מישהו יודע מה קורה עם נמרוד קורן?

The Indian

New member
תפסיק להתסיס

תתחיל להתנהג כמו מישהו בוגר (או שאתה לא...) ולא סתם להציק לאנשים במשהו שאתה לא יודע. נמרוד פרש רק מסיבות בריאותיות (תאמין לי אני יודע מה אני אומר), הוא פרש כפייטר עצום וכלוחם מהטובים שראיתי אם לא הטוב שראיתי! תפסיק לחפש ריבים זאת לא תכונה ממש טובה לחיים...

נמרוד קורן הוא הוא...........

הוא החלוץ של האגרוף המקצועני בארץ. הוא זה שפרץ את הדרך למרחב ולכולם, הוא זה שנתן לנו הכרה ראשונית עולמית. מתאגרף גדול בשיאו.... יניב

The Indian

New member
אין ספק

הוא היה מתאגרף מעולה ראיתי הרבה קרבות שלו ולפי דעתי זה אובדןקשה שהוא פרש... אבל מי יכול לעמוד בבעיות בריאותיות...

Pyongwon

New member
תשובה: כל מי שעושה טכני. הרבה יותר

בטוח, גם חיים בריאים יותר הרבה יותר זמן! :) ג'ס.

BROWN BOMBER

New member
ליניב - בעניין נמרוד קורן...

עם נמרוד הוא החלוץ של האגרוף המקצועני בארץ אז למה מתוך תשעה מתאגרפים שנוצחו על ידיו רק לאחד מהם היו נצחונות בקריירה המקצוענית? תוכל לוודא ב - WWW.SADDOBOXING.COM.

der bomber

New member
בהתחלה בקושי מנצח את אריק ריגל

איזה קאליבר האריק ריגל הזה היה פעם. הקורן הזה לפני כמה חודשים הוא בקושי מנצח בחור ששבר יד בקרב.

לגבי החלוץ..............

1. נמרוד קורן עשה גם קרבות מקצוענים בחו"ל, עוד לפני כולם, ואפילו זבה בתואר INTERCONTINENTAL WORLD TITLE (קבל תמונה) 2. נמרוד הוא האיש שפתח את הצוהר להכרה בן לאומית, ובזכותו קיבלנו כל הזמן הזמנות להתחרות בחו"ל. - מה גם נמרוד עשה קרבות בדאז במלון שרתון בת"א עם כל מיני מתחרים שהביאו מחו"ל. 3. לפני כמה חודשים הקרב האחרון שעשה בארץ, הסמפטומים לבעיה הבריאותית שלו החלו, לכן היה לו קשה להתחרות, הסימפטומים האלה החריפו כאשר היה בחו"ל עם מרחב והגר... דבר דרש ממנו עוד יותר מאמץ. יניב

BROWN BOMBER

New member
בעניין החלוץ...

העם אתא מתכוון לקרב מול Attila Molnár עם מאזן של 9 נצחונות ו 8 הפסדים? מול נמרוד - זה היה ההפסד הראשון שהוא לא הפסיד KO. כמו כן הוא הפסיד את שתי הקרבות האחרונים לפני הקרב ב KO אז עם כל הכבוד לנמרוד, זה עדיין לא נצחון ששווה להתגאות בו כל כך. גם כמו שאמרתי כודם - כל שאר הנצחונות שלו היו על מתאגרפים נחותים ללא נסיון בזירה או נסיון בהפסדים בלבד. עם אתא באמת רוצה לדבר על מתאגרפים ישראלים מוצלחים בזירה אז תיכנס לאתר שנתתי לך קודם וחפס את השמות הבאים: רומן גרינברג - 18 נצחונות, 0 הפסדים ו - 13 נצחונות בנוק אאות. מתוך המתאגרפים שנוצחו על ידו יש שמות כמו ג'וליוס פרנסיס שהתאגרף לפני כן מול מייק טייסון וויטלי קליצ'קו וב 11.6.05 הוא הולך לפגוש את זורי לורנס שהנחיל הפסד ראשון לאלוף האולימפי האיטלקי פאולו וידוס שהציג רצף יפה של נצחונות רצופים ב נוק - אאות. מתאגרף מאוד תכני עם עבר עשיר מאוד כחובבן ועתיד גדול במשקל הכבד. התאגרפתי נגדו בעצמי ב-1995 וכבר אז היה אפשר להבין שזה מתאגרף מצויין. או למשל במשקל עד 67 קג' יורי פורמן שבזמנו היה מועמד לייצג את ישראל באולימפיאדה אך הפך למקצוען ומאזנו להיום הוא 18 נצחונות, 0 הפסדים ו - 7 נצחונות בנוק - אאות. גם הוא מתאגרף מאוד תכני ומצפה לו עתיד גדול. עם נמרוד קורן או מרחב מוהר שכמות הקרבות שלהם בזירה כמעת זהה לזו של שתי המתאגרפים הללו היו מנסים להתחרות בליגה הזאת אולי היו מצליחים פחות אבל מה שאני יודע על בטוח: הם היו זוכים ליותר כבוד...

The Indian

New member
אל תזלזל במרחב!

מרחב כולה בן 20 וקצת יש לו עוד את כל הקריירה שלו שלפניו והוא הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב, הוא כן הלך להתחרות בארה"ב אבל אם היית חושב קצת היית בודק ורואה שהוא עשה הרבה קרבות בחו"ל (וגם בארץ מן הסתם) והפסיד רק בקרב אחד נגד איזה לטבי וזה היה הקרב הראשון שלו באיגרוף מקצועני, והיום הוא הרבה יותר טוב ותאמין לי הוא עוד יהיה יותר טוב בהרבה מעכשיו ויעשה קרבות מול הטובים במשקל שלו, מרחב מוהר הולך להיות אחד הגדולים ואז אתה תראה איך אתה תתייבש! נ.ב כותבים אתה ולא אתא וגם אם ולא עם.....

