מירי זורקת אתגר לעדה !!!

מירי זורקת אתגר לעדה !!!

לחברי הפורום ולעדה שלום ! אני מבקשת לפני ראש השנה לזרוק אתגר מעניין לעדה וכל זאת למען פיוס ורוח חברית שאני מייחלת לקראת ראש השנה, לעם ישראל בכלל ולחברי הפורום בפרט. והנה הרעיון : ביום שישי הקרוב בשעה 12.00 בדיוק, ארשום כאן את חידתי השבועית (מספר 13) שתיקרא "גברת הפרחים". קבענו כלל כי את החידה ניתן לפתור לא לפני שבת בשעה 12.00 בדיוק. והנה בא האתגר : רק עדה, ורק עדה בלבד, תורשה לפתור את החידה עד שבת בשעה 11.00 (שעה לפני כולם). אם עדה תצליח לפתור את סעיף המובאות (מספיק 4 מתוך 5), אזי ביום שני בשעה 24.00 עדה תקבל משליח מיוחד שיגיע ל"הדר יוסף" (לחוג שבו רוקדת עדה) ורד אדום + חיבוק חם. אם עדה תצליח גם להוסיף ולרשום את הפתרון לסעיף 5 של החידה, עדה תקבל מהשליח בנוסף לורד אדום, גם חפיסת שוקלד עסיסית, חיבוק חם ונשיקה. * אם עדה לא תרשום את התשובה עד 11.30, החידה הופכת לנחלת הכלל. * לגבי הנשיקה - כדאי לך, מדובר בעלם חן, אני אעביר לו והוא ישירות לך. מה דעתכם חברי הפורום : האם האתגר הגון ורציני. עדה, כל שעליך לעשות זה להגיב להודעתי עוד היום ולכתוב :"אני עדה לוקחת את האתגר" עדה מצידי יכולה להעזר בפתרון בכל מי שרק תחפוץ. מצפה לתגובות חברים ולתגובתה של עדה. מירי.

עדה. וורד? נשיקה? תרימי את הכפפה.

עדה שלום רב. וואו... מחווה יוצאת דופן ומתוקה של מירי. אני חושב, שאת בהחלט צריכה להרים את הכפפה, וורד? חיבוק? נשיקה? שוקולד? זה חגיגי מיוחד ויפה. אך הפואנטה של מירי, היא מעבר לכך. לשנה החדשה, מירי רוצה להתפייס, ולפתוח דף חדש אתך. ואיזו דרך מקורית? כמו שרק מירי יודעת!!! יאלה עדה, את רוב הדרך מירי עשתה. תני את את הפיניש הסופי. והראי גם את את גדולתך, בזו הפעם. מאחל לשתיכן: שולם ושלום, פיוס ואחווה, ודרך חדשה לידידות. מירי יקרה. מי שמתחיל במצווה, אומרים לו גמור אותה. שמא יש באמתחתך, עוד התעלות קטנה בשביל לימור? עוד איזה אתגר, בדרך לפיוס בפורום הזה ללימור? בטוחני שלימור, תיענה בחיוב, היא הרי אוהבת אתגרים, ועוד בשביל פיוס לשנה החדשה? לימור לא תאכזב. שנה טובה ומוצלחת לך ולבני משפחתך.,חג שמח. יום טוב.

ליום טוב שלום.

צהרים טובים ! מעניין, קלעת בול ! לפני שעה שלחתי מסר אישי ללי-מור. מסר של שלום וברכה. אפילו כתבתי כאן אתמול בפורום שידיד טוב שלי ראה אותה ביום רביעי שעבר רוקדת ריקודי מעגל אצל האחים אלפסי בהדר יוסף והיא חמודה ורוקדת יפה. מה יותר טוב מזה ? כל טוב. ועוד : קראתי שאתה אורח היום בתעשיה האווירית ומארח אותך דבל´ה מהפורום. תהנה שם ותספר לנו חוויות. אגב - אני מאחלת לך שלום ואחווה עם חברשל. שנה טובה ! מירי.

2404311

New member
למירי

אני רואה שאת מעודכת טוב ממה שקורה עם ידידנו השותף גם הוא מעודכן בקשר אליך

למירי-זו מחווה יפה מאד לקראת

השנה החדשה. אני מקווה שעדה תרים את הכפפה ותשתף פעולה בדרך ל"סולחה". בהצלחה לשתיכן וכולי תקווה שעם בוא השנה החדשה ייפתח גם לשתיכן דף חדש, נקי, טהור ולבן, וכל מה שהיה ביניכן בעבר ישכח כלא היה. בהצלחה!!!

