מישהו גר באשדוד או בסביבה

פלמידה

New member
מישהו גר באשדוד או בסביבה../images/Emo35.gif

אם מישהו גר באשדוד או בסביבתה שימליץ לי על מקומות דייג כי המים החמים הדרדר

ToMeR B2

New member
אני מרחובות ואני דג באשדוד

אני דג בחברת חשמל עכשיו בנו שם שובר גלים חדש שישמור על צינור הגז שמיתחת זמנית אחרי זה יורידו אותו הוא נימצא משמאל לחברת חשמל ליד הצינור אני דג שם בנתיים יש לי תמונה של השובר...

אוריא

New member
ברוך הבא.

קודם כל תן לנו מעט פרטים על עצמך, שנכיר אותך קצת יותר טוב. (תוסיף פרטים בכרטיס האישי). דבר שני, ברוך הבא לפורום דייג. האמת שזה היה צריך להיות הדבר הראשון. דבר שלישי, איך הדייג על השובר החדש?

ToMeR B2

New member
שלום..

אני תומר בן 16 עוד חודש וחצי אני מרחובות יותר נכון קרית עקרון ליד רחובות... אני דג באשדוד בחברת החשמל. הדייג בשובר החדש הייתי שם בנתיים פעמים היתי שבנו אותו ושסיימו ככה יחסית לשובר חדש הדגים יתאקלמו שם מהר מצאו את מקומם הדגים שבנתיים ראיתי שתפסו על השובר הם דניסים,סרגוסים,בורים,לוקוסים (בנתיים ראיתי רק קטנים) חרבות,מרמירים,ועוד כמעט כל הסוגים שנמצאים באיזור סלעי אבל השובר הוא זמני.. יש צינור גז אז הם בנו עליו את השובר כדי שהצינור גז לא יפגע אחרי זה הם יורידו אותו לפי מה שאני הבנתי ובעיקרון יש שם דייג טוב הטורפים נמצאים שם בשעות 5:00-6:30 וזהו.

סרגוס

New member
יא אללה

פששששששש איזה תמונה... גם השובר נראה פצצה ונוח גם הים נראה עוד יותר טוב... זה מזכיר לי את הימים הטובים, ולכמה זמן שמו את השובר הזה?

ToMeR B2

New member
מממ...

אני לא יודע לכמה זמן שמו אותו אבל כל עוד הוא שם צריך לנצל אותו התמונה הזאת מיום שבת שעבר..

שאלה!!!../images/Emo91.gif

העם זה רעיון טוב לז´רז´ר בחברת חשמל? או משובר הגלים בחברת החשמל?

ToMeR B2

New member
בקשר לז´רזור ככה...

עוד לא ניסתי אבל שאלתי דייגים שם והם אמרו לי שעדיף מהחוף בין השובר לבין איפה שיוצאים המים בשעות 5:00 עד 6:30 בבוקר אחרי זה כבר הסיכוי לתפוס אותם קטן או לבוא לפנות בוקר בעיקרון על ז´ירז´ור או על דג חי איך שאתה רוצה אני גם רוצה לנסות אבל אני לא יכול להגיע בשעות האלה לשם.. יש בית ספר ואני תלוי באמא כי אין לי עדיין אוטו

תומר איזה מבין

חברים שלום לכם אני אלירן מרחובות ואני לומד מתומר b2 הוא חבר שלי והוא מלמד אותי לכ מיני דברים ואתם גם יכולים ליעזור לי תודה

פלמידה

New member
גם אני ../images/Emo19.gif באשדוד

גם אני דג באשדוד רק ליד המים החמים לא מהמזח תגיד לי יש דגים בשובר?

ToMeR B2

New member
כן..

איפה המים החמים? בריבוע ההוא איפה יוצא המים? זה עם החורים למעלה?

למעלה