מישהו היה ב"ריינבו"?

לירוי25

New member
מישהו היה ב"ריינבו"?

ללא מעודכנים זה מקום חדש בנחלת בנימין מול ה"פאטיש". אני מאוד אהבתי! סוף כל סוף מקום של גייז, פאב-קפה בלי באסים שדופקים ת´מוח, אלא מוזיקת 80´ איכותית משהו. טווח גילאים מגוון. החסרון - האוכלוסיה היתה די מגוונת, מה שקצת צרם באוזן (עם כל המשתמע) היה עדות הלסביות/בנות גיי פרנדלי שנוכחותן היתה קשה מנשוא. לא רק בגלל שהן בנות (מודה קצת היה מיותר לי בעין אך נסבל) אלא בגלל הוולאגריות וצרחות הקרב האינדיאניות שלהן, מה קרה? אי אפשר כבר לדבר? בקיצור זה שינוי מרענן מהקפקא וה"אאוט".

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gifררררריינבו!

אני כבר מת ללכת לשם, ועוד לא יצא לי! בשבוע הבא - אני שם. על בליינד. והבנות שם - לסביות או גיי פרינדלי? הרי זה שני דברים שונים לחלוטין

גם אני אימצתי את יתיר

זה כזה מבצע. קונים בסופר קרמבו ותורמים כסף לתוכנית אמץ יתיר. לא משנה. גם אני רוצה לבוא. גם אני גם אני גם אני. בכלל לא ידעתי שזה קיים. איזה מזל שיש לי אינטרנט, שיואו

OMO

New member
ה-מקום ה-חדש

טוב, אני הייתי בריינבו ביום חמישי, בדיוק לשתי שניות. ראיתי את המקום, התלהבתי מהדקורציה המדליקה (דגל מדהים בפינה השמאלית) והבטחתי לעצמי שברגע שיהיה לי עם מי, אני אצא לשם. ובינתיים, מסתפק באפרופו בדיזינגוף סנטר (בדיחה ישנה, שחורה, ולא מצחיקה. מתנצל מראש על חוש ההומור שלי).

MARMELAD

New member
ה-רעיון ה-מגניב

זוכרים שדיברנו על מפגש אשכולי...? המממ.. חכו. אני אחזור לת"א, אלך לריינבואו הזה - ונראה אם אפשר להגיע איתם לדיל לעשות שם את המפגש התפוזי
ג.מרמלד, צוות, עובדי, הנהלת ומזכירות הפורום

../images/Emo112.gifגיא, מה נסגר באמת עם המפגש../images/Emo35.gif

שמועה גונבה לאוזניי שזה יהיה ב"אאוט"...הייתכן? לא משנה איפה זה יהיה....רק שיהיה כבר! יאללה! ואני מציע חובת השתתפות. יו...איזה כיף...
שנצליח ושהכל יהיה טוב בע"ה.

MARMELAD

New member
עוד כלום לא סגור ולא ברור

לקראת סוף השבוע מתחילים בהכנות: קודם כל מבררים כמה אנשים יכולים להגיע בכלל. מסכמים על סכום מסוים שכל אחד מביא להרמת האירוע. מוצאים מקום. משיגים בונוסים מתפוז. ואז רק יוצאים לדרך. אז כאמור - זה ייקח זמן. הזדיין בסבלנות.

אלי פלס

New member
בניגוד אלי...

טוב לפחות שאתה לא היסטרי כמו שאני הייתי בעבר... כשחלקתי שני ניקים שונים, התבלבלתי פעמיים וכתבתי כאן בשם שלי. גיא זכה לטלפון נסער של "יו...מה עשיתי? בבקשה תרוץ למחשב למחוק"

לירוי25

New member
טוב לא לגמרי לא הסטרי...

אבל מה לעשות? יאללה, אני מנהל את הפומביות של "תפוז". אני אמנם לא נושא את דגל הגאוה על החולצה שלי אבל גם לא ממש מסתיר את זה. רע זה לא יכול לעשות, לא?

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif אז הכל טוב ויפה.....

כשראיתי אתמול את הניק החדש בפורום, ישר תכננתי למחוק את ההודעה - ואז גיליתי - שלא קיבלתי אימייל, מסר, טלפון, או פנייה לפורום למחוק - והנה יציאה מהארון. הי לירוי, נייס טו מיט יו (ודגל גאווה על החולצה? רק במצעד)

לירוי25

New member
תודה מרמלד!! ../images/Emo65.gif

האמת היא שלא ממש זכור לי שאי פעם הסתרתי את זה אבל נו מילא.. עכשיו לא יהיה לך תירוץ לא להגיד לי שלום כשתבוא לבקר!

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif לידיעת האדון לירוי הנכבד :

עכשיו אתה אומר לי לבוא לבקר??? כבר הייתי שלוש פעמים בתפוז ! ואף פעם לא תיארתי לי בכלל שאתה שם. בפעם הבאה שאני אבוא לבקר - אני שותה נס קפה (עלית הרגיל בבקשה) עם אחד וחצי סוכר. ואתה יודע משהו - האמת שגם לי בכרטיס האישי יש כמה פרטים שאני לא ממש מדבר עליהם - כמו למשל איך אני נראה (יש שם תמונה) וכו´. ואם כבר לאמר את האמת - הפסקתי כבר להיכנס לכרטיסים אישיים של אנשים. אי ןלי פשוט זמן. אבל כדי באמת להכיר את הגולשים בפורום יותר טוב - אני אעשה סקירה שבועית על אחד מהכרטיסים של חברי הפורום. חכו ליום ו´ הקרוב. משנה תורן, תתכונן לביקורת.

אלי פלס

New member
לירוי, כמארח תהיה לך הרבה עבודה...

יש לי רעיון מעולה. את המפגש של הפורום נעשה במשרדי תפוז... (לירוי, אל תכנס ללחץ. אני ממש לא אוהב את המשרדים שלכם
)

למעלה