מישהו בבקשה מוכן להסביר לי את זה:

Zoharrr

New member
מישהו בבקשה מוכן להסביר לי את זה:

יש לי אובססיה קטנטנה לאלכסים(לשם "אלכס") ולבחורים רוסים(בעיקר כי הם בהירים) ועשיו חיפוש קטנטנטן באיסייקיו של אלכסים בבית שמש(קרוב למקום מגוריי) ומצאתי אחד בן 17. הוא התחבר הוסיף אותי שאל מי אני אמרתי שסתם חיפשתי אלכסים ושאני סתם רוצה לדבר...הוא אמר בסדר ושאל בת כמה אני כשאמרתי לו:"15" הוא אמר שהוא הרבה יותר גדול ושכדאי שאני אמחק אותו מהרשימה שלי. מה הקטע?????????? אתה רק בן 17!!!! מה אתה משחק לי אותה גדול,אה?!?!?! לפני שבועיים הייתי עם שני בחורים בן 26 ובן 23 ואפחד לא עשה לי קונצים כאלו. טיפש.

Cobe1982

New member
אמממ.... שלושה דברים:

הראשון, זה שהבחור אכן הגזים. 15 ו17 זה באמת לא כזה הפרש גילאים קריטי. אם זאת אכן הסיבה היחידה שהוא פסל אותך, אז יש גם מקום לומר שהוא קצת טיפש, אבל נחזור לזה אח"כ.. אם עסקנו בענייני גילאים, הייתי מרחיק ואומר שאת יכולה אפילו לצאת עם בני 18, אבל כאן מגיע החלק השני: את יוצאת עם בנים גדולים מדי. קשה לי להסביר לך את זה מהעמדה שאני בן 22 ואת בת 15, כי את רואה את עצמך מפותחת מינית, מבינה קצת מה הולך מסביב, ולכן קשה לך קצת לקבל את זה שאת בעצם ילדה. זה לא משהו רע, גם בנות בגילי הן, במובנים מסויימים, ילדות. אבל כרגע קשר עם בני 20 פלוס הוא לא בריא לך, לא מתאים לך, ועלול לפגוע בך בעתיד. תחשבי רגע מה רוצה בחור בן 26 מקשר.. את לא יכולה להזדיין איתו- כי א. את עלולה לעשות את זה מהסיבות הלא נכונות ולהפגע מזה נפשית, ב. את עדיין לא הגעת לשיא הבשלות הפיזית, ומין, באופן כללי עלול להיות מסוכן לך, ו-ג. אם זה יוצא איכשהו, הוא עלול לעוף לכלא.<המשך יבוא>

Cobe1982

New member
המשך בא...

חוצמזה, תסתכלי שניה מהכיוון ההפוך.. אולי ילדה בת 15 שיוצאת עם גבר בן 26 היא לכאורה בוגרת (וזאת טעות בתפיסה, שנובעת דווקא מחוסר בגרות נפשית), אבל איך נראה בנאדם בן 26, מחצית מבני גילו נשואים, בעלי תואר, או בעלי משרות גבוהות (לצורך העניין, בצבא, קצינים בגיל הזה מפקדים על כמה עשרות עד כמה מאות חיילים) שיוצא עם בת 15? לא צריך להתאמץ להסביר לך שמשהו דפוק בבנאדם כזה (באמת, בלי להעליב, אני פשוט רוצה לעזור לך לא לטעות). אני מעדיף לא לפרט יותר מדי, אבל היה מקרה של ידידה טובה שלי שהיתה בת 14, והחבר שלה, שהיה בן 22, לא התאפק, שכנע אותה לשתות כמות של וודקה, וכשהיא הייתה שיכורה לגמרי הוא אנס אותה. אל תיכנסי לזה. בבקשה. הדבר האחרון הוא את. כן, את. תגידי לי, את בסדר? מחפשת קשר עם מישהו רק כי הוא אלכס, רוסי וגר קרוב אלייך? אולי לכן הוא לא רצה אותך? אולי לכן הוא ראה בך ילדה? תמצאי אנשים יותר טובים לצאת איתם מסיבות יותר טובות. בשבילך. זהו.

Zoharrr

New member
טעות בתפיסה נובע מחוסר בגרות??

מה לעשות שאני הרבה יותר נהנת לשבת עם מישהו בן 22 ולדבר איתו על דברים מעניינים וחשובים יותר מסקס,סיגריות,איך שהוא או אני נראים ולימודים? אתה פשוט טועה... אני מצטערת שיש לך תפיסה כזאת חולנית, פרנואידית ומוזרה... ושאם אני הייתי בת 20 והוא בן 35 זה לא היה מפריע לך כל כך,נכון? כשההורים שלי התחתנו אמא שלי היתה בת 18 ואבא שלי היה בן 28 הם התחילו לצאת שנה לפני זה,אתה רוצה להגיד לי שאבא שלי הוא בן אדם בעייתי?! לא נראה לי... או שאז זה היה מקובל אז זה בסדר?! ואל תדאג, אני מספיק חכמה כדי לא לעשות את הטעות שההיא עשתה... ולא חיפשתי לצאת איתו,חיפשתי לדבר איתו,אני מתשעממת מהר מאנשים ...