בשביל כבוד צריך לעבוד...

והמתאגרפים הללו כל מי שציינת וגם שלנו עובדים קשה בשביל לעלות לזירה מה ההשוואות האלה מי יותר טוב מי פחות טוב? מה זה תורם בדיוק? כל אחד מתקדם בקצב שלו, בהתאם לתוכניות שהמאמנים עושים לו. אותו מתאגרף לא מחליט נגד מי הוא עולה, ההחלטה עושים המאמנים, ככה זה במקצועני... יניב

BROWN BOMBER

New member
לכבוד מועדון המעריצים של מרחב מוהר:

קודם כל עליי לציין שאין בכוונתי להעליב אף אחד, פשוט בתור מתאגרף לשעבר ואחד שחווה על בשרו את החבייה של אימונים מפרחים, הקרבה עצמית וקרבות אני מנסה להעביר לכם איך הראש של מתאגרף אמור לעבוד. למשל אני אישית אף פעם לא ניסיתי מלהימנע לפגוש יריבים עדיפים ממני אלא להיפך. זה פשוט עניין של אתגר. עם מדובר פה ברייטינג אז במדינה קטנה כמו ישראל אפשר לבנות אותו ב -5,6 או 7 קרבות בתוכנית "הזירה". ועם מרחב מוהר הכל כך נערץ עליכם עושה זאת במשך 4 שנים שהוא מתחרה אז כבר לא מדובר פה ברייטינג אלא במשהו אחר. עכשיו בעניין הפסדו ל Denis Alekseev הלטבי: זה היה הקרב הראשון של הלתבי בזירה והשלישי של מרחב. כמו כן זה הנצחון היחית של אלקסייב בזירה מתוך 10 קרבות והיום הוא מדורג מספר 649 בעולם. כמו שציין The Indian מרחב עושה הרבה קרבות בחול: קודם כל הוא עשה שתי קרבות נגד מייק דובס שהפסיד את כל 11 ההפסדים שלו לפני קרב זה בנוק אאוט בשני הסיבובים הראשונים (7 מתוכם כבר בסיבוב הראשון ואת כל השאר בסיבוב השני) וגם ניצח ב 9 קרבות. אולי זה הישג ההכי המרשים של מרחב עד עכשיו אבל אין זה יכול לקבוע שהוא מתאגרף גדול כי דובס הוא עדיין מתאגרף לדעתי נחות ממנו. אבל אין להתעלם מזה שמרחב נקם מ טרי ג'ונסון על הנוק אאוט שהנחיל לנמרוד קורן. על זה אני רוצה לברך אותו. עכשיו בעניין ההשוואה שהזכיר יניב בין מרחב ובין שתי המתאגרפים יורי פורמן ורומן גרינברג: שלושת המתאגרפים הללו הם ישראלים שלנו, בני אותו גיל ובעלי כמות זהה של קרבות בזירה. ההבדל הוא שרומן ויורי כמעט ולא מדברים עם התקשורת ולוקחים סיכון אחר סיכון ומנסים כל הזמן להיתקדם ולהתחרות מול יריבים עדיפים מהם. מה שיש לי להגיד על מרחב בנושא הזה שוהוא מדבר הרבה אבל עדיין לא ראינו אותו מתחרה מול יריב עדיף ממנו ומסתכן באמת. הרי זה כל העניין בספורט תחרותי ובמיוחד באיגרוף - האתגר!!! כמו כן אוכל להמליץ לו על יריב שמאוד יכול לקדם אותו בזירה ובדירוג העולמי היריב הוא Shakir Ashanti האמריקאי: מתאגרף די מנוסה, מדרג 230 בעולם ולמרות 9 ההפסדים שלו אף פעם לא ניסה להתחרות מול מתאגרף נחות ממנו וכל קרב כמו כן הוא התחרה לא מזמן מול יורי פורמן שלנו והפסיד לו. אז תהיה אפשרות להשוות בין שתי המתאגרפים בלי להפגיש בינהם בזירה. עם מרחב יוכיך שהוא מוכן להסתכן ולהתחרות מול יריב עדיף ממנו ולנצח כנגד כל הסיכויים דעתי עליו תשתנה. אך במהלך 4 שנים שבהם הוא עשה רק 16 קרבות מול יריבים נחותים ממנו אין לו עדיין במה להתגאות. יותר מדי זמן ודיבורים על קרבות מול הטובים ביותר, הגיע הזמן למעשים...

der bomber

New member
BROWN BOMBER אתה אומר אמת

אבל לא כל אחד פה מבין מה אתה מדבר. ממה שאני שומע אתה מבין מה אתה מדבר. אבל בסה"כ מרחב מוהר לא רע. אני חושב שכאן ילדים כולם ולא יודעים שיש אגרוף חזק בעולם. הם רואים את מרחב ונמרוד והגר בטלויזיה וחושבים הם הכי חזקים שיש. אבל מי שמסדר קרבות זה מאמנים שלהם והם עסוקים בפרסומת למתאגרפים שלהם.

MikeTyson

New member
כרגע, המתאגרף הטוב בארץ

אחרי שנמרוד פרש ומרחב עזב זה אלעד שמואל מ-CMA.

der bomber

New member
הוא מתאגרף חזק אבל לא הכי טוב בארץ

חברים ממשולבת השקיעו הרבה במרחב ובאלעד וכל כבוד להם אבל יש יותר חזקים ממנו בישראל. יש לו כושר הכי חזק אבל טכניקה צריך לעבוד עוד הרבה.

למעלה