אני מסכימה אבל דווקה אולגה זה שם מגניבבב אבל אם היא רוצה שרון אז שרון
ט ט ל i ש New member 5/1/03 #21 אני מסכימה../images/Emo105.gif אבל דווקה אולגה זה שם מגניבבב אבל אם היא רוצה שרון אז שרון
D Drorrrrrr New member 5/1/03 #24 טוב, אז טלוש, מהיום את אולגה../images/Emo60.gif איך אני אוהב את אלה שאומרים משהו ונדפקים בגלל הפה הגדול שלהם
טוב, אז טלוש, מהיום את אולגה../images/Emo60.gif איך אני אוהב את אלה שאומרים משהו ונדפקים בגלל הפה הגדול שלהם
ט ט ל i ש New member 5/1/03 #25 זה תמיד קורה לי../images/Emo105.gif אני חייבת לשמור לסגור אותוווווווווווווווווווווו ומי החכמה שקיבלה 95 במבחן במתמטיקה אני!!!!!1
זה תמיד קורה לי../images/Emo105.gif אני חייבת לשמור לסגור אותוווווווווווווווווווווו ומי החכמה שקיבלה 95 במבחן במתמטיקה אני!!!!!1
M MolsBolsRules New member 5/1/03 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחח דרורוששששששששש הרסת אותיייייי בייביייייייייייי
D Drorrrrrr New member 5/1/03 #27 עכשיו סאדאם לא יוכל להרוס ../images/Emo60.gif אותך רק אני באזור פגיעה שלו הא? תמיד דופקים את השחורים! סתם אני לא שחור אני יותר לבן מהכבש השישה עשר
עכשיו סאדאם לא יוכל להרוס ../images/Emo60.gif אותך רק אני באזור פגיעה שלו הא? תמיד דופקים את השחורים! סתם אני לא שחור אני יותר לבן מהכבש השישה עשר