בלי אנשים עם אותם בגדים. הסיכוי של כל התקלות כזו הוא מאוד קטן, אבל עם כמות האנשים שנתקלים זה בזה כל הזמן הסבירות שתהיה התקלות כזו, או אפילו כמה, היא מאוד מאוד גדולה. ואם כבר יש כזו התקלות, אז מישהו בוודאות יהיה מעורב בה.

veredmp

New member
הבנקר זה שם החנות.

הן לא הגיעו לאותו אירוע באותה שמלה. מירי היתה בשמלה הזו בחתונה של קרן, אליענה לדעתי לא היתה בחתונה (לפחות, לא ראיתי שום תמונות שלה ותאמין לי שאם הן היו מגיעות שתיהן לחתונה באותו בגד כבר היו מדברים על זה). גם שאר ה"זוגות" בפינה הזו לדעתי לא היו עם אותו בגד באותו אירוע. סתם הביאו כמה דוגמאות של שני סלבס שהעיזו לקנות בגד "לא ייחודי" כך שעוד סלב קנה בדיוק אותו בגד. אסון אקולוגי של ממש..............

Crurifragium

New member
במקרה הזה

הפאדיחה היחידה, והיא די גדולה, זה שהם חושבים שזאת פאדיחה.

veredmp

New member
עלוקה לא אמור להיות רכילות חמה?

טוב שהם נזכרו. גם נראה לי די שטויות מה שרשום פה. נו, שיהיה......

Crurifragium

New member
אולי

הם חיכו בשביל לנסות למצוא עדים נוספים שיאשרו את הסיפור, עברו על כל התמונות לראות אם יש תמיכה נוספת, פנו ליחצ"נים של מירי ושל מחזיק השניצלים לקבלת תגובה, ניסו לראיין את עפר בתור עד, ובסה"כ התייחסו לזה כאל סיפור חדשותי רציני שמן ראוי לטפל בו לפי מיטב המקצועיות והאתיקה העיתונאית?

EVGIRL

New member
בדיוק!תנו לה שניצל../images/Emo70.gif

אני לא חושבת שיש מחסור בארץ בשניצלים..וזה גם נורא בריא
יאלללה בלאגנים

EVGIRL

New member
היי היי..זה יותר מסתם שומן..זה שניצל../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

veredmp

New member
חלילה לא התכוונתי לפגוע בשניצליותו של השניצל

רק רציתי להבהיר שגם אם הוא טעים משביע ומהנה, בריא הוא כ:כ