מישהו בפורום מחובר לאינטרנט דרך הכב

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
מישהו בפורום מחובר לאינטרנט דרך הכב

שני 4

New member
אתה מתכוון למבצע "גלישה חופשית"

ב Y E S וגם לראות את כל הערוצים? אם לא,אז דע לך שיש מבצע כזה,רק שלדעתי זה לא משתלם. ביי ביי שני

DCS

New member
לא .התכוונתי לחיבור דרך הכבלים

החיבור מתבצע דרך תשתית הכבלים ולא על תשתית הטלפון בברכה

על פי המצב הכלכלי של חברות הכבלים

היי על פי המצב הכלכלי של חברות הכבלים כפי שהוא דווח בגלובס, אני מציע להמתין כמה חודשים ולראות מה קורה עם המחירים שלהם, חבל להשקיע כסף על מודם מיוחד ולאחר מכן להתנתק כי מחיר החיבור יהיה כל כך גבוה שלא יהיה כדאי, זו המלצה אישית שלי. אריק

DCS

New member
הבעיה יותר מסובכת

הייתי נסיין של חב´ מת"ב במשך כ 3 שנים אינטרנט חינם 24 שעות החודש עברו לתשלום והצטרפתי מה שקורה : שמתחילת החודש יש לי כמות ניתוקים שלא היתה לי ב 3 שנים (השירות לקוחות שלהם גרוע) המהירות למרבה הפלא יותר נמוכה. יש לי הרגשה שזה הולך להיות מהדורה חוזרת של סלקום בתחילת דרכה בברכה DCS

גל של פיטורים

על פי האמור בעיתוני הכלכלה והעסקים יש גל פיטורים ענק בתבל למעלה מ 230 עובדים כבר פוטרו ועוד היד נטויה, כמו כן הם בגירעון של למעלה מ 4 מליארד שקל. רק לצורך הבנת גודל הסכום הבנק למסחר פשט את הרגל מגניבה של רק 250 מיליון שקל, כלומר סכום הגירעון של תבל הוא פי 16 מהגניבה שנערכה בבנק למסחר. אני הייתי נזהר, לא משלם עם כרטיס אשראי רק הוראת קבע בבנק שאותה אפשר לבטל כל יום וכמובן לא חותם על התחייבות מצידי. אריק

למעלה