מישהו בבקשה מוכן להסביר לי את זה:

Cobe1982

New member
רגע, שאני אבין את החלוקה...

בנים הם קקה ובנות הן מה...?

TheWhiteTigris

New member
היא אמרה את זה בציניות...

יענו "ירדה" עליה שעם המחשבה הזאת, היא עוד תמות בתולה זקנה...

pain is MY love

New member
למה ציניות?...

אמרתי את זה בשיא הרצינות! זאת לא סיבה למות בתולה זקנה כמובן אבח בנים האם באמת זבל... מכל המינים והסוגים בלי קשר לגיל! ובקשר לבנות... אנחנו עוד יותר זבל... אז בסך הכל הכללי כולנו מתבשלים במיץ של הזבל

Zz kitty cat zZ

New member
girls are no better...

בנות הן עם מעצבן...... הן תמיד צריכות את הצומי שלהן אותי אישית זה מעצבןאני לא מסתדרת בכלליות עם בנות. וכשהן כועסות הם לרוב לא יגיגו למה הן סתם ישבו בצד ויעשו פרצוף.
מסקנה: בנות הן קקה בדיוק כמו בנים.

קורטי

New member
כואבות לי האצבעות..חח

אחרי שניגנתי היום 3 וחצי שעות... בקיצור, מה שרציתי לומר, זה שזה כל כך לא משנה הגיל, הבן הקודם שאהבתי קטן ממני באיזה חצי שנה- היה לנו אחללה קשר- כמעט הפך למשהו רציני- חבל שהוא הומו שעדיין מחפש את הזהות המינית שלו... אמממ כרגע אני אוהבת מישהו שגדול ממני בחצי שנה- אבל עקרונית זה אותו הגיל 16... אז ילדה לא ילדה- לא מחפשים בנאדם לפי גיל- מוצאים אנשים לפי אופי- למדתי את זה בדרך הקשה- סיפור ארוך, מעייף ואחד שאני מעדיפה לשכוח.. בכל מקרה- המתופף שלי בוגר מאוד לגילו...

תני לי להסביר לך משו.

כשאני הייתי בת 15.. (טוב נו על מי אני עובדת.. כבר מגיל 13) התחלתי לדבר עם אנשים שיותר מבוגרים ממני באינטרנט. חלקם שיתפו פעולה והיה ממש כיף, וחלק פשוט נפנפו אותי בטענת הגיל. זה נורא תיסכל, ולא הבנתי למה.. ועכשיו אני אוטוטו בת 18, וממש מבינה, כל אחד והגיל שלו. ידיד שלי יוצא עם ילדה קטנה מהחטיבה- וזה ממש נראה לי הזוי, למרות שאני הייתי שם במקומה כבר. זה לא בריא, זה הורס עם החבר'ה, זה הורס לילדה, סתם מזיק. אני לא בעד שהם ישארו ביחד- והנה הסוף שלהם כבר קרב, אין להם על מה לדבר, היא עוד בקטע של בגדים, להקות בנים, טלנובלות, והוא כבר רוצה לדבר על צבא ורשיון ובגרויות.. תדברי עם בחורים בגיל שלך, גם הם שווים:)

pain is MY love

New member
תנו לי להסביר לכם משהו... ../images/Emo26.gif

כשהייתי בת 16 לא הבנתי מה עובר בראש של מישהו בן 18... רק עכשיו שאני בת 18 אני מבינה!!!! אבל זה רק בגלל שבגיל 16 הייתי ילדה קטנה ותמימה וההפרש בגילאים האלו הוא קריטי לחלוטין. לאומת זאת עכשיו בגיל 18 אני יכולה הכיף להעביר שיחות נפש עם בני 28 ולהבין את הראש שלהם כי הראש שלי בעצמו התפתח... ככה שהכל תלוי בתקופה בחיים. וגיל 15-16 סורי אבל זה עדיין עידן התמימות....(אצל רובנו לפחות..)

קורטי

New member
את עושה הכללות!

אני יכולה לדבר במשך שעות עם אנשים מבוגרים ממני בהרבה ( אני בת 16.. עידן התמימות עלק...)... עשיתי הרבה דברים ושטויות שאני לא בטוחה שאת בגילך (וואיי ווואיי 18...) עשית... בכל מקרה את טועה כל אדם שונה- אני בטוחה שלא עברת בין כל בני הנוער ובדקת אם הם תמימים או לא... בכל מקרה זה לא נכון מה שאמרת- כל אחד שונה, כל אחד מתחבר לאנשים שונים והדוגמא האישית שלך- היא הדוגמא האישית שלך...

pain is MY love

New member
בואי אני אגיד לך משהו....