Cobe1982

New member
א. יש לי ידידה בת 20 שהיה לה חבר

בן 39ואמרתי לה שזה קצת עקום.. דבר שני,יש הבדל בין 15-25 לבין 17-27,שוב משהו שאני לא יכול בדיוק להסביר לך,אבל קשור להתפתחות הנפשית ולעיצוב האישיות לקראת סוף גיל ההתבגרות.. דבר שלישי,כן.אז זה היה מקובל,היום לא.אין מה לעשות. זה כמו שהיום מקובל לשמוע בריטני,וכמה שאני ארצה אני לא אוכל לומר שבנאדם הוא דפוק על סמך זה שהוא שומע חרא מוזיקה..היום,בגלל כלמיני שינויים סוציולוגיים ודמוגרפים,ישנם הרבה יותר פנויים-פנויות בכל גיל, ובנות 26 הרבה יותר זמינות לבני 26, מה שלא היה פעם, עניין שבימינו הופך את הפיתרון ה`צעיר` יותר לבעל עדיפות משנית, אם לא מוקצה לחלוטין.. אמרתי לך, תשובות לכל השאלות האלה תוכלי לקבל אם תציצי בארכיון של עשרים פלוס, או בכוס קפה (נדמה לי ששם השירשור נקרא "פרובוקציהההההה", או "סערה בכוס קפה", אבל אל תתפסי אותי במילה..) תראי, אני לא מחפש להעליב או לפגוע,אני לא יותר חכם ממך,רק מסתכל מכיוון קצת שונה, ורואה אולי יותר טוב.זהו.

Zoharrr

New member
You know what?

whatever!!! כי אני הבנתי את התפיסה שלך אבל כל אתה לא מכיר אותי,אתה לא תבין את שלי, כמה שתרצה. So...

Cobe1982

New member
AS YOU WISH...

אמרתי לך, אני בא בגישה חברית, לא באתי להטיף לך, לומר לך מה לעשות, ובטח שלא להתנשא מעלייך עם גילי המופלג ושימוש במושגים מעורפלים.. אני מצטער שאת מתעצבנת מזה, סה"כ העלית נקודה, ורציתי להתייחס אליה.. לא משנה מה תבחרי לעשות, אני באמת מקווה שזו תהיה הדרך הנכונה.. i Via con dios!ג€

זוהר...יש משהו במה שהוא אומר.

אל תשללי את דעתו זה על הסף (ע"י נתינת דוגמא מההורים שלך). יש גיל מסויים, גיל הבגרות שאחרי שעוברים אותו באמת זה כבר לא משנה מה ההפרש גילאים. תראי, לכל בנאדם זה בא בגיל אחר=> יש בנות שירגישו מספיק בוגרות בגיל 17 ויש שירגישו בוגרות בגיל 22. בכל אופן-צר לי לבשר לך, בגיל 15 אני לא חושבת שבן אדם (בן/בת) הוא בוגר מספיק. ואם כן- מועטים האנשים. תביני מזה מה שתביני, תפנימי מזה מה שתפנימי, אני מאחלת לך הרבה אושר ובריאות.

Cobe1982

New member
אמממ.... שלושה דברים:

הראשון, זה שהבחור אכן הגזים. 15 ו17 זה באמת לא כזה הפרש גילאים קריטי. אם זאת אכן הסיבה היחידה שהוא פסל אותך, אז יש גם מקום לומר שהוא קצת טיפש, אבל נחזור לזה אח"כ.. אם עסקנו בענייני גילאים, הייתי מרחיק ואומר שאת יכולה אפילו לצאת עם בני 18, אבל כאן מגיע החלק השני: את יוצאת עם בנים גדולים מדי. קשה לי להסביר לך את זה מהעמדה שאני בן 22 ואת בת 15, כי את רואה את עצמך מפותחת מינית, מבינה קצת מה הולך מסביב, ולכן קשה לך קצת לקבל את זה שאת בעצם ילדה. זה לא משהו רע, גם בנות בגילי הן, במובנים מסויימים, ילדות. אבל כרגע קשר עם בני 20 פלוס הוא לא בריא לך, לא מתאים לך, ועלול לפגוע בך בעתיד. תחשבי רגע מה רוצה בחור בן 26 מקשר.. את לא יכולה להזדיין איתו- כי א. את עלולה לעשות את זה מהסיבות הלא נכונות ולהפגע מזה נפשית, ב. את עדיין לא הגעת לשיא הבשלות הפיזית, ומין, באופן כללי עלול להיות מסוכן לך, ו-ג. אם זה יוצא איכשהו, הוא עלול לעוף לכלא.<המשך יבוא>

Zoharrr

New member
זה שהוא היה טיפש זה ברור כן....

