אני כמעט בטוח שרוב הפורום יודע את שם הרחוב האמיתי...
א איריס מ New member 31/10/08 #38 בערך מאותה תקופה שיש לה רישיון ../images/Emo8.gif תשובות מלאות יותר תמצאי כאן
ה ה 22 New member 31/10/08 #43 איריס איזה מופרעת... אבל זה מדהים! חוץ מזה שיפה למירי עיניים כחולות... והשלט והמטוס.. אני חושבת שכדאי שנוציא לה ת'כרטיס הזה זה חמוד לאלה
איריס איזה מופרעת... אבל זה מדהים! חוץ מזה שיפה למירי עיניים כחולות... והשלט והמטוס.. אני חושבת שכדאי שנוציא לה ת'כרטיס הזה זה חמוד לאלה
R Rony 05 New member 31/10/08 #40 ב28.5.2006 בשעה 19:04:20 בזמן שהיא ראתה אכלה גלידה סתםם......מאיפה אנחנו זוכרים מתי פעם....
V veredmp New member 31/10/08 #28 את זה לא זכרתי אני יודעת שאין לה רשיון, ואני יודעת שקרן אמרה כמה פעמים שהיא מפחדת/לא אוהבת לנהוג, לא זכרתי שמירי גם אמרה את זה. נו, אין פלא שהן מסתדרות
את זה לא זכרתי אני יודעת שאין לה רשיון, ואני יודעת שקרן אמרה כמה פעמים שהיא מפחדת/לא אוהבת לנהוג, לא זכרתי שמירי גם אמרה את זה. נו, אין פלא שהן מסתדרות
ס סטייליש New member 10/11/08 #49 לקרן יש רישיון חח אני זוכרת ש.. בתכנית של רעש שהיא התראיינה על מבול או על במכונית או קיצורר באיזה ראיון היא אמרה שבדיוק נגמר לה התוקף של הרישיון ואין לה כח לחדשש..
לקרן יש רישיון חח אני זוכרת ש.. בתכנית של רעש שהיא התראיינה על מבול או על במכונית או קיצורר באיזה ראיון היא אמרה שבדיוק נגמר לה התוקף של הרישיון ואין לה כח לחדשש..
ה הילה 201 New member 31/10/08 #46 חחח לכל מקום אפשר היום להגיע באוטובוס... תחשבו על זה כמה זה חסכוני
V viko222 New member 30/10/08 #12 נצל"ש-למי שרואה האח הגדול....... אינה ממש ממש מזכירה לי את מירי יש להן אותו שיער גם גם אותו תווי פנים,שתיהן מדברות בלי סוף ובקיצור-מירי אחד על אחד.
נצל"ש-למי שרואה האח הגדול....... אינה ממש ממש מזכירה לי את מירי יש להן אותו שיער גם גם אותו תווי פנים,שתיהן מדברות בלי סוף ובקיצור-מירי אחד על אחד.
כ כלה להשגה New member 30/10/08 #13 ../images/Emo5.gif על אינה אתה מוריד מאיכותה של מירי על ידי ההשוואה הייתה מתה להיות מירי