מירי זורקת אתגר לעדה !!!

בי - אכן את צודקת !

לבי ! בקר טוב ויום טוב ! אכן את צודקת, שלום עושים ללא תנאים מוקדמים, כמו בפוליטיקה. למשל סאדאת, רצה שלום בלי תנאים מוקדמים, ואמר "אבל תחזירו לי קודם את כל סיני", - לא קיבל ? ועוד איך הוא קיבל. נכון, אמנם צדקת, האתגר לא מתאים לעדה, היא השיבה בעניין יפה. ובאשר אלייך בי, אני מעריכה אותך מאד. את רוקדת 40 שנה כדברייך, ומתעסקת בלרקוד בלבד, ולא בכל שאר הפרטים שמסביב. לי למשל יש בעיה, את זוכרת, כמו בתוכנית של רפי רשף "תו-השעה", רק משמיעים צליל של ריקוד וכבר הקומפיוטר שבתוכי פולט שם היוצר, שנת ייצור, שם השיר, ושאר אלמנטים לא חשובים אחרים. הלכתי עם הבעיה לרופא, ומאז אני שרה : "רופא בדק אותי, בכה עם דמעות, לפצע שכזה הוא לא מצא תרופות". כל טוב לך שגרירתינו בצפון. שנה טובה. מירי.

עדהאיסט

New member
למירי לוי, לכל החברים שכתבו בסעיף ז

זה הנזכר לעיל, שלום רב ושנה טובה. זה עתה נכנסתי לפורום, אני מעבירה את החג אצל אמי (אבי נפטר בשנה שעברה ואמי נשארה לבד). רק הרגע סיימתי לבשל לחג - אני מבשלת כל שבוע ומביאה חצי מהכמות לאמי שאין לה כבר כל חשק לבשל. אני עייפה ורצוצה לאחר יום עבודה ארוך ומיגע וכרגע עשיתי אתנחתא ונכנסתי לפורום. היות ואתם מחכים לתשובה - הרי היא מובאת לפניכם. א. תודה רבה על המחווה מצידך מירי לוי, אני שמחה שאת רוצה שאשתתף בחידה לכבוד החג ולכבוד השנה החדשה. ב. חושבני שבי ענתה במקומי. אכן, אין לי עניין בחידות משום שאיני מתמצאת במי חיבר מה ומתי וכד´. אני מאד אוהבת לרקוד, אף על פי שעברתי את - האולפן להכשרת מדריכים ששם מספיק שברתי את הראש בלזכור 60- ריקודים את רישום הצעדים של כל אותם ריקודים וכד´ - שם לא היתה לי כל ברירה ועובדה החלטתי לא לפתוח שום חוג וללמד - אלא להמשיך ללמוד לרקוד ולרקוד ולרקוד עד אין סוף. אני מבינה שחלקכם כאן אוהבים את החידות הללו ואנא המשיכו להנות - גם בשבילי! לצערי, לא אוכל להשתתף בפתירת החידה המוזכרת - אך אני בהחלט שמחה על כי ניתנה לי האפשרות וכי מירי הושיטה לי את הכפפה - אז שלא ייראה כי איני מרימה אותה - אני פשוט מסבירה לה כי זה לא אישית - אין לי פשוט עניין בחידות הללו. (מבלי לפגוע בכבודה של מירי) ואני מקווה שתכבדו את רצוני ותבינו זאת. ג. באמת חבל להפסיד פרח - חיבוק - שוקולד - שלושה דברים שאכן קוסמים לי מאד! ד. גם אם אתאמץ לא אוכל להקדיש לזה זמן - בגלל ההכנות והנקיונות לחג - אחר כך - יומיים לאחר יום כיפור אני טסה לספרד - לטיול מאורגן ואני אתגעגע כאן לכולכם. ה. תודה לכל החברים שהביעו את נכונותם לעזור לי. שנה טובה - שנת בריאות - שנת שלום ובטחון - שנת שגשוש - שנת אהבה שנת יצירה והרבה ריקודים.

