מישהו התחפש לק
בפורים?

Tinkit16

New member
שש...שחר פאר! ../images/Emo47.gif

רק שאת הרבה יותר מדהימה ממנה .

L U Z I A

New member
מצאתי אחד ב593../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

1. גיל? 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? 4. והתחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? 12. סדרת טלויזיה אהובה? 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? 24. איך הגעת לפורום הזה? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? 26. שולת או שולט? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. פחדת מהמלחמה? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: תענו

randu

New member
מקווה שיקראו.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

1. גיל?14 וקצת.
2. מה את/ה לובש/ת כרגע?מכנס טרנינג לבן,חולצה אפורה אדומה עם קפוצון.
3. באיזה צבע הגרביים שלך?שחור. 4. והתחתונים?לבן עם פס שחור. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?מים.
6. מאכל אהוב?שניצל וצ'יפס.
7. סרט אהוב?דווקא עכשיו הוא לא עולה לי בראש..אבל אני אוהב הרבה סרטים.
8. שחקן קולנוע אהוב?קולנוע? וואלה אין.
9. כמה את/ה שוקל/ת?אין לי מושג.
10. מה האייקון האהוב עלייך?
,
,
ו-
. 11. והפורום?זה ועפר.
12. סדרת טלויזיה אהובה?זה מוזר,אבל תמיד השמינייה וטב"ע
וכמובן הטופמודל. 13. שיר אהוב?נכון לעכשיו? אבריבאדי'ס פול-אוונסנס.
14. משקה אהוב?קולה או נסטי.
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?אין לי סוודר.
16. הספר האחרון שקראת?נ'ראלי 'תנו לגדול בשקט'.
17. מה הספר האהוב עלייך?כנ"ל. 18. האתר האהוב עלייך?תפוז,וישראבלוג. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?להימורים במשחקייה מול הטיימעוף.
[כי יש דברים,שרק נתנייתים יכולים להבין..(לקוח מפרסומת,זה אמור להיות מצחיק
)] 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד ויחיד. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?אין לי ארץ אחרת..
22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?
הורידו לי. 24. איך הגעת לפורום הזה?עשיתי חיפוש בגוגל,ומצאתי. שנה וחצי אני פה.
25. באיזה צבע הטלפון שלך?פלאפון? שחור. טלפון? לבן. 26. שולת או שולט?שולט,ברור.
27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?כחול. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?רוב הזמן מחובר.
29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?הייתי מת לנהל את הפורום של עפר.
30. פיות - אמיתיות או שטויות?ברור שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?"אתה תצטער על היום שנולדת.."
32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?הייתי רוצה כלב מתוקי וחמודי ופשושי.
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?מוח של אשך של שבלול.|מתחכם|
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?ברור שבשר של מוח של אשך של שבלול.|מתחכם2|
35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?אל תזיינו ת'שכל עם דילמות.
36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?"אתה תצטער על היום שנולדת.."
[סיגרת מעגל אדירה..
] 37. פחדת מהמלחמה?
38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?הכי סקסית? אנגלינה,ברור.
39. עפרון חודים, רגיל או עט?אני אוהב ה-כ-ל.
40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:מחר מפגשכטררררר בע"ה

Fergie7

New member
אני קראתי../images/Emo152.gif

ישראבלוג? O: יש לך בלוג?? חחח

Fergie7

New member
סבבה.

1. גיל? עוד 3 חודשים 15 XD 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינס וחולצה שחורה. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבנות >< 4. והתחתונים? תכלת
5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ויסקי? 6. מאכל אהוב? ביסלי גריל 7. סרט אהוב? שלוש עשרה. 8. שחקן קולנוע אהוב? נגיד שחקנית, קמרון דיאז ואמנדה ביינס ושחקן אשטון קוצ'ר. 9. כמה את/ה שוקל/ת? 20 טון. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? הזה
12. סדרת טלויזיה אהובה? טופ מודל
, גיא פינס, פרויקט מסלול, סאמרלנד ז"ל, סקס אנד דה סיטי זוהו >< 13. שיר אהוב? נכון לשנייה זו. the kill של 30 סקנדס טו מארס. 14. משקה אהוב? קפה וקולה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור. 16. הספר האחרון שקראת? הספר לעבודה בספרות. 17. מה הספר האהוב עלייך? יומני הנסיכה, כל הסידרה. 18. האתר האהוב עלייך? ישרא. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? קפה ומסטיק. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד רק. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארה"ב. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? עכשיו
עזבו, נושא רגיש. 24. איך הגעת לפורום הזה? מאיפה אני זוכרת??? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אדום. 26. שולת או שולט? שולט! חח 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת את שלי
תכלת. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? מסנג'ר* ובד"כ על לא נמצא XD 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אני לא. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? מממ..אנאערף. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתול. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכס איכס איכס ושוב איכס! 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אני מעדיפה למות מרעב. >< 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?
36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? מה כבר יש לי להגיד לו? 37. פחדת מהמלחמה? לא >< 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? ל'דעת
39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים ועטים. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: מחר אני צריכה לקום ב7 בבוקר לאימוניםםםםם הייתי צריכה להוציא XDD

