עוד לא הבנתי את הקשר לגב' גרב.
היא שרה בישראל, וזה זורם לה, וגם לי.עוד לא הבנתי את הקשר לגב' גרב.
למיטב ידיעתי היא לא עיתונאית, כמו כן לא הגבתי לתמונה אלא שאלתי שאלה על המקור כביכול.היא שרה בישראל, וזה זורם לה, וגם לי.
כנראה רק מי שחי בישראל כואב לו לראות דריסת דגלו
האם באמת כל כך קשה לענות לשאלה ששאלתי? האם כל כך מתבקש להעיר על תוכן שאינו נמצא בדבריי כלל?היא שרה בישראל, וזה זורם לה, וגם לי.
כנראה רק מי שחי בישראל כואב לו לראות דריסת דגלו
מי זו גברת גרב?עוד לא הבנתי את הקשר לגב' גרב.
אולי זו השעה, בדרך כלל את מבינה את ההומור שלי.מי זו גברת גרב?
קיבלתי בקומונה הרבה מסרים שלא קראתי, אבל את הנעשה אין להשיב.חוש הומור מיוחד
השעה שבא סגרו לנו את הקומונה.אולי זו השעה, בדרך כלל את מבינה את ההומור שלי.
סופרמן על מנת להפסיק את הליגלוג כנס לעריכה של הודעתך ותקן זאת! ובאה לציון ולפורום ישועה!!!עוד לא הבנתי את הקשר לגב' גרב.
תשובה על שאלתי לא אקבל, לכן אין טעם לערוך את הודעתי.סופרמן על מנת להפסיק את הליגלוג כנס לעריכה של הודעתך ותקן זאת! ובאה לציון ולפורום ישועה!!!
אני מבין ש"גרב" זה שיבוש מכוון ולכן אתה לא מתקן..תשובה על שאלתי לא אקבל, לכן אין טעם לערוך את הודעתי.
נסיך? נסיך האופל5?אני מבין ש"גרב" זה שיבוש מכוון ולכן אתה לא מתקן..
כשאני מסתכל בצד בשם שלך יש "S" גדולה, זה אומר "שמוק"?? סתם תוהה ככה..
שאלתך פשוט לא ברורה מבחינת רלוונטיות, אז הפליאה שלך על אי קבלת תשובה די מעושה. אזרח בישראל ועוד אחת שידועה באכפתיות ובמעורבות שלה, בחרה לשתף משהו שהפריע לה. זכותה עם או בלי קשר אישי מיוחד.עוד לא הבנתי את הקשר לגב' גרב.
אם מירי רגב פרסמה את זה, וזו התמונה שהיא התייחסה אליה, אזי ברור שזה FAKE . ומהסיבות הבאות :
רק אנרכיסטים ? הם כבר לא שמאלנים בוגדים ?ככה זה כשההפגנה מכוונת על-ידי אנרכיסטים שבינם לטענות בעניין משבר הקורונה אין ולא מאומה.
אין לי מושג. תשאל את מי ששמעת מכנה אותם כך.רק אנרכיסטים ? הם כבר לא שמאלנים בוגדים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.