מישהו או מישהי רוצים לשתף בתוכניות

מישהו או מישהי רוצים לשתף בתוכניות

לקיץ? נגיד לכבוד זה שמעבירים את השעון הלילה למה שבישראל היו קוראים שעון קיץ.

אם בא לכם, אתם יכולים לספר לאן אתם מתכוונים לטייל ואחרים יכולים להיזכר בחוויות מהביקור שלהם שם, להציע, להמליץ, וכו' וכו'.
אפשר גם ישראל... אבל אישית חשבתי יותר בכיוון של יעדים באירופה ובאמריקות (כמובן, כולל ארה"ב). אפשר גם להגג על טיולי עבר. אולי תתנו רעיונות לאחרים.

placid1

New member
בקיץ שעבר החלטנו די ברגע האחרון,

בגלל כל מיני אילוצים, לנסוע לסלובניה וקרואטיה לשבועיים. בסופו של דבר זו היתה אחת מה חופשות המשפחתיות הכי מוצלחות שלנו.
לובליאנה מקסימה (פי אלף בעיני מפראג, למי שהיה), הטבע הוא סוג של גן עדן והכל רגוע רגוע. השבוע השני, שאותו בילינו על אי בקרואטיה בבית שכור עם חברים טובים מהארץ, בבריכה ובים, עם ספרים, ארוחות משותפות אל תוך הלילה וסירה, היה מושלם.

עם הדירות והבית ששכרנו היה לנו מזל גדול כי למרות שנזכרנו מאוחר התמורה היתה מצוינת והעלויות לא היו בשמים.

הקיץ אני נוסעת לכנס בהוואי עם חברה מהארץ, לחופשה באיטליה עם כל המשפחה ולכנס בבאנף עם בן הזוג.

חשבתי בהתחלה שזה טייפו,

כשראיתי באנף, אז בזכותך למדתי על קיומו של הפארק הזה. מודה בבורות.
&nbsp
איך הגעתם לסלובניה/קרואטיה? טיסה טרנס-אטלנטית לגרמניה/איטליה ואז טיסת המשך ללובליאנה/זאגרב? לישראלים בטח היה הרבה יותר קל עם טיסת צ'ארטר קצרה.

placid1

New member
טסנו לוונציה ומשם חשבנו לקחת אוטו ללובליאנה

קרואטיה ואז חזרה לוונציה, אבל אז ברגע האחרון, יומיים לפני הטיסה, גילינו באותיות הקטנות של השכרת הרכב שאסור לעלות איתו על מעבורת. נלחצנו מאד, אבל בסוף השכרנו אוטו בלובליאנה שאותו החזרנו בונציה ועליו לא היו הגבלות של מעבורת. מוונציה ללובליאנה נסענו בשאטל מאד מוצלח ונח (ולא יקר) שחיכה לנו ביציאה מהטיסה ולקח אותנו עד הדירה (שעתיים נסיעה). לחברה קוראים GoOpti ויש להם שירות בכל מיני מקומות באירופה.

בדיעבד היה עדיף לחזור מלובליאנה או זאגרב, היה חוסך את הנסיעה בחזרה לוונציה, שהיתה מיותרת, אבל הספקנו לפשוט על סופר איטלקי ולהצטייד במטעמים לקחת הביתה :)

בבאנף הייתי לפני הרבה שנים כילדה אחרי שעזבנו את סן פרנסיסקו ועשינו רוד טריפ דרך הרוקיז הקנדיים כדי להגיע למונטריאול לביקור משפחתי. העונה שם קצרה מאד כי נהיה קר ובלתי עביר מאד מוקדם, אז עוד לא יצא לנו לנסוע כמשפחה. הפעם, קצת לצערי, אני אהיה רק עם בן הזוג וקולגות שלי מכל רחבי קנדה, אבל מקוה שנצליח להתחמק קצת מההמונים. מצד שני, לא בודקים שיני סוס שמקבלים במתנה......