עונה

1. גיל? 13 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנסיים,גרביים,גופיה,ומעל זה חולצה 3. באיזה צבע הגרביים שלך? ורוד 4. והתחתונים? לבן 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? חזק? 0_O 6. מאכל אהוב? אין 7. סרט אהוב? אין 8. שחקן קולנוע אהוב? אין 9. כמה את/ה שוקל/ת? :O 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? יס סטארס
זה היה הפורום הראשון שלי בתפוז 12. סדרת טלויזיה אהובה? יש יותר מדי 13. שיר אהוב? כל שירי גרין דיי 14. משקה אהוב? דיאט ספרייט 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אין לי סוודרים 16. הספר האחרון שקראת? איזה ספר טיפשי באנגלית 17. מה הספר האהוב עלייך? יומני הנסיכה 18. האתר האהוב עלייך? יש כמה.. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? התמכרות? כלבים 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? הולנד,ארה"ב 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת XD 25. באיזה צבע הטלפון שלך? פלא' או טלפון? 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול בהיר 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אונליין 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? יס סטארס 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אין לי בראש כרגע 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? כלב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? צמחונית 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? צמחונית 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? תפסיק לעשות שטויות 37. פחדת מהמלחמה? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? טרה קול
39. עפרון חודים, רגיל או עט? הכל ביחד 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: לא עולה בראש כרגע

Plaztyk

New member
MOI BITCH

1. גיל? 15 וחצי 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינס וסווטשרט 3. באיזה צבע הגרביים שלך? שחור עם פסים צבעוניים 4. והתחתונים? אדום 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? לונג איילנד נראה לי 6. מאכל אהוב? איזה בשר שאמא שלי מכינה.. 7. סרט אהוב? הרבה.. אפקט הפרפר, שלוש-עשרה, שמש נצחית בראש צלול.. 8. שחקן קולנוע אהוב? אשטון קוצ'ר, ג'וני דפ 9. כמה את/ה שוקל/ת? 56 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? פירסינג וקעקועים 12. סדרת טלויזיה אהובה? סאות' פארק, חברים 13. שיר אהוב? who wants to live forever- queen 14. משקה אהוב? אממ.. בריזר למון 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אפור 16. הספר האחרון שקראת? ורוניקה מחליטה למות. ספר מדהים. 17. מה הספר האהוב עלייך? ורוניקה מחליטה למות 18. האתר האהוב עלייך? DeviantART 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? לא מאמינה במילה "התמכרות" 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 4 נראה לי 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? דר3> 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אפור 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אפור 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אווי 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אף אחד 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? שום דבר שלא אמרתי כבר 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתולה וכלב.. הייתי רוצה עוד חתול. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שומדבר. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? שומדבר. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? תרנגולת. אלוהים כביכול ברא חיות. לא ביצים. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? כלום 37. פחדת מהמלחמה? כן. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? ג'וני דפ 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט פיילוט 04 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אנשים יפים עושים לי טוב.

התשובות שלי כבר בפורום 593../images/Emo219.gif

כל מי שרוצה לראות אותם,שילך לשם
.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

