SupermanZW
Well-known member
ודאי, אני מקליד עם השמוק, לא ידעת?אני מבין ש"גרב" זה שיבוש מכוון ולכן אתה לא מתקן..
כשאני מסתכל בצד בשם שלך יש "S" גדולה, זה אומר "שמוק"?? סתם תוהה ככה..
ודאי, אני מקליד עם השמוק, לא ידעת?אני מבין ש"גרב" זה שיבוש מכוון ולכן אתה לא מתקן..
כשאני מסתכל בצד בשם שלך יש "S" גדולה, זה אומר "שמוק"?? סתם תוהה ככה..
ודאי, אני מקליד עם השמוק, לא ידעת?
[/QUOT
לא ידעתי, חשבתי שזה שם תואר
גם אני תוהה, מי הוא זה שאינו יודע שבאנגלית האות הראשונה בשם היא אות גדולה!!!ודאי, אני מקליד עם השמוק, לא ידעת?
אז בחרת לא לענות, בסדר, זכותך.שאלתך פשוט לא ברורה מבחינת רלוונטיות, אז הפליאה שלך על אי קבלת תשובה די מעושה. אזרח בישראל ועוד אחת שידועה באכפתיות ובמעורבות שלה, בחרה לשתף משהו שהפריע לה. זכותה עם או בלי קשר אישי מיוחד.
דווקא עניתי. קרא שוב את תגובתי, אולי מעט לאט יותר הפעם, וכמו כל קורא אחר תוכל למצוא בה את המענה שלי לשאלתך.אז בחרת לא לענות, בסדר, זכותך.
הערה על השאלה אינה תשובה לשאלה. היא לא צילמה ולא פירסמה, היא לא עיתונאית.דווקא עניתי. קרא שוב את תגובתי, אולי מעט לאט יותר הפעם, וכמו כל קורא אחר תוכל למצוא בה את המענה שלי לשאלתך.
הייתה שם גם הערב וגם תשובה. חפש שוב.הערה על השאלה אינה תשובה לשאלה. היא לא צילמה ולא פירסמה, היא לא עיתונאית.
במדיה החברתית היא יכולה לפרסם, לא בעיתון או באתר של עיתון, את זה רק עיתונאים יכולים לעשות.הייתה שם גם הערב וגם תשובה. חפש שוב.
לא הבנתי מה הקשר לעיתונאות. וכי ׳סתם׳ אזרח לא רשאי לפרסם משהו כשהוא מוצא לנכון?
מסתבר שלא.במדיה החברתית היא יכולה לפרסם, לא בעיתון או באתר של עיתון, את זה רק עיתונאים יכולים לעשות.
אתה יכול להאמין לזה, אני לא.מסתבר שלא.
עובדה.אתה יכול להאמין לזה, אני לא.
נראה לך שיהודי ירמוס דגל פלשתיני? לא מאמין מהסיבה שיהודי פוחד מפלשתיני, ומזלזל בעמו.מי שדורך על דגל ישראל אלו הרגשות שהוא חש לגביה , אולי שילך לגור בארץ ששמה לא ידרוך על דיגלה?? אולי דגל פלשטין??
נראה לך שיהודי ירמוס דגל פלשתיני? לא מאמין מהסיבה שיהודי פוחד מפלשתיני, ומזלזל בעמו.
יהודים מבזים את יהדותםלא כתבתי שיהודי ידרוס דגל ערב,י אין מצב
,,,כתבתי על יהודים שדורסים את דגלם דגל ישראל וזה קרה והיה בהפגנות,
מקסים, רק עכשיו אני מגלה שכנראה היית "ראשון" בתור כאשר חלקו את התבונה.....יהודים מבזים את יהדותם
ומכבדים את דת ואורח חיים של ערבים.
מתלמד. ברור שעדין לא למדת מי מגיב למי בפורום.מקסים, רק עכשיו אני מגלה שכנראה היית "ראשון" בתור כאשר חלקו את התבונה.....
אני לא אתייחס לקשר [ההזוי] בין הפוסט הפותח להערה שלך "[יהודים] מכבדים את דת ואורח חיים של ערבים. " את זה אני אשאיר ליקיר הפורום....
אני דווקא חושב שיהודים מכבדים את הדת ואורח חייהם של אזרחי "איחוד האמיריות." יכול להיות ?
לגבי הערבים, מה אתה מציע לעשות איתם ? יש לך רעיונות חדשים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.