לא יודעת, אבל אני בהחלט בעד הרעיון

ואני נורא אוהבת שוקולד..... אז מירי, אולי עלם החן רוצה להגיע גם לצפון?? ;-P

תשובתי לדין

בקר טוב דין יקרה ! התקשרתי הבוקר לעלם החן שלי, ושאלתי אותו האם יהיה מוכן לנסוע עד לצפון כדי להביא לדין שוקולד שהיא נורא אוהבת. אז מה ענה לי העלם חן ? ענה לי בזו הלשון : "גם בלילה גם ביום, היא חולמת רק חלום, חלומה הוא עלם חן, רק להתחתן, עלם לעולם וטבעת גם". שובב העלם חן הזה !!! להתראות דין. מירי.

חביב

וזה אוקיי, כבר מצאתי מתנדב אחר שנאות לעניין (ושפתי חתומות)

ולגברבר ה"חביב" ששלח לי מסרים

מאוד מעליבים כרגע, אני בטוחה שמירי התבדחה בתשובתה, ולכן אודה לך באם תימנע מלשלוח לי מסרים מעין אילו.

צליל ב

New member
למירי החמודה

אני אוהבת את הנחמדות שלך בתגובות. ביררתי את שם השיר "אם אתה צעיר בלב" שר אריס סאן. אמרו לי בבית שיש גם ריקוד יפה ובזמנו נרקד הרבה בהמון חוגים, - טוב, אולי יחזור בקרוב. מירי, מה נאחל לך אני ומשפחתי - כל טוב, בריאות וכל מה שתבקשי. ממשפחת ב

מירי יישר כוח

אני חושב שזה רעיון נפלא ואין לי ספק שעדה תסכים לזה, הרי כל המטרה שלנו זה כאן להיות חברים אחד של השני ובטח ובטח לא אויבים, אני אשמח עם עדה תקבל את האתגר, ואני אומר לעדה מעולם לא החשבתי אותך כאויב כאן או משהו דומה, באם ניפגעת ממני מאיזו מילה אני מתנצל מראש על מנת שכולנו כאן נוכל לפתוח דף חדש. שתהייה לך שנה טובה ומתוקה

בי

New member
דעתי?

דעתי היא שמי שמבקש פיוס עושה זאת ללא תנאים. עדה כתבה כמה פעמים שחידות לא מעניינות אותה, היא אף פעם לא פתרה שביב חידה. מה הטעם אם כך להציג לה חידה קבל עם ולשים אותה בין הפטיש והסדן? אם היא תיענה להצעה, הרי היא לא מעוניינת ולא בקיאה בחידות (צר לי לומר שגם אני, למרות שאני רוקדת 40 שנה, אינני שולטת בכל הפרטים על כל הריקודים). אם היא לא תיענה, היא תוצג כאילו איננה מחזירה טובה ליד המושטת לה לפיוס. אני מאד מקווה שאכן המחשבה היתה עם רצון טוב, אבל נראה, לעניות דעתי, שהמחשבה הטובה הובעה באמצעות אתגר לא כ"כ מתאים לעדה.

בי - נשמה טובה

אני חושב שלמען השלום כולנו נעזור לעדה במסר אישי, והיא תהיה הראשונה בפתרון החידה. אני מוכן להיות השליח , שמביא את הפרחים , השוקולד והנשיקה. אם זקנמוךקרח מוכן להצטרף אלי - אני מוכן שנעשה זאת שנינו בידידות חבר

חברשל יקר !

אתה שחקן ! רצית לעזור לעדה לפתור את החידה במסר אישי וחסוי. יפה מצידך !!! איך אתה מסביר את הסתירה בטענתך הקבועה, כי עד שאתה מבין את החידה וכבר החידה נפתרת היות ואתה כדבריך בעל הבנה איטית. אז איך תוכל לעזור לעדה ? ועוד משהו : בשביל מה אתה צריך את זקנמוךקרח איתך כשליח, אינך יכול לבד ? הרי ידוע לך שקשה להסתתר אחרי מי שהוא גם נמוך גם קרח וגם וזקן, אתה עלול להחשף ! או שמא חמדת את השוקולד ! מירי.

מלאכתי תעשה על ידי אחרים

הצעתי - למעןהשלום המיוחל, ש כ ו ל נ ו נרתם לעזור לעדה , במסרים אישיים, לפתור את החידה. אני לא מסוגל לבד. גם להגיע אל עדה לבד אני מהסס. ראשית - מפני ששם יורים ואני זקוק למישהו שיחפה עלי. מאחר וזקנמוךקרח הוא יוצא יחידה קרבית, העדפתי אותו על אחרים. ושנית , אני מפחד מכלבים. אולי יש לה כלב. העיקר , לא להיות כל כך רציניים. כל החיים הם משחק.

גם אני נהנית מההומור../images/Emo151.gif

כך יותר נעים להכנס לפורום מאשר להיכנס ל"כאסחים" ואגב מירי מה בסופו של דבר גורלה של החידה השבועית שהיא גם חידת ראש השנה?

למעלה