מישהו בסדרה הזו מאוד נאיבי XD

white angels

New member
מישהו בסדרה הזו מאוד נאיבי XD

ואתם בטח מבינים למי אני מתכוונת.. מה,הוא כאילו באמת מצפה שמישהו יצביע לו אחרי מה שהוא עשה? אם לא אז כנראה שהוא רוצה בכל מחיר שאלכסנדר לא יהיה המנכ"ל.. ומהלך מאוד חכם של קטיה היום,היא אכן עשתה לסשה שחמט
אבל לא חשבתי שהיא תחתום על זה.. ואלכסנדר השיג את שלו..השאלה היא לכמה זמן

בוקר טוב -

מישהו יכול,
, לכתוב בקיצור את תוכן הפרק האחרון? אתמול לא היינו בבית, ואשתי, הצופה בסדרה, החסירה את הפרק האחרון.
רבה

rz10

New member
כן, זה נכון. בהחלט.."מעניינות"

מסתבר שהיא שובבה לא קטנה גם בחיים..

m2love

New member
אולי בשבילך "מעניינות"

אבל אותי זה לא הכי מעניין. ואני לא מבינה מה הקטע שלך בזה שאתה רושם כאן בפורום שיש לויקה תמונות "מעניינות". זכותך לראות את כל התמונת שאתה רוצה,אבל אין לך זכות לבוא ולפרסם את זה בפורומים. זה פשוט מגעיל אותי. אני מטצערת אם התגובה קצת מעליבה אבל אותי זה פשוט מגעיל מה שאמרת.. מצטערת אבל זה פשוט דוחה.

rz10

New member
איפה הוא פירסם את התמונות? Oם

אני לא רואה שהוא פירסם אותן, אלא רק תמונה של נלי אוברובה..

m2love

New member
הוא לא פירסם את התמונה עצמה..

הוא רק אמר יש גם תמונות מעניינות של ויקה. למה הוא אמר את זה?רק בשביל ליידע אותנו?לא ניראה לי.. והאמירה הזאת שלו שיש תמונות "מעניינות" הגעילה אותו מספיק. אין לי שום בעיה עם אנשים שצופים בתמונות כאלו.. אבל למה ליידע על זה לאנשים אחרים..ועוד בפורום של סדרה וזה פורום מתורבת. אני לא אתפלא אם הוא ישים תמונות כאלו..ואם הוא ישים תמונות כאלו זוהי עבירה על החוק..פירסום תמונות מסוג כזה. נכון אני נשמעת קיצונית והכל..אבל זה מגעיל אותי שבא איזה איש לפורום שאין לי מושג אפילו בן כמה הוא..לפי הפרטים שלו הוא בן 62..אז זה מגעיל אותי שהוא בא ואומר דברים כאלו.

m2love

New member
וגם..

בתמונה הזאת של נלי אוברובה (המשקחת את קטיה), אז יש לה מחשוף כזה..והחזה שלה יותר בולט. ואז אחרי זה הוא אומר שיש תמונות "מעניינות מאוד". מה אני אמורה אחרי זה לחשוב מהכוונות שלו?

white angels

New member
אני לא חושבת

שהייתה לו כוונה רעה,כי אם כן הוא היה מפרסם את התמונות האלו=\ והיה אומר אפילו יותר מזה..

m2love

New member
אולי לא היו לא כוונות רעות..אבל

למה לרשום דברים כאלו?לדעתי זה מגעיל. שיהיו לו בכיף עם התמונות "המעניינות" שלו..רק לא צריך ליידע אנשים בפורום.

white angels

New member
אבל זכותו לרשום ולהביע את דעתו..

זוהי זכות חופש הביטוי שנגזרת מהזכות לחירות (אזרחות
)

m2love

New member
אני לא חרדית ולא נעליים..

אני הכי לא חרדית.. אבל מגעיל אותי שאנשים אומרים דברים כאלו בפורומים. לי לא איכפת שידברו על זה כמה שבא להם..אבל מתי שאנשים כמוך שהם אנשים מבוגרים וזה מדברים ככה בפורומים זה מגעיל. ומה הקשר ישר חרדית? עזוב אין לי חשק אפילו לדבר איתך.. ולפי הפרטים שלך אתה בן 62..אתה בערך בגיל של סבא שלי..אני לא מבינה אותך.. סבא שלי אף פעם לא היה נכנס לפורומים ומדבר עם אנשים צעירים בהרבה יותר ממנו,(והרוב אנחנו בפורום זה בנות בגילאים 13-18 ככה..,)ובעיקר אומר כל מיני שטויות.. אני מצטערת אם ההודעה שלי פוגעת וזה..אבל אני פשוט לא יכולה לראות דברים כאלו,ואנשים כמוך ולא להגיב כלום.

E L S

New member
אז לגבי התמנות

חבר שלי ראה אותן..והוא ניתח אותן בפוטו שופ...מתגלה שמתחת לפרצוף של ויקטוריה מתגלה אחת בלונדה...תנסו גם אתם אולי תצילחו...

white angels

New member
אלכסנדר המנהל החדש? אין חיה כזו../images/Emo122.gif

בעעע..מסכנים אנדריי ורומן
(נכון,מגיע להם,אבל בכל זאת נרחם עליהם כי עדיף שהם יהיו המנהלים מאשר סשה
) מעניין איך החברה תהיה עכשיו,בפיקודו של סשה..ואיך קטיה תגיב על כל העניין,אני לא חושבת שזו הייתה הכוונה שלה כשהיא נתנה לו ייפוי כוח. מן הפח אל הפחת
גם אתם קיבלתם דיכאון מהפרקים האחרונים? או שזה רק אני?

m2love

New member
לא ראיתי את הפרק.

מישהו מוכן אולי לספר לי מה היה?:] לילה טוב

בהחלט.... מה נהיה?

איזה טריפ רע לקחו פה כולם? מה זה השיממון הזה? למה הסאבוטז' האכזרי בעלילה של "בטי"? הצילו.... :/

m2love

New member
ראיתי עכשיו את הפרק.

ואני לא מאמינה שאלכסנדר ניהיה הנשיא. אין לי מושג מה הולך להיות פה
ולגבי קירה,לדעתי היא בהחלט צודקת בכך שהצביעה לאלכסנדר ולא לאנדריי..הרי היא סלחה לו על כל מה שהוא עשה אז למה שהיא תמשיך לעשות את כל מה שהוא רוצה?לכל דברי ש גבול ואנדריי חצה אותו.לדעתי קירה נהגה נכון. וכל הקטע שעכשיו אלכסנדר הנשיא זה סתם מריחות..:-\

white angels

New member
קירה עשתה נכון

שהצביעה לאלכסנדר
דבר ראשון,זה אח שלה,משפחה זה משפחה והיא צריכה לתמוך בו מתישהוא. דבר שני-יופי שהיא ארוסתו של אנדרי ובלה בלה בכל זאת זה לא אומר שהיא צריכה ללכת אחריו בכל דבר,וכמו שהיא אמרה לו בסוף השיחה שלהם,לא משנה מה היא תצביע זה לא צריך להשפיע על הקשר שלהם. זה די מגעיל שאנדריי מנסה לחזר אחרי הקול של קירה,כאילו כלום לא קרה,רואים שאנדריי לא למד לקח
ובכל זאת,תנחומיי לאנדריי
לא מבינה מה עשו פה,אבל מקווה שאלכסנדר לא יהיה המנהל להרבה זמן ושקטיה תעשה משהו מהר

למעלה