gidishemer

New member
ידיד שלי נמצא עכשיו בכנס באיזור של באנף

וניצל את הכנס לטייל שם. הוא מפציץ בתמונות את הפייסבוק ואני מודה שכמעט רצתי לשדה התעופה לקנות כרטיס עכשיו ומיד. זה פשוט נראה מדהים

xbuffalomen

New member
לאו דווקא בקיץ

בעוד 10 ימים טיול לפארקים הלאומיים במערב - כל הדרך בנסיעה ... בלי תכנון ממשי ובמשך כ 20 יום הלוך ושוב

לא יודע מבחינת מזג האויר, אבל אם לא

קר מדי, מקווה שהכנסתם את הבאדלנדס והבלאק הילז לתוכניות שלכם.

possum2

New member
בלמטה של הבלאק הילז יש את קאסטר פארק, שזה המקום לראות עדרים

גדולים של באפלו. הרבה יותר גדולים מבילוסטון. ואם אתם כבר שם, מאונט ראשמור, כמובן.

xbuffalomen

New member

lamah

New member
מסן פרנציסקו לבולדר

השרשור הזה בא ממש בזמן בשבילי. דרך מונטריי, סקויה, יוסמיטי, ציון, ברייס וכל מה שבדך. אשמח להמלצות. 4 מבוגרים ושני זאטוטים בני כמעט 6 ו3.5. כמעט 20 יום יש למסע הזה, באוגוסט. השאלה הכי חשובה- כדאי להזמין מקומות לינה מראש או להסתמך על מוטלים מזדמנים?

lamah

New member
תיקון

13 יום לבולדר, עוד 6 ימים בבולדר לטייל בסביבה. יש מלונות מוזמנים לנחיתה בס"פ ליומיים ולשהות בבולדר. התניידות בוואן שכור.

עשינו משהו דומה, אם כי

בכיוון ההפוך ועם שתי מכוניות (הפרדת כוחות ביננו לבין הסבא וסבתא), לפני 7 שנים, כשהבן הקטן שלי היה בן 4 והגדול בן 12.
&nbsp
אנחנו לא הזמנו מראש, אלא כל יום סביב הצהריים הזמנו מקום לאותו לילה, ולפעמים אפילו אחר הצהריים. זה היה ביוני.
&nbsp
מבחינת המלצות, אחת קטנה שממנה הילדים מאוד נהנו היתה ביקור קצר יחסית אבל כייפי ב-Coral Pink Dunes, פארק מדינה לא מאוד מוכר ביוטה
פחות או יותר בין זאיון לברייס.
אם תתני קצת יותר פרטים על המסלול בין יוסמיטי לזאיון (דרך איזה כביש אתם מתכננים ליסוע, והאם אתם מתכוונים להגיע גם לגזרת ארצ'ס/קניונלנד) יהיה אפשר אולי לתת עוד כמה המלצות.

lamah

New member
לא מצליחה להעביר לכאן את המסלול

יש לי גוגל מאפס שלו אבל לא מצליחה לעשות cut and paste

אם בא לכם להכניס

עוד קצת פארקים קטנים וחמודים, במידה ויש לכם זמן לזה, אז מה שאנחנו עשינו בין ברייס לארצ'ס היה דווקא ליסוע על ציר Escalante-Torrey-Hanksville (כבישים 12 ו-24) לפני שעולים על אינטרסטייט 70.
בדרך הזו אפשר לבקר גם ב-Capitol Reef National Park וגם ב-Goblin Valley State Park, שניהם פרקים חמודים, ובדרך לעצור בבית קפה מיוחד באמצע שום מקום שנקרא Kiva Koffeehouse (אפשר לגגל את זה, פתוח עונתית).

lamah

New member
תודה רבה

ההצעות שלכם - זהב טהור. מסתמן RV לחלק הלוך של הדרך 13 יום סן פרנציסקו דנבר - נראה לכם סביר? הבחורה בmotorhome.co.il טוענת שזה לחוץ מידי.

למעלה