מישהו הולך לדיבובים של אשלי ומריי

at©

New member
המממ....

תומיתות זה לא! בטוח שלא... כי תומיתות מדובבים בדרך כלל את כל הדברים הממוחשבים והבובות (בבית של דינדין, קיוביקס, רולי פולי אולי, וכאלה דברים) ולא הגיוני שזה ידובב שם. נ.ל.ס זה יכול להיות. אם כי רוב הסיכוי שזה אל-רום. אבל אין לדעת בבירור. נראה שצריך לחכות ולראות

at©

New member
וופסי!

חשבתי שזה לא שלח לי את הראשון, אז כתבתי אחד חדש.... טוב, תתעלמו מהראשון
ושוב סליחה

at©

New member
סקר קטן בנוגע

לדיבוב של מרי קייט ואשלי אולסון: 1. גילכן 2. ניסיון קודם בדיבוב (אם יש, אז באילו אופלנים?) 3. אם הייתן נבחרות, את מי הייתן מעדיפות לדבב את מרי קייט או אשלי? נ.ב: מישהו יודע באיזה אולפן מדובבת הגירסה העיברית לסרט?

at©

New member
הממ...

דבר ראשון, אוקיי טעיתי, זה קורה! גם אני בת אדם! מותר לי לטעות לפעמים?! דבר שני... אם לא בא לך לענות, אין סיבה שתעני.

תשובות../images/Emo26.gif

גיל- 15+
אין לי נסיון קודם בדיבוב
אם הייתי נבחרת אז ממש לא היה אכפת לי איזו מהתאומות לדובב... העיקר לדובב
אבל אם צריך לבחור אז... אני חושבת שמרי-קייט

RinRan

New member
תשובות לסקר...../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

גיל- 13
ניסיון קודם בדיבוב- אין
אשלי
אין לי מושג איפה זה מדובב...

תשובות........./images/Emo186.gif../images/Emo9.gif

נרשמתי בסתר- ולא אמרתי לאף אחד כי אני לא רוצה להתאכזב....
גיל-13
אין לי ניסיון......... נראה לי.......
מרי-קייט

gsh10

New member
בקשר לדיבוב כנסו!

לא אולפני תומיתות לא עושים את זה כי אני מדבבת שם וזה לא הם. נ.ב המקום הזה לא מתקשר אליך ומעביר את גלי הקול שלך אלה הם מזמינים אותך לאודישן שבו את צריכה להשמיע את הקול שלך ולתת קטע משחק אם את עוברת את זה מראים לך קטע מהסדרה מביאים לך טקסט ואת צריכה לדובב ואז אומרים לך אחריי שבוע אם התקבלת או לא!

gsh10

New member
תשובות ../images/Emo26.gif

ניסין לא רק בדיבוב: דיבוב: אולפן תומיתות: ערוץ הופ,רולי פולי אולי,לולו,רון הדבורון (החדש!). אולפן נ.ל.ס: הבית הלבן,פוקימון. משחק: פסטיגל שנתיים,פסטיקט (זה בעיר שלי)ועוד 3 הצגות בעיר שלי (לא שייך לבי"ס).
אם היתי נבחרת הייתי רוצה לדובב את אשלי סתם בא לי.

at©

New member
פששש!

את ממש מנוסה!!! טוב, אני בקטנות... אלרום - סנופי, אי.טי הסרט נ.ל.ס - "מסביב לעולם עם איקו"

at©

New member
לא לא לא!

מה שאלקסיס אמרה היה בצחוק. היא אמרה שהיא מדברת איתם בטלפון והם קולטים את גלי הקול שלה ומעבירים את זה למחשב היא אמרה את זה בצחוק היא יודעת שלא ככה מדבבים

Alexis14

New member
כן, צחקתי.../images/Emo113.gif

פשוט מישהי שאלה ´ואח"כ צריך לבוא לאיפשהו?´ וזו די שאלה מטופשת, הרי חייבים לבוא כדי לדובב!

גם אני הגשתי מועמדות

אבל ממש לא נראה לי שיבחרו בי או באף אחד אחר זה הולך לפי פרוטקציות כמו בקטנטנות בסוף את נדיה לקחה הבת של סמדר שיר....

at©

New member
אכן!!!

מלבד זאת, זאת שנבחרה לנדיה בכלל לא מתאימה לנדיה המועמדת השניה הייתה הרבה יותר חמודה, יפה ומוכשרת. (לדעתי)

למעלה