סבבה.
1. גיל? עוד 3 חודשים 15 XD 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינס וחולצה שחורה. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבנות >< 4. והתחתונים? תכלת
5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ויסקי? 6. מאכל אהוב? ביסלי גריל 7. סרט אהוב? שלוש עשרה. 8. שחקן קולנוע אהוב? נגיד שחקנית, קמרון דיאז ואמנדה ביינס ושחקן אשטון קוצ'ר. 9. כמה את/ה שוקל/ת? 20 טון. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? הזה
12. סדרת טלויזיה אהובה? טופ מודל
, גיא פינס, פרויקט מסלול, סאמרלנד ז"ל, סקס אנד דה סיטי זוהו >< 13. שיר אהוב? נכון לשנייה זו. the kill של 30 סקנדס טו מארס. 14. משקה אהוב? קפה וקולה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור. 16. הספר האחרון שקראת? הספר לעבודה בספרות. 17. מה הספר האהוב עלייך? יומני הנסיכה, כל הסידרה. 18. האתר האהוב עלייך? ישרא. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? קפה ומסטיק. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד רק. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארה"ב. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? עכשיו
עזבו, נושא רגיש. 24. איך הגעת לפורום הזה? מאיפה אני זוכרת??? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אדום. 26. שולת או שולט? שולט! חח 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת את שלי
תכלת. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? מסנג'ר* ובד"כ על לא נמצא XD 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אני לא. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? מממ..אנאערף. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתול. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכס איכס איכס ושוב איכס! 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אני מעדיפה למות מרעב. >< 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?
36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? מה כבר יש לי להגיד לו? 37. פחדת מהמלחמה? לא >< 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? ל'דעת
39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים ועטים. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: מחר אני צריכה לקום ב7 בבוקר לאימוניםםםםם הייתי צריכה להוציא XDD