מישהו יודע כמה יוגוסלבים יש בארץ?

roniway1

New member
הנני כאן

רוני ,בן 31 , גר בשדרות שבדרום הארץ קשר לאחת ממדינות יוגוסלביה: אני אוהב מאוד את המוסיקה ממדינות יוגוסלביה , ובמיוחד את המוסיקה הקרואטית , וגם השפה שם נשמעת יפה מאוד.

טשאפק

New member
הקשר המקדוני

מוצאה של סבתי ז"ל מהעיר מונאסטיר , או בשמה הרשמי "ביטולה", שבמקדוניה. יש לי עניין בנושאים יוגוסלבים: אקטואליה והיסטוריה, וגם ספרות וקצת קולנוע ומוזיקה. פעם ידעתי לפטפט כמה מילים.

כך גם רובנו כאן

אילו הדברים שמעניינים גם אותנו. נשמח לשמוע ממך עוד, רובי סרבי

נדלן בסרביה

היי, אני מיקי. בן 35. הורי נולדו בבלגרד ואני דובר סרבו-קרואטית. עורך דין במקצועי ובשנים האחרונות מתעסק בהשקעות נדלן בעיקר בסרביה. אני רואה שרוב ההתעניינות בפורום היא דווקא מוסיקאלית אך לידיעתכם לסרביה יש לא מעט מה להציע למשקיעים. אשמח לענות לפניות בנושא. [email protected]

עו"ד מיקי אתה מתפרץ לדלת פתוחה

שלום רב עו"ד מיקי, שמחתי לראות את ההודעה שלך. אתה מוזמן להמשיך ולהוסיף מידע על מצב הנדל"ן וההזדמנויות העסקיות בסרביה כולל מגמות השוק. במידה ותשלח אליי מידע עדכני אוכל להעביר לבסיס הנתונים של הפורום (ראה בשער הפורום), ונוכל להגביר יחד את העניין בנושא בישראל. מידע שיסביר את הכדאיות הכלכלית וההזדמנות העסקית יחד עם הגברת האמון בהליך שימנע תרגילי עוקץ יכול להיות תורם. דוגאמות שהיית מעורב בהן בעבר והצפי לעתיד. בפורום קיים סקר מתמיד, ראה בסרגל העליון שמראה על מגמות עניין שלאו דווקא קשורות אך ורק לתרבות ואומנות. אודה לך אם תוסיף את קולך, תשתתף גם אתה בסקר ותגדיל את מרחב המדגם. תודה וחג שמח, רובי סרבי

msleag

New member
היכרות

בעלי נחום גדליה נולד בבלגרד 1948. משפחתו מצד אביו מניש ,כולם ניספו. לפני כמה שנים מצאנו בן דוד שני בבלגרד כמו גם קרובים דור חמישי .מצד אמו - חבל וויוודינה מפנצ'בו והומוליצה, נובי סאד וסובוטיצה. [האחריות לעץ המשפחה ולקשרים -עלי ] לאה גדליה ילידת ישראל 1953 ממוצא רומני מזכירת ארצית של החברה הגנאלוגית הישראלית. מתגוררים בירושלים.

Gn18

New member
מישהו יודע כמה יוגוסלבים יש בארץ?

חבר שלי כל פעם צוחק עלי שאני הוא היוגוסלבי היחיד בארץ כמעט ולא מכירים כאן אותנו... נראה לי פ"ת ות"א כמעט ואין יוגוסלבים אז כדי לראות ולדעת כמה אנחנו כאן אני אבקש מכולם לרשום קצת פרטים מזהים: שם: ניב משפחה: דמיאנוביץ' מין: זכר גיל: 22 מיקום בארץ: פ"ת שנת עליה: 1992 מקום לידה או עליה: בלגרד תרצה להפגש עם אנשי הפורום: נראה לי שכן

Gn18

New member
../images/Emo226.gif אני ראשון ../images/Emo24.gif

שם: ניב משפחה: דמיאנוביץ' מין: זכר גיל: 22 מיקום בארץ: פ"ת שנת עליה: 1992 מקום לידה או עליה: בלגרד תרצה להפגש עם אנשי הפורום: נראה לי שכן

voivodina

New member
בת"א יש הרבה יוגוסלבים

ניב יש הרבה יוגוסלבים כאן בארץ וגם בת"א,הייתי במסיבה ביום ראשון אצל חברה(היא גם כן נולדה בבלגראד) והכרתי עוד אנשים נחמדים מסרביה,בוסניה...אנחנו הולכים להופעה של גוראן ברגוביץ ביום שישי אתה גם מוזמן...

המושבים קדרון, בית נקופה ובצת

ליד גדרה, בדרך לירושלים (כביש 1) ובגליל הוקמו ע"י עולים מיוגוסלביה והאחרון יחד עם עולים מרומניה. במדינות יוגוסלביה היו כ-80,000 יהודים לפני מלחמת העולם השניה ונותרו לאחריה רק כמה אלפים שחלקם עלה לישראל. רובי סרבי

Ohle74

New member
המפורסמים שלנו....../images/Emo13.gif../images/Emo59.gif

יש גם כמה יוגוסלווים ידועים (לא רק החברה פה
): יהודה חי אלקלעי- רב, ממבשרי הציונות בנימין זאב הרצל- שלא ימכרו לכם סיפורים, יוגוסלווי! חיים ברלב (ברוצלבסקי)- רמטכ"ל דוד (דדו) אלעזר- רמטכ"ל איתן בן אליהו- מפקד ח"א (אני מקווה שאני לא טועה כאן) דניאלה שמי- עיתונאית גדעון אוברזון- אופנאי מוני אמריליו- פיזמונאי יהורם גאון-זמר יוסף טומי (טומיסלב) לפיד (למפל), יאיר לפיד- יוגוסלווים כך שניב, אתה לא לבד! אשמח אם תוסיפו,

יפה יפה אך חיים בר-לב נולד באוסטריה

בוינה נולד ואח"כ משפחתו היגרה ליוגוסלביה ומשם ב-1939 עלה לישראל.

אבי טומי נולד בסרביה ותרם לישראל

לא פחות מהמפורסמים...גם לצבא וגם לתעשיה! וכמוהו אני בטוח שיש עוד יוגוסלבים, שהם לא מאילה שעיקר עיסוקם הוא בירבורים.

Ohle74

New member
צריך לבדוק....

גם אחיו של סבי נולד בוינה, אבל נשאר יוגוסלווי

Ohle74

New member
והרצל נולד בבודפשט....

האם זה מוחק את ההיסטוריה היוגוסלווית של הוריו? אגב, שמות הידוענים נועדו להראות שניב לא היוגוסלווי היחיד.

עב

New member
והסבים הגדולים שלי נלחמו בבלקן...

סבא אחד חטף כדור ברגל ועד מותו הקשו עליו חילופי מזג האוויר. סבא שני היה פקיד פלוגתי מצטיין באותה מלחמה ב 1876 או משהו כזה... ובכך מסתיים הקשר המשפחתי שלי לחבל ארץ זה - אבל זה לא הפריע לי להתאהב בו.

למעלה