ובקשר לכל הקשרים שלי עם בחורים שממש גדולים ממני: א. מכיר את הדס מהפורום?(בשלולית) תשאל אותה אם יש לי מה לחפש עם אנשים בגילי והיא תגיד לך שלא. ב.אפעם לא הסתדרתי עם אנשים בגילי(בנות בכלל ובנים עוד אפשרי בקשרי ידידות בלבד) ג.אני לא רואה את עצמי כמו שהתאוריה שלך מראה אותי, אני יודעת מי אני בדיוק ואני לא מבינה קצת ממה שקורה מסביבי אני מבניה ה-כ-ל. קרו דברים בחיים שלי שגרמו לי להתבגר מהר מאוד ובגלל זה אני ככה. בגלל זה אני מדברת שעות עם חברים של אחים שלי שהם בני 22 + וזה גם לא מפריע לאחים שלי,כי הם יודעים מי אני. ד.תמיד לי שאני מספיק חכמה ואינטלגנטית כדי לא לשכב עם בחור כל כך גדול ממני כשאני קטנה וגם אם אני כן אעשה את זה, זה יהיה מהסיבות הנכונות ולא כשאני קטינה כדי לא לסבך אותו. ה."להיפגע נפשית"?!?!?!?!?!?! אני לא חושבת...בעצם, אני יודעת שאני לא יכולה להיפגע יותר ממה שאני פגועה עכשיו. וזהו. אה,עוד משהו קטן: לעולם אל תקרא לי ילדה!!!!!!!!!

Cobe1982

New member
אהממ... חסרת סבלנות שכמותך...

כתבתי לך "המשך יבוא"- זה אומר שהיית צריכה לקרוא עד הסוף לפני שהגבת.. דבר שני, אמרתי לך שאני לא אוכל לשכנע אותך שאת ילדה, אבל כשתסתכלי אחורה בעוד כמה שנים תגלי שהיית.. וזה יפה שאת בוגרת לגילך, גם אני יושב עם בנות 15 ומדבר איתן, אבל זהו. לא חושב אפילו על לצאת איתן. תראי, אני לא רוצה לנפץ לך את המיתוס, אבל עוד יש לך מה לעבור ולהתפתח. תאמיני לי, גם לי יש עוד לא מעט. אגב, אני לא יורה לך כאן סתם דברים, אלה תגובות שאספתי משני פורומים גדולים- עשרים פלוס וכוס קפה, בהם העליתי את השאלה הזאת לפני מספר חודשים. חלק מהאנשים תקפו אותי על עצם זה שהעליתי בכלל את השאלה. השאר העלו סיבות רבות וטובות למה לא. תעלי את זה מהארכיון של עשרים פלוס- הודעה תחת הכותרת "ילדות בנות 16". אני חושב שיעניין אותך מה כתבו שם. זהו, את ההחלטות שלך תעשי בעצמך, אני לא אבא שלך ולא אח שלך, ואת צודקת, אני באמת לא מכיר אותך. אבל עצות אני מחלק בחינם

TheWhiteTigris

New member
ילדה!!!

צוציקית!!!!

בשלולית

New member
איזה חמודה!

אתם לא רואים שהילדה בוגרת? חח דברו איתה שיחה אחת תראו כמה שהיא בוגרת.. היא כל כך לא נשמעת כמו ילדה בת 15... וכן כששמעתי על ה"השתעשעויות" שלה בצפון... כן חשבתי "פאק מה הילדה הזאת עושה עם בני 23-26???" אבל היא פשוט לא מסתדרת ומתקשרת לאנשים בגילה.. וזה רק מצדיק את הגישה שלי לזה ש-"לאהבה אין גיל"... אני אומרת Go Zohar!!! Go Zohar!!! We Love You!!

pain is MY love

New member
קודם כל תחפשי אלכס אחד מכרמיאל..

גם בן 27 גם חתיך וגם אח שלי... אני יכולה לסדר לך
דבר שני, הוא סתם ילד קטן בגלל זה היציאה הזאת. מישהו בוגר לא היה אומר לך דברים כאלה. מילה שלי.

HyPeR SoNiC

New member
מכיר את זה....

הכרתי מישהי באיי סי קיו.... היא הייתה בגיל שלי.... היא אמרה לי שאני קטן מדי בשבילה...... כאילו, וואט זה פאק!?!? מה הבעיה שלה!? היום אני יוצא עם מישהי גדולה ממני וזה ממש אבל ממש לא מפריע לנו!

Dracos Love

New member
לדעתי..../images/Emo108.gif|אבי||דב|

היא אמרה לך את זה והיא בכלל חושבת ככה רק בגלל שזה גורם לה להרגיש מבוגרת יותר, לצאת עם בוגרים ממנה. לדעתי זה בכלל לא משנה הגיל. אולי קצת, בקטע שכתב ההוא מלמעלה (קראתי לפני רגע את השרשור, אבל שכחתי את הכינוי 0.0) בכל מקרה בנים בני 23 זה קקה X: אל תצאי איתם!

pain is MY love

New member
זה בסדר

גם בנים בני 17 הם קקה וגם בנים בני 25 הם קקה וגם בנים בני 30 הם קקה! אל תצאי בכלל....

למעלה