מישהו הולך למסיבה של קרלסברג מחר?

temptation411

New member
אממ

כניראה שהן מתחלפות נורא מהר הברמניות האלה :) או שאחרי כל ברמנית יפה שלא יודעת לעבוד מגיעה אחת אחרת.. בכל אופן אני לא הבנתי למה את חושבת שלבעלים יש אינטרס נפרד מהשכר של הברמנים ומרמת השירות הקולקטיבית ניראה לי שזה האינטרס הראשון שצריך להיות לו
 
חחח...

באמת? נראה לי הניסיון שלך ושלי במוסדות עבודה הוא קצת שונה.... בר בגודל בינוני או פאב שכונתי שונה מאוד באופי שלו ממגה בארים (שזה רוב הניסיון שלי) הבוסים שאני הכרתי את רובם ממש לא עניין כמה הברמנים עושים יומית. עניין אותם הZ שהם סוגרים כל יום ושהברמנים לא גונבים מהם. בבר קטן האווירה מאוד שונה, יש הרבה יותר משפחתיות ודאגה הדדית. ויש צוות פחות או יותר קבוע שעובד אחד עם השני במשך הרבה זמן... בברים גדולים שיש 10- 15 ברמנים במשמרת, לבעלים ממש לא אכפת אם יש שלוש ברמניות כוסיות-על שלא ממש עובדות מהר, האחראי בר מתגמש ומצוות להן ברמנים תותחים ש"מחפים" עליהן, או שמציבים אותן בעמדות פחות עמוסות. אל תשכח שלמרות שהברמניות האלה לא יודעות לעבוד, לפעמים הן עדיין מקבלות טיפים יפים, כי מסתבר שיש לקוחות שיעדיפו לקבל את המשקה אחרי חמש דקות (במקום דקה) ושתגיש לו מישהי שנראית כמו מהחלומות שלו.... יש גם שני סוגים של מנהלי בר. יש כאלה שעובדים עם הצוות במשמרת ומרוויחים (בנוסף לחודשי) ככל שהטיפים יותר גבוהים, ואז האינטרס שלהם נוטה לכיוון הצוות, גם כי השכר שלהם מותנה בזה, וגם בגלל שהם חלק מהצוות ולכן יש קירבה אישית... ויש מנהלי בר שלא עובדים במשמרת, שכל השכר שלהם הוא חודשי מהבעלים, מניסיון שלי, מנהלים כאלה האינטרס שלהם נטה הרבה יותר לכיוון הבעלים מיכוון שזה מי שמעסיק ומפרנס אותם. יותר לציין שאני לא קובעת כאן עובדות מוחלטות, אלא מדברת רק מניסיון אישי וממה שאני ראיתי.
 

temptation411

New member
אממ

אז זה לא אומר שככל שהברמנים יעשו יותר טיפים הz יגדל כי הם מוכרים יותר? ובסופו של דבר זה שהברמנים יעשו יותר כסף אומר שגם הבעלים יעשו יותר כסף?
 
לא בהכרח....

קודם כל זה הפוך, ככל שאני אמכור יותר יש לי סיכוי לעשות יותר טיפים, אבל אפשר "לעשות טיפים" גם בלי למכור. בגהה למשל, היו לנו סוג לקוחות, מסוג עולם מסוים, שלבקבוק קולה היו נותנים לי חמישים ואומרים לי "תשמרי את העודף." או שהיו נותנים לי מאה ואומרים לי "יש פה מכונת סיגריות נכון? את יכולה ללכת להביא לי? תשמרי על העודף" כמובן שאלה מקרים יוצאי דופן, לא כל הקהל היה כזה, וברור שבאופן הגיוני ככל שהמכירות שלנו עלו, הסיכוי לעשות יותר טיפים גדל, אבל האחוזים היחסיים השתנה מערב לערב, ומבחינתי, עבדנו על שני מוקדים, מצד אחד להעלות את סף המכירות, ומצד שני, להעלות את אחוז הטיפ ביחס למכירה.
 

Angel 0gasta

New member
אוי ואבוי עבדת בגהה ?

אני זוכרת שחברה שלי אוולין הייתה שם סלקטורית קפצתי לשם כמה פעמים וכל פעם נחרדתי מקהל הערסים מחדש אבל מה שכן היה שם יםםם עבודה, תמיד היה מפוצץ
 

temptation411

New member
תכלס..

עם כמה שאני בטוח שכולנו הינו מעדיפים לעבוד עם "קהל יפה"..לרוב מי שמפנק הם הבבונים.. תעשיה שלמה תלויה בבונים :)
 

Angel 0gasta

New member
אמת ערסים מפנקים

חברה שלי עובדת עכשיו ב"סופרנוס" שזה מועדון ערסים מקצועי והיא חייה ממש טוב מ3 משמרות בשבוע
 

temptation411

New member
יש אודישנים?

מרגול שימי תבורי ואיזה בוסקילה בשופטים? יאללה בכיף..ניראה לי חוויה להיות ערס
 

tal1g

New member
אהבתי "מועדון ערסים מקצועי".

דרך אגב הם יצאו לשיפוץ.
 

rustynail

New member
היה סחרוף בחינם נראה לי משתלם?

אמרו לי אגב שהם סגרו את הברזים באמצע הערב....אז במסיקרלסברג לא היה wait for it ... קרלסברג! מעניין אם היו מכניסים אותי עם גולדסטאר מהפיצוציה? בכל מקרה הופעה של סחרוף ועוד בחינם סיבה למסיבה! נ.ב. במסיבה של ה400 לבושמילס שעשו בנייט דווקא היתה מקצוענות רבה.. היה רק בושמילס בלקבוש וסמירנוף כמה כבר אפשר לטעות....
 

maxfain

New member
מממ..

לא סגרו את הברזים.. אבל בקצב המאווווווווווווווווווווווווווווד איטי שהן עבדו אפשר להבין למה יש אנשים שחשבו שסגרו.. אהה ואולי גם כי כשנגמרה חבית הן לא ידעו מה לעשות.. אז כן.. חלק מהזמן, חלק מהברזים היו סגורים כי להחליף חבית זה מזה קשה ולוקח שעות..
 

temptation411

New member
ואל תשכח..

זה היה כבד ולא היה ברמן שיסחוב. הציפורניים יכולות להישבר כשמסובבים את הברז כשמוציאים את הברז משפריץ קצת בירה וזה יכול להרוס את הפן וחס וחלילה שמשהו מזה יקרה. אבל היי..העיקר שברי היה :)
 
למעלה