אני במקומך לא הייתי מזלזלת בגילי הצעיר בגלל שאני יודעת על מה אני מדברת! אני בעצמי הייתי בת 16! והייתי בידיוק כמוך! וגם אני עשיתי שטויות וגם אני חשבתי שאני הכייייייייייי בוגרת בעולם והכי חכמה שיש. אבל הנה עובדה. רק עכשיו אני מבינה שזה לא היה נכון. ואני לא מכלילה, כי אין פה שום אימרה של "כל בני ה-16 הם ככה וככה" אלא עובדה ידועה שככל שמתבגרים יותר גם לומדים יותר ומתפתחים יותר. אני לא מבינה למה את כל כך נדלקת ממה שכתבתי אני סך הכל ניסיתי להעביר טיפה מהניסיון האישי שלי. חבל שנכנסת לעמדת התגוננות....

קורטי

New member
האני, אני לא נדלקת.. אני פשוט

חושבת שגיל 16 זה לא עידן התמימות וזהו... עידן התמימות שלי היה עד גיל 15... עברתי במהלך השנה החולפת יותר מדי חוויות שגרמו לי לגדול מהר מדי לטעמי... עד גיל 15 חייתי בבועה שהתנפצה בבום אחד רועש- החיים שלי עכשיו, תאמיני לי הרבה יותר קשים- אבל בגלל שהתבגרתי גם מצאתי את מקומי- ואני מרגישה מעולה עם המצב שלי- בעיקרון אני פשוט אומרת שלא צריך להכליל. זהו.סורי אם נפגעת- פשוט היה לי חרא של מצב רוח...

pain is MY love

New member
נשמה שלי

את בידיוק כמוני!!! רק שבועת התמימות שלי התנפצה שנה מאוחר יותר.. עשיתי טעות שנתתי גיל ספציפי. סך הכל שתינו משדרות על אותו גל...

ס22ית

New member
אני גם רוצה להגיב../images/Emo26.gif

יכול להיות שלבחור בן ה-17 סתם לא התחשק..והיה נראה לו שתרוץ הגיל תופס. זה באמת לא הבדר בגילאים האלו.. תחומי העיניין והחיים די דומים מבחינת המקום בו אתם נמצאים. אבל לדעתי, בחור בן 26 ובחור בן 23 שהראש קצת יותר רציני וחושב קדימה ועבר כמה דברים יותר ממך ומקדים אותך בהרבה דברים, קשה לי לראות אילו תחומי עניין משותפים יש... אולי את בוגרת לגילך ובחורה רצינית..אבל לטווח הארוך קשה להאמין שקשר כזה יצליח..לך יש עוד כלכך הרבה דברים וחוויות לעבור בחיים, דברים שהוא כבר עבר (בחור מבוגר ממך)...והרבה יותר נחמד לעבור דברים דומים יחד..להיות במקומות שהראש עובד דומה ולחוות חוויות דומות.. אני למש לא הייתי רוצה היום לצאת עם מישהו שרק התחיל צבא שאני כבר עברתי תקופה כזאת ממזמן..הראש שלו עובד בתוך הצבא ומה שקשור לזה ואליי זה לא מדבר כי מדברים אליי דברים אחרים..אני למשל חושבת על עבודה, לימודים והייתי רוצה שמי שאיתי יהיה בראש הזה שאוכל להתייעץ איתו ולשתף והוא יבין על מה אני מדברת ויהיה באותו קו שלי. בסופו של דבר, אני מאמינה שבחור מבוגר שהולך עם צעירה שאין לה תחום עניין דומה לו מחפש רק דברים ספציפיים איתה..מישהי לשעות הפנאי..וכשהיא ילדה הוא חושב שהוא יכול "לשלוט" בה כי זה כביכול כבוד בשבילה שהצליחה ללכת עם מישהו מבוגר והוא מרגיש שהיא כחומר ביד היוצר עבורו.. זה אולי לא נראה לך ככה כי את בתוך זה..אבל אנחנו מבחוץ רואים את זה אובייקטיבית..ומכירים מקרים דומים..אז תנסי לפחות לפתוח את הראש רק כדי להקשיב ואולי תקחי מפה כמה דברים שרק יעזרו לך עכשיו ובעתיד..

Cobe1982

New member
היי סבבבבית!

טוב שבאת! יש מצב לראות אותך פה עוד הרבה? (זה יעשה אותי שמח.... *פאפי פייס*)

למעלה