אין לערב חג קליפ ב 24 אם אני זוכרת נכון הם הכניסו גם את אביבה אהובתי אבל אני לא בטוחה
I I מ י ר ב I New member 17/3/09 #35 אין לערב חג קליפ ב 24 אם אני זוכרת נכון הם הכניסו גם את אביבה אהובתי אבל אני לא בטוחה
V veredmp New member 17/3/09 #36 ערב חג לא יצא כקליפ רשמי? את זה לא ידעתי אז מה זה הקליפ ש"מתרוצץ" ביוטיוב ושודר אז בערוץ 2? ובאמת שכחתי את "אביבה אהובתי", אז יש לה סך הכל 11 קליפים (אני מחשיבה את "ערב חג" בכל זאת)
ערב חג לא יצא כקליפ רשמי? את זה לא ידעתי אז מה זה הקליפ ש"מתרוצץ" ביוטיוב ושודר אז בערוץ 2? ובאמת שכחתי את "אביבה אהובתי", אז יש לה סך הכל 11 קליפים (אני מחשיבה את "ערב חג" בכל זאת)
P pRimaVeriTaVIV New member 18/3/09 #42 אאל"ט ערב חג זה קליפ שמישהו ערך והראו את זה איפשהו וזה "נדבק"
I impossible Prince New member 19/3/09 #44 ערוץ 24 "קנו" את ערב חג שערכו אז ערוץ 2 למהדורת החדשות, וזה שילוב של קטעים גלעד שליט עם מירי ואריק, אני חושב באולפן של גל"צ שהיה את הפרויקט של אומנים שרים לגלעד.זה לפחות מה שאני ראיתי בערוץ 24 (ולא בתוכנית של המצעד הזה המדובר).
ערוץ 24 "קנו" את ערב חג שערכו אז ערוץ 2 למהדורת החדשות, וזה שילוב של קטעים גלעד שליט עם מירי ואריק, אני חושב באולפן של גל"צ שהיה את הפרויקט של אומנים שרים לגלעד.זה לפחות מה שאני ראיתי בערוץ 24 (ולא בתוכנית של המצעד הזה המדובר).
V viko222 New member 17/3/09 #34 ../images/Emo2.gifאפעם לא שמתי לב לזה תמיד חשבתי שיש לה איזה 7 לכל היותר.