מישהו יודע למה אי אפשר ליחדנים לאמץ מרוסיה ?

מישהו יודע למה אי אפשר ליחדנים לאמץ מרוסיה ?

התשובות מהעמותות לא ברורות ומשתנות או שברוסיה הדברים משתנים..

לפני כמה חודשים היה אפשרי, כעת לא, בעתיד הקרוב כניראה שכן...

riki23

New member
שאלה טובה

אני חושבת שנציגי עמותות בעצמם אינם יודעים מה קורה בודאות, מצד שני הם לא רוצים להפסיד לקוחות, יחידניות, לכן מושכים זמן ולא תמיד אומרים את האמת. מה זה עתיד הקרוב?

imor10

New member
פוטין רוצה שהאימוץ יישאר באמא רוסיה

לפי מה שהוסבר לי מנציגי העמותות ברוסיה - פוטין רוצה שהאימוץ יישאר באמא רוסיה ולא ייצאו ילדים מחוץ לגבולותיה.ולכן מעניק בונוסים גדולים ומפתים לתושבים וכן משכורות למאמצים. הוא רוצה משפחה גרעינית בלבד אמא,אבא וילד שלא ייראה חריג בחברה.וכן אסור לחד מיניים כי רואה זאת כסטייה.סליחה אם פגעתי במישהו זו לא כוונתי רק הסבר פשוט

יסמין@

New member
בוודאי

שזה לא מעליב. הרי הסברת את דעתו של פוטין, לא את דעתך. ככה באמת הוא ואחרים בשלטון ברוסיה חושבים.

fannyd

New member
וקוריוז קטן

באחת הידיעות נטען שפוטין אימץ כדוגמא את... ישראל, מדינה לא עשירה במיוחד, במצב בטחוני לא פשוט, לא מאפשרת הוצאת ילדים אל מחוץ לגבולותיה.

China8

New member
תראי, כרגע זה נראה עניין חם ברוסיה

אם מישהו חושב שלפוטין באמת אכפת כהוא-זה מן הילדים האלה, שיקום.
הוא כנראה נתון ללחץ פוליטי מגורמים (ולא הייתי שוללת גורמים דתיים) שמתנגדים לאימוץ על ידי חד מיניים.
ברוסיה עוד לא יצא לי להיות אבל הבנתי מכאלה שהיו שם וסיפרו ממקור ראשון על התנכלויות קשות לשחורים, לחד מיניים ולכל מה ששונה.
כך שלאחר שהנושא החם, הזה יירגע קצת יכול להיות שבשקט יתחילו שוב להזיז עניינים לטובת האימוצים היחידניים.

אבי351

New member
וברגע שפה יאשרו נשואין בין בני אותו המין הוא

לא יאפשר בכלל לאמץ יותר משם כפי שעשה לצרפתים הוא לדעתי רק מחכה לסיבה לא לאפשר לאמץ משם

זואילי

New member
בהחלט...

כשטסתי לרוסיה לנסיעה השנייה למשפט- אפשר היה
ממש להרגיש את אוירת ציד המכשפות.
ביום שהגעתי היה סיפור בחדשות על בחור שהוכה קשות
בפאב רק כי הוא נראה למישהו גיי.
באתי עם חברה טובה שליוותה אותי. כבר בנסיעה
משדה"ת הנציג אמר שהיא לא תוכל להצטרף אלי לביקורים בבית הילדים. את יכולה לתאר כמה התבאסתי. שילמתי לה כרטיס ומלון... היא הייתה אמורה לצלם אותנו... היא ככ התכוננה והתרגשה לפגוש
את בתי. אני הייתי זקוקה לתמיכה נפשית...
ובאמת היא לא נסעה איתי לכל הביקורים.
חבל מאוד שלא עודכנתי על כך מראש ולכן אני ממליצה
ליחידניים- היה והתהליך ממשיך- לא לבוא עם חבר/ה בני אותו מין.
כנראה ברוסיה לא ממש מקבלים גם סתם חברות נפש...
רדיפת החד מיניים שם זה ממש כמו שרדפו את היהודים בזמנים חשוכים בגרמניה- כך אמר לי בלי למצמץ הנציג המקומי.
אני לא מאמינה שבארצינו ה"נאורה" יהיו אי פעם נישואין של חד מיניים (שלא לדבר על להכיר בנישואים אזרחיים). אבל כל עוד הרוסים לא יבינו מה קורה פה ומבחינתם רישום של חד מיניים במשרד הפנים מספיק כדי להכניס לרשימה השחורה- אז סוף לאימוצים משם עבור יחידניים ישראליים.
הלוואי ויצליחו מכאן באמת לשנות את רוע הגזירה.
ואף מילה על טובת הילד....

fannyd

New member
הנה קמתי

אני חושבת שלחברה הרוסית באמת אכפת מהילדים האלה, כולל פוטין. החוק הרוסי אף פעם לא התיר אימוץ ע"י חד מיניים והמאמצים הזרים, כולל ישראלים, התחכמו וצפצפו. לא פלא שיום אחד מקבלים את זה בפרוף כמו בומרנג.

