מישהו בא להופעה בבארבי בכפר סבא

amirbilu

New member
כן, אני לומד באלון.

רציתי להגיד לך שאם את מתכוונת ללכת לתיאטרון, אז המגמה פה היא ממש על רמה, גם זאת של המוסיקה, אבל פחות... אני חושב שלא משהו שאין בבית ספר אחר...

אין לי מה לעשות בתיאטרון../images/Emo105.gif

הפעם היחידה שלמדתי תיאטרון זה בכיתה ד o_O ותאמין לי המגמת מוזיקה שם הרבה יותר רצינית ממה שיש לי פה קרוב... ותלמה ילין אני לא מעוניינת. גם שלא הייתי ביום הפתוח ופספסתי ככה שאין לי אפשרות לשאול שאלות וכזה. ביום הפתוח של אלון, ראיתי את התיאטרון והיה ממש מגניב! וגם המחול היה ממש יפה! השירה פחות אבל זה היה כי כולם דיברו כזה ועדיין לא היו בתוך הקטע של המופע בלב אלון... אתה בכיתה י? יש לי חברה מ-י! מהרצליה! אלמוג דיין! מכיר?

amirbilu

New member
כן. לא, לא מכיר...

הבחירה היא שלך, א תצטרכי לקום נורא מוקדם. עיקובים של ההסעה, לפעמים להשאר עוד איזה שעה בבית ספר לחכות להסעה ועוד כל מני כאלו(תלוי כמובן איך ההסעה אצלכם הולכת).

אז ככה:../images/Emo105.gif

אני יצטרך באמת לקום נורא מוקדם, אבל בשביל זה יש 3/4 שעה של לנסוע באוטובוס.. לא?
(לישוןןן) לפי מה שהבנתי מאנשים מפה שלמדו שם, הם אמרו שזה סוף הדרך ושזה הדבר הכי כיף בעולם! (לגבי מגמת מוסיקה) והסעה, לפי מה שאמא שלי שמעה אני צריכה לקחת אוטובוס רגיל. לא נורא! במקרה שאני צריכה להשאר בבצפר עוד קצת בשביל האוטובוס, אני תמיד יכולה לעשות ש.ב... וגם אני מתה ליהיות מדריכה בצופים ובגלל שאני מסיימת שם נורא מאוחר במקרה שאני במגמה אז אני ינסה ליהיות מדריכת חוץ..! השבט שלנו שולח טונות של מדריכי חוץ. אני יבקש ליהיות מדריכת חוץ במקום שיהיה לי קל להגיע אליו אחרי בצפר. שנגיד יש אוטובוס ישיר. לאו דווקא בנווה מגן (השבט של רמת השרון) ברור, ששוב, כל זה רק אם אני יתקבל קודם 0_0

למעלה