אכן כתבת יפה

וגם בי שהבינה את העניין כמוני אמרה את דברי בצורה יפה. לאחר מכתבה היפה של עדה אני מציע למירי למצוא מחווה מתאים כדי להשלים את המהלך. שוקולד, או פרח או מילה טובה (או כולם יחדיו) ואנו בדרך הנכונה. ולכן עדה ומירי, חג שמח ושנה טובה (גם אם הפעם הרשיתי לעצמי לכתוב זאת לא במקום המתאים. נא לא לקחת מזה דוגמה)

עממי

New member
עדה החביבה

כל הכבוד לתשובתך, נראה שמירי בעד שלום ופיוס, שתהיה לך שנה טובה, חג שמח וטיול נעים. עממי

לעדה שלום

מאד שמחתי לראות את תגובתך החיובית, שמח שסוף סוף נוכל להתעסק במה שכולם אוהבים שזה ריקודי עם. חידשת לי שסיימת קורס מדריכי ריקודים יפה מאד
אני יודע שזה קורס קשה. שיהיה לך חג שמח שנה טובה וטיול מהנה והכי חשוב תחזרי בשלום.

לעדה - כל הכבוד לך!!

תיארתי לעצמי שלא תאהבי את רעיון החידה שכן החידות אינן מדברות אלייך, אבל כל הכבוד לך, באמת כל הכבוד שהבנת שמירי כעת בעד פיוס וחברות. אני מקווה שהשנה החדשה שבפתח תהייה שנה של אחווה וחברות גם עבור שתיכן ושתפתחנה דף חדש ביחסים ביניכן. פרח עדיין לא קבלת ממירי אבל אני אשלח לך אחד-ווירטואלי אמנם, אבל זה מה יש...
ושוב - [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]כל הכבוד!!![/URL]

יפה, עדה.

לעדה שלום. אני מבינה אותך וכתבת מאד יפה. הצטערתי לשמוע על פטירת אביך ז"ל ועל הישארותך של אימך לבד. הערכתי אלייך נתונה שאת עוזרת לאימך בנקיונות ובבישולים, כל הכבוד. לגבי החידה, את צודקת, את לא חייבת לפתור, אבל לצורך העניין תנסי הפעם לקרוא אותה היטב, היא תהיה הפעם קצת קשה. את השליח האמור אני אשאיר בינתיים מחוסר עבודה, אבל אשלח לך פרח וחיבוק וירטואלי. לגבי השוקולד, אחלק לחברי ללימודים. תהני בטיולך בספרד הייתי שם בשנה שעברה : קורדובה, סיבילה, גרנדה וסוף שבוע באי ג´יברלטר, טיול מרתק בארץ יפה. לחברי הפורום : ובאשר לריבנו ההיסטורי שהסתיים זה עתה : אל דאגה, עדה מספיק כשרונית ו"מקורית" (ואולי גם אני) למצוא ריב חדש, אבל רק אחרי יום כיפור. אנחנו לא ניתן לפורום להיות משעמם, אחרת כולם יברחו לפורום של "פנטזיה" שם יש יותר אקשן. שנה טובה. מירי.

למירי

ההערה המיועדת לחברי הפורום היתה מיותרת לחלוטין. אני לא חושבת שמישהו מחברי הפורום מעוניין ב"אקשן" מהסוג הזה בפורום. אני סומכת על שתיכן, גם עלייך וגם על עדה שתעשו הכל על מנת לשמור על מה שהצלחתן להשיג במאמץ רב זה עתה. שנה טובה!

למירי החמודה. בתורה כתוב , זה שאומר

אשוב ואחטא,אשוב ואחטא ,יום הכיפור אינו מכפר.

תשובה לעזרא !

לעזרא היקר שבת שלום וחג שמח ! תודה לך שהזכרת לי את ה"אשוב ואחטא", מה הייתי עושה בלעדיך ? עזרא, יש לי כמה הערות : א. זה לא כתוב בתורה. זה כתוב בהלכות תשובה פרק ד´. ב. זה כתוב בהקשר לעשרים ואבע דברים המעכבין את התשובה, והנה לך הציטוט הנכון : "האומר אחטא ואשוב, ובכלל זה האומר אחטא, ויום הכיפורים מכפר". ועוד משהו עזרא יקר : אז מה אם כתוב, כתוב גם "מים גנובים ימתקו", אז האם אתה גונב מים ? שבת שלום וחג שמח ! מבית משפחתי בטבריה. מירי.

CHENPROG

New member
אתגר מס´ 13 של מירי

בהחלט מחווה יפה ומעניין. אפשר לכתוב זאת בעברית מבנית (או תוכנית מחשב) אבל אם היא פותרת : רצוי לשגר חידה חדשה. באיזה יום החוג בהדר יוסף? ולמה שעדה לא תזכה בקפה ועוגה או פסטה אחרי ההרקדה ? שנה טובה לכולם.

למעלה