מישהו בא להופעה בבארבי בכפר סבא

INBALAA

New member
מישהו בא להופעה בבארבי בכפר סבא ../images/Emo35.gif

יש ביום שישי הופעה של יהלי ולאחר מכן הופעה של דניאל סלמון עם שליה פרבר ופיטר שר איתם כמה שירים וכל זה ב50 שח מישהו בא?...

טולָה

New member
לא נכון../images/Emo128.gif

זה לא כל זה ביחד ההופעה של יהלי בניפרד ההופעה של פיטר וכל שאר החברים
בנפרד.....

ShadowiT

New member
../images/Emo45.gif

ההופעה של יהלי עולה 50 ש"ח ההופעה של דניאל סולמון שילה פרבר ופיטר גם עולה 50, אבל יש קופון של 10 ש"ח הנחה אבל יש כרטיס משולב לשתי ההופעות ביחד, וזה עולה 80 ש"ח וכנראה שאני הולכת......................

וואי איזה מגניב... ../images/Emo168.gif

אוף כבר עם הדימונה הזאת.... חוץ מהשביתות היא לא שווה כלום.

בואר

New member
צריך תרומה../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

כי גמאני רמת-שרונית
(שוב הסטיגמות על זה שרמת-שרוניים הם טחונים)

בואר

New member
שזה איפה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אה, ושמעתי שמגמת מוזיקה היא מעולה, אבל קשה חברים שלי אמרו שממש קשה להשאר שם...

bubaale

New member
אממ...

הרבה חברים שלי לומדים שם [הם גרים בהרצליה, אגב, ואין להם שום בעיה לנסוע כל בוקר לרמת השרון]- שמעתי שמגמת תאטרון *מעולה* [הייתי אמורה להיבחן, אבל לא למדתי את הטקסט בזמן
] ומגמת מוזיקה פחות. למגמת מוזיקה מקצועית באמת כדאי לנסות את תלמה ילין...

בואר

New member
אני מתכננת../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

עוד שנה (
) לנסות להבחן לתאטרון...

bubaale

New member
אממ...

הרבה חברים שלי לומדים שם [הם גרים בהרצליה, אגב, ואין להם שום בעיה לנסוע כל בוקר לרמת השרון]- שמעתי שמגמת תאטרון *מעולה* [הייתי אמורה להיבחן, אבל לא למדתי את הטקסט בזמן
] ומגמת מוזיקה פחות. למגמת מוזיקה מקצועית באמת כדאי לנסות את תלמה ילין...

סוף העולם שמאלה!../images/Emo105.gif

איזה רבע שעה מכפ"ס.... ואני ידועת שקשה להשאר שם.. אבל אני ממש רוצה את זה.. ממש רוצה את זה... מוזיקה זה החיים שלי. אני קולטת את זה מהר כמו לא יודעת מה, ואני נהנית מזה! למה שאני לא יהנה בבצפר? המטרה שלי בקטע של להתקבל למגמה, זה שאני יקום בבוקר וירצה ללכת לבצפר!!! (ברור שרק בימי מגמה ולא בימים רגילים..) וגם יש לי שמיעה מוזיקלית וידע בתיאוריה ואני שרה עם מישהו די מקצועי ואני ידועת תווים מצויון ואפילו עכשיו אני חוזרת עליהם למקרה ששכחתי משהו...! ככה שחוץ מהכושר שירה שלי, שאני לא מסוגלת כ"כ לבקר, נראה לי שיש לי סיכויים טובים להתקבל..! מה אתם אומרים, (לשיר) יומן מסע או הנסיך הקטן? 0_0 צריך 2 שירים ושיר אחד אני שרה עם חברה - Drops of Jupiter

amirbilu

New member
פאק, איזה ישן!!!

Drops Of Jupiter, ואו.. איזה ישן! לאיפה הם נעלמו trains?

יאפ.. זה ישן ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

אבל תסכים איתי שזה שיר יפה... נכון? אני בכלל שכחתי ממנו לגמרי עד שידיד שלי הזכיר לי לגביו, והתאהבתי מחדש
אני ממשששש אוהבת את השיר הזה.. והמנהל המוזיקלי של הלהקה שלי משיג לנו פלייבאק בטון שאנחנו שרות אותו (טון אחד גבוה יותר)

amirbilu

New member
אל תעשי את הטעות הזאת.

אני גר רק בצד השני של העיר ואני שונא לקום ולהתחיל לנסוע באוטבוס לבית ספר, מה שגם שכל החברים שלי גרים בצד השני שם, ליד אלון.

אתה לומד באלון??../images/Emo105.gif

גם אם אני לא ילך לאלון אני צריכה ללכת לאוטובוס... כי פה אין לנו תיכון. וברור שכל החברים שלי יגורו רחוק אבל זה לא שאני מנתקת קשר מהחברים פה יש לי עדיין צוופים שאנחנו נישארים אותו גדוד שזה בעקרון השכבה שלי עכשיו.. אני ממש רוצה ללכת לשם למגמת מוזיקה וזה שווה את כל ההקרבות לדעתי.. אבל ברור אני צריכה להתקבל קודם

למעלה