KallaGLP

New member
אני מניחה שבציבור הרוסי, כמו בכל ציבור

יש כאלה שאכפת להם וכאלה שלא. לא יודעת עד כמה אכפת לפוטין, אך ברור לחלוטין שהרבה יותר אכפת לו מעניינים מדיניים ופוליטיים וממעמדו בעולם מאשר מגורלם של מאות אלפי הילדים חסרי הבית בארצו.

fannyd

New member
האישיו האמיתי אינו מידת האכפתיות לגורל הילדים

אלא העובדה שחלק ממאמצים זרים בהסכמה שבשתיקה מצד סוכנויות האימוץ/עמותות הפרו את הוראות החוק הרוסי האוסר על אימוץ ע"י חד מיניים וכך כרתו את כל הענף של אימוץ יחידני. יהיה מי שלא יאהב את זה, אבל זאת האמת.

KallaGLP

New member
אני בכלל לא בטוחה שזה האישיו האמיתי,

אבל בכל מקרה, בלי קשר לאימוץ על ידי חד מיניים, מדיניות האימוץ של פוטין אינה לוקחת כלל בחשבון את טובת הילדים ואינה מתבטאת אך ורק בסעיף הזה, אלא בהרבה דברים נוספים. כבר שנים הוא מחפש דרך להפסיק אימוצי חו"ל לגמרי, זה פומבי וידוע.

fannyd

New member
המאמצים לא היו אמורים לספק תרוץ

אבל רק עובדה שלפחות בארה"ב למשל קרו גם מקרים של התעללות ואף רצח של מאומצים מרוסיה ע"י הוריהם, גם פורסם על העברת ילדים ממשפחה למשפחה לא באמצעות רשויות. מי שמתנגד להוצאת ילדים מרוסיה נתנו בידיו שפע של סיבות.

KallaGLP

New member
ועדיין, אלה מקרים בודדים

ביחס למקרים של אימוץ רגיל, שעליהם מטבע הדברים אף אחד לא שומע. התעללות של הורים בילדיהם היא תופעה אוניברסלית ותמיד תהיה לצערנו מנת חלקם של ילחדים במיעוט מהמקרים, בין אם במשפחות ביולוגיות ובין אם במאמצות. בשביל למנוע כמה מקרים כאלה להפסיק לגמרי מאות ואלפי אימוצים, שרובם בסך הכל מוצלחים ולהשאיר את הילדים האלה ללא משפחות כלל זה בטח לא פתרון. זה תירוץ, לא סיבה. ברור שבעולם אידאלי לא היו אמורים להיות מקרים של התעללות והזנחה הורית, אך בעולם אידיאלי כנראה גם לא היו אמורים להיות ילדים ללא משפחה. בקיצור, במציאות הלא אידיאלית שלנו, אימוץ הוא פתרון עדיף על השארת הילד ללא סיכוי למשפחה כלל. סיכון יש בכל דבר בחיים, השאלה איפה יש יותר סיכוי מול סיכון.

fannyd

New member
מאחורי כל מקרה כזה יש ילד

רגשית אני לא מסוגלת להעביר אף מקרה ובלי קשר זה משחק לידיהם של מתנגדי הוצאת הילדים לחו"ל.

KallaGLP

New member
ברור לחלוטין, וברור שהורים מתעללים,

בנוסף לזה שהם פוגעים קשה בילד, שזה דבר בלתי נסלח בפני עצמו, פוגעים גם בסיכוייהם של מאמצים אחרים. איני מנסה בשום צורה למזער את הנזק שהם גורמים. אני רק אומרת שגם מאחורי כל מקרה של אלפי הילדים שנשארים בבתי ילדים וברחובות יש ילדים שילדותם וחייהם נגזלו ממנו, ומזה אסור להתעלם. בסופו של דבר, אין ברירה אלא לראות מה עדיף בתמונה הכללית, כי התמונה הכללית מורכבת מאותם מקרים פרטיים. כמה שיש יותר מקרים פרטיים אומללים, כך התמונה גרועה יותר והלפך.

למעלה