. גיל?15
2. מה את/ה לובש/ת כרגע? גופיה שחורה, טרנינג כחול כאלה
3. באיזה צבע הגרביים שלך? אין
4. והתחתונים?אדום חח
5. מה המשקה הכי חזק ששתית?שטו?
6. מאכל אהוב? אממ פיצה?המבורגר..ספגטי, כאלה שכולם אוהבים..
7. סרט אהוב?אין +.+
8. שחקן קולנוע אהוב?כנ"ל
9. כמה את/ה שוקל/ת?48:\
10. מה האייקון האהוב עלייך?
חחחח
11. והפורום?שאלה מכשילה יענו?..עושים פה חרם?
12. סדרת טלויזיה אהובה?אהבתי טופמודל, ואהבתי נודל לרקוד, ויש עוד..
13. שיר אהוב? די נו אין לי כוח
14. משקה אהוב?מיץ מנגו
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?וואי איזה שאלון מעצבן..מי בכלל אוהב סוודרים?
16. הספר האחרון שקראת?אווווווווווף
17. מה הספר האהוב עלייך?:S
18. האתר האהוב עלייך?תפוז?
19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?לא התמכרתי
20. כמה ניקים יש לך בתפוז?3..אבל עכשיו אני משתמשת באחד
21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?ארה"ב
22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?כן, ועדיין יש
24. איך הגעת לפורום הזה?תפוז-->פורומים-->ה'-->הטופ מודל הבאה...למה איך אתה?
25. באיזה צבע הטלפון שלך?שחור
26. שולת או שולט?שולט :S
27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?אני בסדר לי עם כחול
28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אוואי ועסוק
29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?לא לא צריך
30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטויות
31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?אם הייתי רוצה להגיד הייתי אומרת פשוט לא?
32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?כלום
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?חייב?
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? נעשה כאן דוחה :S!!~#
35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?תרנגולת
36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?לא יודעת
37. פחדת מהמלחמה?לא, אני גרה באילת
38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?מישהווווווווווו
39. עפרון חודים, רגיל או עט?עט
40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:סתום לי האף כוסאמאשלו

TimeToDance

New member
עונה לך

1. גיל? 16 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? סתם בגדים שעשיתי בהם הליכה 3. באיזה צבע הגרביים שלך? עכשיו אני בלי גרבים 4. והתחתונים? לבן 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? מ... אולי לגימה של ירופ פטל בטעות 6. מאכל אהוב? מק תירס 7. סרט אהוב? טיטאניק 8. שחקן קולנוע אהוב? אנג'לינה ג'ולי 9. כמה את/ה שוקל/ת? 48-49-50 10. מה האייקון האהוב עלייך? התות 11. והפורום? הזה ושל הנוער העובד והלומד 12. סדרת טלויזיה אהובה? אחיות או לא להיות 13. שיר אהוב? כל פעם יש שיר אחר 14. משקה אהוב? דיאט קולה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אדום 16. הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו 17. מה הספר האהוב עלייך? מיסטי 18. האתר האהוב עלייך? www.noal.co.il 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? למחשב 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?מה זה ניקים? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אירלנד, גרינלנד, קנדה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא!!!!!!!!!!!!! 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? חיפשתי משהו שקשור לטופ מודל 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כסף 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול ירוק 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אין לי ברוך השם 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? פורום חייזים או פורום נשים בהיריון 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אמיתיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? כשיש לי הזדמנות לנקום אני אנקום למרות שאני שונאת לעשות את זה 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? הייתי רוצה חתול 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שום דבר 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? לא זה ולא זה 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? איזה סקסי אתה 37. פחדת מהמלחמה? קצת 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? פרינסס 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון שפיצים 0.7 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: יש י כפת ידיים צהובות ואני חייזר

JULI4561

New member
עוונה :]

1. גיל?15 וחודשיים 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה קמתי לפני חצי שעה 3. באיזה צבע הגרביים שלך?שחור 4. והתחתונים?כתום 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? חזק ?יענו אלכוהול? 6. מאכל אהוב? טוב זה דיי ברור שמילקי
ושניצל תירס~!~ ופרגיות על האש 7. סרט אהוב?אממ.. יש הרבה סרטים שאני אוהבת.. 8. שחקן קולנוע אהוב? כל מיני 9. כמה את/ה שוקל/ת? האמת שאין לי מושג כמה מלא זמן לא עליתי על משקל 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? זה!! ברור~ 12. סדרת טלויזיה אהובה? חברים,הטופ מודל הבאה , האלופה 13. שיר אהוב?HINDER- BETTER THAN ME השיר מהחתימה 14. משקה אהוב? קולה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? לא אוהבת סוודרים,אבל עם סריגים נחשב אבל שמנת 16. הספר האחרון שקראת? חוות החיות - לאיזה משהו בספרות 17. מה הספר האהוב עלייך? אממ ... לא יודעת 18. האתר האהוב עלייך? כל מיני 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?קולה 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? שוויץ,ארצות הברית 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? פייייי
אני כבר לא זוכרת 25. באיזה צבע הטלפון שלך?שמנת 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? טורקיז 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? away 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אממ לא יודעת .. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?חחחחחחחח אין לי מושג 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתולה ושני דגים 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? כלום 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אייייייייכס כלום 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?
הביצה , כי מהביצה נוצרת תרנגולת שיכול להטיל עוד מלא ביצים 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? היי מה קורה?! 37. פחדת מהמלחמה?יש מישהו שלא פחד!?~!? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? פייי, לא יודעת 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון חודים 07 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אממ, אין לי מושג =/

למעלה