מישהו היה בפאנק למען זכויות בע"ח??

חגי גת

New member
אני הייתי

סמרטוט כחול-לבן שברו! הם היו יותר טובים משני הלהקות המעפנות השניות. אלוהים ישמור את סמרטוט כחול-לבן

חגי גת

New member
נ.ב

תבאו לאכול בבר הטבעוני שבשבילו שילמתם את כל הכסף. ואל תהיו צמחונים, תהיו טבעונים

רונוש3

New member
אהה מצטערת לא ראיתי..

לא שמתי לב שיש כזה דבר.. אני גרה משם דיי קרוב אז הלכתי ברגל.. באת בסוף?

BlueBeIl

New member
ממ לא לא היה לי איך להגיע../images/Emo10.gif

אני מקווה שלהופעה של יוסלס בעיר הבירה אני אוכל לבוא...

חגי גת

New member
יוסלס איי.די פארשים

אם ראית אותם פעם אחת, אין לך יותר מה לראות.. סמרטוט כחול-לבן זה הקטע.

BlueBeIl

New member
כן אבל לא ראיתי אותם פעם אחת:)

אבל בכל מקרה מבאס.. כי ממש רציתי להגיע שבוע שעבר, גם המטרה חשובה ורציתי לראות גם את פוני פוני.

רונוש3

New member
למה? הם אחלה..

אמרטוט כחול לבן נתנו באמת הופעה מעולהאבל הזמר שלהם חייב דיקציה דחוף...

חגי גת

New member
הסולן שלהם?

א. לסולן שלהם יש שם, קוראים לו פדריקו גומז! והוא מלך הסצינה, תני כבוד פוסטמה, הכי חשוב, תני כבוד לחגי גת ה-פטיש

חגי גת

New member
אני לא חושב שרק בשבילי

פדריקו גומז הוא האבא של הפאנק הישראלי, הדמות הראשונה שהייתה פה והוא ונכי נאצה נחשבים ללהקת הפאנק הראשונה

GD ROCKS

New member
כן כבר ניחשתי שהוא משם

אבל זה לא היה בציניות באמת שם יפה! ארגנטינאים רולז! גם אני ארגנטינאית (כן כן אני יודעת שזה לא מעניין אתכם אבל הייתי חייבת לציין)

רונוש3

New member
לא אמרתי שלא,

הוא באמת מלך אבל אני ועוד אנשים לא הבנו מילה ממה שהוא אמר..

חגי גת

New member
מצטער שלא הבנת

אבל מה לעשות שככה הארדקור פאנק אמור לשמע, ניגנה מהירה עד מאוד וגם הסולן שר בצורה שכזאת פדריקו גומז הוא סוג של שילוב בין Ian Mcckey ממינור ט'רט לבין John Branonn ממנגטיב אפרוץ' ואפילו הנרי רולינז מבלאק פלג.. יש לו את המהירות ואת האגרסיביות, ככה להקת אנארכו פאנק צריכה להשמע. את וקבוצת האנשים שלא הבינו(שכנראה הם באו בשביל יוסלס איידי) כנראה שומעים פאנק פופ מלוקק שלהסולן יש קול יפה ואפשר להשוות אותו לרובי וויליאמס או למריה קארי... דיי לאימו בכייני, כן להארדקור עצבני

ADCMAN

New member
רוני, אל תתווכחי עם מר חגי גת

ובכלל, אסור לפתוח פה על פדה אני לא מאמין שאני מתעסק עם החרא הזה כבר ביום הראשון שלי, פה... זה לא יפה.

למעלה