מישהו או מישהי רוצים לשתף בתוכניות

את יודעת, אפשר לעשות את

כל "אירופה הקלאסית" ב-6 ימים, ואפשר להישאר רק בפריז שבועיים. זה הכל עניין של אילוצים ובחירות. אם יש לכם יותר מ-13 ימים, בטוח שלא תשעממו בדרך. רק בזאיון אפשר לבלות יומיים-שלושה. אם אין לכם יותר מ-13 ימים, או אם אתם לא רואים את עצמכם סגורים ב-RV ליותר משבועיים (עלול להיות סיר לחץ למשפחות מסויימות) או אם אתם לא מסוג מי שאוהב לבלות בפארק יותר מאשר לדגום את המקום, אז זה לא בהכרח לחוץ מדי.
אני הייתי מציע שתחליטו כמה שעות אתם רוצים/מוכנים לנהוג כל יום כבסיס (אם גמישות של שעה/שעתיים לכאן או לכאן), ואז תבדקו איך זה מתאים לחיבור נקודות האטרקציה שכבר בחרתם. אם צריך חפשו אטרקציות נוספות, או תורידו כאלו שלא בעדיפות גבוהה. בשלב הזה תבדקו כמה ימים זה יוצא, ואז אפשר לחזור אחורה ובמידת הצורך להוסיף/להוריד שעות נהיגה ו/או להוסיף/להוריד אטרקציות ונקודות עצירה.

John the Savage

New member
אם בא לכם לנסוע קצת צפונה

ולראות את אחד האזורים ההכי יפים בקליפורניה, אתם מוזמנים להצפין אלינו (ובאותה ההזדמנות מוזמנים לקפוץ לטעום את המאק אנד צ'יז שלי
).

lamah

New member
be careful what you wish for

תודה מקרב לב. יש חתונה בבולדר שמכתיבה את המסלול מזרחה ודרומה מעט. אבל בפעם הבאה נגיע צפונה ואז נשמח לטעום את המק'נצ'יז הדל קלורי שלך.

עד היום, למרות כל הפעמים שהיינו

בדי.סי. ב-17 שנים האחרונות, תמיד היה כייף. אולי חוץ מהכניסה והיציאה מהעיר... בקיץ של שנה שעברה גם שכרנו אופנייפ לרכיבה אל מחוץ לעיר (אפשר לאורך הפוטומק צפונה לכיוון ג'ורג'טאון, או לחצות את הנהר ואז דרומה לכיוון מאונט וורנון) והיה מעולה.
&nbsp
השנה נהיה בלונדון לשבועיים, אחרי שנתיים, אבל בן ה-11 שלי מתלהב כאילו זו פעם ראשונה. גם לי לא אכפת לחזור לשם כאילו זו לא הפעם ה-6 או 7.

iris mom of two

New member
מעולה!

רציתי לונדון. אבל בגלל שאני נוסעת לישראל כל 4-5 חודשים זה כרגע לא בתקציב

possum2

New member
משתף: מתכננים סיבוב בישימון הגבוה בניו מקסיקו בתחילת הקיץ

התחלה בדנוור, ירידה לטאוס וסנטה פה (לראות את הפאובלוס, ראפטינג בריו גראנדה, העיר העתיקה בסנטה פה, וכיו"ב). משם או שנעלה באיגוף שמאלי דרך ארצ'ס חזרה לדנוור (היינו לפני כמה שנים בקמפסייט זעיר ומדליק ב dead horse point, מעל מואב, שזה איפה שתלמה ולואיז קפצו עם האוטו לתהום, והילדים רוצים לחזור לשם שוב), או שנרד לדאלאס ונטוס חזרה (אני לא הייתי בטקסס חוץ מעצירות ביניים ב DFW, ומסקרן אותי). זמן משוער: שבוע וחצי. נקודות התחלה וסיום: מאיפה שיש טיסות ישירות זולות לעירנו הנידחת.

בכריסמס השנה קפצנו לארבעה ימים בניו אורליאנס. הסיבה: פוסום 1 ראתה מה הטמפרטורה אצלנו בכריסמס, ומה הטמפרטורה שם. היה מעולה. הבנות טחנו את הפלנטיישנז והרובע הצרפתי כאילו אין מחר, ואני ו3 מצאנו כרטיסים זולים למשחק של הפאלקונז מול הסיינטס בסופרדום. בסוף עשינו סיור קיאקים בביצות.

אנחנו היינו ב-Bandelier National Monument

לא רחוק מלוס-אלאמוס, והיה אחלה. וסנטה פה ממש נחמד.
&nbsp
אם אתם הולכים על האופציה של דאלאס ועוברים דרך אוקלהומה סיטי, יש שם מוזיאון לא רע בכלל של קאובויז והמערב הפרוע, וכמובן אפשר לעצור בכמה תחנות של Route 66 אחרי שהילדים צפו ב-Cars.

Midriff

New member
אנחנו

נוסעים לישראל ולונדון, תמיד שמחה להמלצות מעבר לדברים ה"סטנדרטיים".
נסענו בעבר לנופש ברפובליקה הדומיניקנית (כזה של הכל כלול בריזורט), היה מעולה ושונה מהסגנון שאנחנו תמיד עושים (של ללכת ולעשות הרבה דברים ופחות בטן גב). ממליצה בחום (נעזרנו ברועי מהקומונה)

nogala1

New member
מתלבטים אם להביא אלינו בני משפחה

קרובת משפחה מאד אהובה וקרובה במיוחד חולה והעתיד לא נראה טוב. חשבנו להטיס אלינו את כל המשפחה לחודש של כיף , בנתיים בודקים כלכלית ומינהלית איך לעשות זאת.

danakama10

New member
אצלנו התכנון היה

לנסוע ליוסמיטי, אבל השרשור הזה הביא מספר רעיונות נהדרים, ואני חושבת שנבדוק חלק מהם ואולי יהיה שינוי תוכנית!

galialon8

New member
קפיצה קטנה לשיקגו ביוני

שרשור כיפי!

בתחילת יוני אני נוסעת לכנס בשיקגו, ובן הזוג יצטרף עם הילדים לסופ"ש.
מניחה שנעשה את הדברים הסטנדרטיים שמוצאים במדריכי הטיולים (לא היינו אף פעם), אבל המלצות ספציפיות יתקבלו בברכה!

בקיץ שעבר (ספטמבר זה עוד קיץ, נכון?) היינו בארץ, בביקור עמוס וכיפי ומעייף כרגיל. באופן כללי אנחנו מטיילים כאן פחות ממה שהייתי רוצה, החסכונות הולכים על ביקורים משפחתיים בישראל אחת לשנה - שנה וחצי.

למעלה