ולא אמרתי לרגע שאני לא מבין באטרקטיהיות.. פשוט אני לא מבין את המדינה שיש לה נציגים והיא יכולה לשדר איפלו אם איש אחד ירצה לראות ואני בטוח שזה יותר מאיש אחד שיתנו לנו לצפות בזה בשקט אפילו בערוץ בתשלום אבל לפחות שישדרו זה הדבר המנימלי שאני מבקש... אני מהמר אח שלי שבאיטליה יש לך לווין ואתה קולט אפילו דברים שבחיים לא חשבת שתרצה או רצית לראות.. אבל באיטליה נראה לי לפחות אני לא יודע אז אני לא יכול להגיד בבירור שלפחות ישדרו את זה... ותסכים איתי בזה שאתה לא בארץ וממש אטרקטבי לשים ב 4 בצהריים שידור חוזר של מה שהיה ב 7-10 בבוקר כמו טמבלים שאפשר לשים משחק או כל דבר אחר שמייצג את המדינה העיקר שיש אולפידה ערוץ 1 אין שום דבר חוץ מזה למרות שאין לנו הרבה נציגים הם משדרים את החרא הזה שזה אני לא מבין אבל עזוב כבר התרגלנו לחרא הזה בשביל זה יש אינטרנט ואני כבר במילא רואה דרך המחשב מזמן כבר מספיק דברים שבארץ אני משלם רק על הערוץ 50 שקל כמו טמבל והאינטרנט עולה לי אולי עוד 30 שקל יותר ... ומתי אתה בא לביקור בארץ הקודש .. אפילו הנשיא שלך היה
וכן אתה צודק בקשר למה שאמרת ואני לא צריך לווין יש הרבה מאוד ערוצי ספורט באיטליה שמשדרים הכל חוץ מכדורגל
ככה שכל חרא שתרצה יש לך פה...אבל זה סיפור מסובך כי יש RAY באיטליה שיש להם קרוב ל-6 ערוצים ומדיה סט ועוד הרבה חברות בכל מקרה זה מסובך ואניל א יודע להסביר את זה נכון.... אבל שם יש ריטינג...בכל מקרה הנקודה תמיד כזאת אין צופים אין כסף אף אחד לא ישלם
אבל אני מבטיח לך שקיבלת ממני הרבה מכות עוד שריגלתי בתקופה הישנה ב THE MAFIA שהייתה שיכת בתקופה ההיא ל AFAC אתה יכול לשאול את סטס מי אני או שאני יכול לקרוא לו איתי איך שנוח לך תשאל את המרגל1 של המדינה הייתה ועוד הרבה דברים שאתה לא יודע עלי ואני גם לא צריך לספר אני את שלי עושה בלי הרבה להגיב או כמו שאני אוהב להגיד מים שקטים חודרים עמוק.. אני כרגע עציץ במשחק עם 3 מדינות שאפילו לא פגעת בשערה מהם והם מוגנות טוב טוב ואם היה לך טיפת שכל ואמיר ודו אולי מסכימים איתי את המדינה שלי היית חייב להוריד ואני לא ייתן לך עוד רמזים ... ושוב כל הכבוד על התקיפה מכת נגד תקבל בקרוב מאוד
אני לא חושב שאני צריך סנגורים מי שיודע מי אני יודע למה אני מסוגל וגם אמיר לפחות יודע גם איפה אני נמצא כרגע בחיים האמיתים שאין לי זמן כל כך בשביל המשחק הזה אבל התגובה שלי תגיע ומרקו אני אהיה צריך את עזרתך כי אני לא רוצה שאמיר האח היקר יחזור לשחק כרגע יש לו דברים חשובים יותר על הראש...