מישהו בסדרה הזו מאוד נאיבי XD

אבל מה זה השטויות האלה?

מה פתאום הוא אומר לה "אני אוהב אותך"? עזבו אתכם שזה הכי שקוף בעולם למה הוא אמר את זה, אבל רק העובדה שבכלל הכניסו את המשפט הזה לתסריט.... זה כ"כ אידיוטי, בחיי. אתה לא אמור במקרה לאהוב מישהי אחרת? אז מה אם זה בשביל הקול שלה. אנדריי של עכשיו לא אמור להגיד ולעשות דברים כאלה יותר. הוא אמור להיות מאוהב נואשות במישהי אחרת. זה מטופש, וזה הרס לגמרי את כל השינוי שהדמות עברה. :/

white angels

New member
ראסמי..

גם אני לא הבנתי למה הוא פתאום אומר-אני אוהב אותך..כאילו,הלו אתה לא מאוהב בקטיה עכשיו?
וזה באמת הורס! אנדריי אמור להיות בנאדם שונה,שהבין את הטעויות שעשה ומתחרט ולא שוב לרוץ אחרי הקול של קירה באסיפת דירקטוריון- זה כאילו חזרנו 100 פרקים אחורה להתחלה,כאילו שום דבר לא השתנה! ממש חבל שהוסיפו את הפרקים האלה,אז מה אם הקהל הרוסי אהב את הסדרה ורצה להאריך אותה,זה הורס את כל העלילה

m2love

New member
זהו..

זה סתם הורס. אנדריי צריך לסבול בגלל אהבתו כלפי קטיה ולא להגיד לקירה שהוא אוהב אותה.. לדעתי זה ממש אבל ממש הורס את הכל. זה בכלל לא קשור..זה כאילו הם מתקדמים צעד אחד קדימה ועשרה אחורה. לפי דעתי ממש חבל שהוסיפו את הפרקים האלו.. לפחות שהיו עושים משהו הגיוני ונורמלי..ולא כל מיני שטויות. \:

white angels

New member
בדיוק =\

חח אולי נגיד לערוץ 9 שיקפוץ פרקים קדימה לפרקים המקוריים מה אתם אומרים?
חחח סתם.. אבל אם זה ימשך ככה,אני אדלג כמה פרקים באמת

m2love

New member
חחח אחלה של רעיון..

אבל לא ניראה לי שהם יעשו את זה. וגם הם קנו את הסדרה מהרוסים אז יהיה חבל לקפוץ על כמה פרקים (כמה?30 פרקים) ולא להראות אותם..אז זה סתם בזבוז כסף..הרי הם שילמו על כל הפרקים אז למה לא להראות 30 חחחח

או קיי אבל זאת הסדרה

אז הוסיפו פרקים - מה הקטע. לדעתי זה דווקא טוב - לפחות לא הכל ידוע מראש, זה מעורר עניין בסדרה! ובינינו זה לא חדש שקורים פה דברים לא כל כך הגיוניים לפעמים, אבל זו סדרה קומית וככה זה. באו נפסיק לקטר ונהנה מהסדרה כמו שהיא!

white angels

New member
כן רק ש..

לא אהבתי את הקטע שעכשיו שהם הוסיפו פרקים הם שינו כל מיני דברים בעלילה-למשל לפני כמה פרקים קטיה פגשה את אלכסנדר והם היו אמורים להיפגש רק מתי שהיא חוזרת לסדרה,שאלכסנדר הופך למנהל,במצרים קטיה הפכה להיות יפה ופתאום שהיא חזרה לרוסיה היא חזרה להיות מכוערת..=\.. לא יודעת,אני לא אוהבת את זה והם הורסים את הרעיון המרכזי,אני מעדיפה שזה יהיה פחות או יותר כמו המקור כי ככה זה שומר על הייחודיות של הסדרה,ואז מה אם הכל ידוע מראש,לי אישית זה לא מפריע אלא להיפך,יש לי למה לצפות..

צודקת

משהו רע עובר על הסדרה הזאת. וזה פשוט מרגיז. עד שסוף סוף באה גרסה זהה, ולא איזה ספין אוף מוזר, באים ותוקעים עוד שלושים פרקים, משנים את כל העלילה, כדי שאח"כ יחזירו אותו בדיוק לאן שהיא הייתה. זה מיותר. כי הגרסה המקורית הייתה לא פחות ממושלמת. וכל המוסיף- גורע.

למעלה