מישהו הולך למסיבה של קרלסברג מחר?

maxfain

New member
מישהו הולך למסיבה של קרלסברג מחר?

האנגר 11. ברי סחרוף לפנים..

maxfain

New member
קרלסברג זה גם של קוקה קולה..

ובלי קשר, מי אמר לך שהיא התבטלה? היום עשיתי הזמנה אצל הסוכן והוא לא הזכיר שום ביטול.

maxfain

New member
אפילו מינוס מינוס

אתה גם ראית את הברמניות הכי טיפשות עלי אדמות? אתה ראית מה הן עשו עם הבירות? אללה יסטור.. דבר כזה, באמת, עוד לא ראיתי מעולם. איך לעזאזל הן אמורות לקדם את המותג אם הן ככה??

temptation411

New member
מה הן עשו?

ותמיד זה ככה..הן ברמניות של איזה בר אקטיבי..אתה יודע ברמניות בשקל

maxfain

New member
היתי מת שיהיו שם ברמניות בשקל

אבל גם זה לא.. זה היה נראה כאילו 10 דקות לפני הארוע לקחו כמה עוברות אורח מהרחוב, הכניסו אותן לבר ושכחו להסביר מה הן צריכות לעשות. כשהן מזגו בירה, בוא נתעלם מהעובדה שכל אחת עבדה על ברז אחד, כשיש 2 פעילים, הן פשוט שמו כוסות מה שיצר 3/4 כוס של קצף, והתחילו להעביר מכוס לכוס.. מה שאומר שעד שיש כוס אחת של בירה נורמלית עוברות בערך 4 דקות (וזה לא פאקינג גינס או משהו!!!), בקיצור מה שגרם להרבה מאוד ברמנים צמאים לגחך, אם לא לצחוק להן בפרצוף, היו הרבה שניסו גם להסביר להן איך צריך למזוג, מה שהפך את זה למעיין קורס ברמנים - שיעור בירה. בקיצור המתנה של 15-25 דקות לבירה. נניח וויתרת, ואמרת לעצמך "יאללה כוסאומו" מי צריך קרלסבר בחינם.. אתה ניגש לבחורה שמטפלת בכל השאר, אתה מפרט את ההזמנה ומה אתה שומע?? "לא מדברת עברית.." לך תסביר לה עכשיו ברוסית שאתה רוצה 4 צ'ייסרים של קוורבו, 2 סטולי קרנבריז ומנה של ג'ק. (ואני רוסי כן?) בכל אופן, כשעברתי לבר אחר, וחשבתי ששם ישתפר קצת, כי זה הבר המרכזי, כמובן שטעיתי.. איטיות - זה מה שסיכם בסופו של דבר, לפני הכל את מהלך עבודתן של "הברמניות". חוסר ידע בסיסי בכל מה שקשור לבר. גרם לי להתגעגע לדוגמניות הוודקה רד בול במסיבות.

temptation411

New member
מזכיר את הארוע של אבסלוט..

שעהההה מנסים להסביר לה אבסלוט רסברי עושה אבסלוט עם קרנברי אבל לאא אבסלוט רספרי עם קרח עוד פעם דוגמניות..לך תבין

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

ברמניות באירועים כאלה תמיד מוציאות שם רע לברמניות ובכלל למקצוע. הן לא לבשו גם ביקיני חוטיני באותה הזדמנות?

כן יש לי

הייתי בהרבה אירועים כאלה, והבנתי למה יש לברמניות כ-מ-ו-נ-י כזה ביקוש.... ולמה הן עובדות באירועים, ואני בבארים המובילים בת"א...

Angel 0gasta

New member
להרגיע עם הדיבור על דוגמניות

אני דוגמנית וברמנית מעולה שעובדת "בבארים המובילים בת"א " . זה לא במקום להכליל . אבל אני לחלוטין מסכימה שרוב הברמניות לא מבינות כלום מהחיים שלהם, אני כבר כמה חודשים מחפשת ברמנית טובה לאחד המקומות שאני עובדת בהן וכל שבוע מתחלפת מתלמדת , זה מייאש ! .

temptation411

New member
את רק מחזקת את הטענה..

שהאנשים שחושבים שהעבודה הזו זה רק להראות יפה ולסתום הרי כמה קשה זה יכול להיות..זה רק למזוג משהו לכוס לא? מאוד קשה היום למצוא ברמניות טובות וחבל

temptation411

New member
את לא לקוחה שלי..

אני לא עובד בטמפטישן..אבל מכיר שם הרבה כוכבים אחד אחד שם

maxfain

New member
זה בדיוק במקום להכליל.

ואם את "דוגמנית וברמנית, ומחפשת ברמנית טובה" אז מי כמוך יודע שזה עסק נדיר. אין מה לעשות. זה שאת טוענת שאת ברמנית מעולה - זה יופי, ואני לא מזלזל בזה ולא טוען אחרת. אבל לכל אחת כזאת יש 1000 שהן על הפנים. לי אישית יש סטנדרטים מאוד גבוהים לאנשים שאומרים שהם עובדים מעולה, וגם אצלי עברו אין ספור ברמנים/ברמניות שחשבו שהם על הכיפאק אבל תאכל'ס.. בקיצור, אל תקחי אישית - אם את טובה אז פן ירבו, אבל אז את גם יודעת שיש זבלה של ברמניות שעובדות בברים המובילים בת"א.

כמו שכבר אמרתי אלף פעם...

זה סיפור של ביצה ותרנגולת. גם מקומות (אחראי בר, מנהלים ובעלים) מעסיקים בנות ברמה לא טובה כי "צריך כוסית בבר", ובכך נותנים לגיטימצייה לעניין. אם לא היו מעסיקים ברמניות לא טובות לא היינו רואים כאלה. כך שבאיזשהו מקום, אני מאשימה את המערכת ולא את הבנות המסכנות שחושבות שהן ברמניות בגלל שהן מברמנות.

temptation411

New member
מסכים ולא מסכים..

נכון שזו אשמת המערכת שמעסיקות בחורות שלא יודעות לעבוד אבל בסופו של דבר ותקני אותי אם אני טועה רוב הצוות בא לעשות כסף ואם אחד מהצוות לא ממלא את התפקיד שלו בסופו של דבר הם יגרמו לזה שהוא לא יעבוד שם..ויותר מזה קשה לי להאמין שמישהו מהצוות הניהולי של הבר ישאיר שם ברמנית שלא יודעת לעבוד כמה שהיא כוסית ודוגמנית וכו..עדין זה עסק

אז תסביר לי אתה....

איך זה יכול להיות שכולנו רואים ברמניות יפות שלא יודעות לעבוד? הרי הן עובדות נכון? לפי איך שאתה מציג את זה הן לא מחזיקות מעמד בגלל שהן באמת לא ברמה של שאר הצוות, אבל נראה לי שאתה משליך כאן את אמות המידה שלך. תזכור שלא כל המנהלי בר כמוך. (חוץ מזה שלפעמים לבעלים גם יש מילה בעניין, ולבעלים יש אינטרס נפרד מהשכר של הברמנים ורמת השירות הקולקטיבית)

למעלה