מישהו יודע מה קורה עם נמרוד קורן?

der bomber

New member
מתי הוא אלוף ישראל אז הוא ראשון

הוא לא ניצח באליפות ישראל בבוגרים ולא בקדטים. אפילו שאמרו בפורום שקרב היה שלו הוא לא גומר יריב שלו בנאקאוט. בבוגרים יש חזקים יותר. אבל טעות שלו זה בסיסטמה של אימון. הוא פחות מ70 קילוגרמ ומתאגרף במהירות כמו 91 קילוגרמה.

BROWN BOMBER

New member
זה יכול להיות כל אחד...

מספיק למצוא מתאגרף צעיר, קשרוני ומעניין כדי להחליף אותו. הרי כל היריבים נבחרו בשבילו אחד אחד. ואל תהיה מופתע, אפילו את הקריירה של מייק טייסון בנו בצורה כזו. ההבדל הוא שלטייסון זה נמשך שנה אחת בלבד לצורך רייטינג ושנה לאחר מכן הוא התאגרף מול הטובים ביותר, זכה בתואר אלוף העולם במשקל כבד וקבע שיא חדש כאשר נהיה האלוף הצעיר ביותר במשקל כבד. יש מתאגרפים מצויינים, רק צריך לדעת לשלוף את הבן אדם הנכון...

BROWN BOMBER

New member
אתא צודק. אבל...

לא התכניקה זאת הבעייה העיקרית של מרחב. תכניקה משתפרת עם נסיון ועבודה קשה באולם הספורט הבעיה הכי קשה שלו זה הלב. אני לא יודע מה הסיבה לכך שהוא לא פוגש יריבים יותר מנוסים, או שהוא חושב שאחרי 4 שנים בזירה הוא עדיין לא מוכן לקרב אמיתי, או שזה פוגע לו ברייטינג, לא משנה מה הסיבה. מה שיש לי להגיד זה שיעור חשוב ביותר לכל מתאגרף: עם אתה נכנס לזירה ומתרגל ליריבים נחותים - אתה מתרגל לנצחונות קלים, מקבל בטחון עצמי מופרז (זה כבר קרה למרחב), ברגע שתפגוש מתאגרף שהוא לא יותר טוב מכל השאר שנצחת עד עכשיו אבל יגיע מוכן לקרב וילמד לבטל את היתרונות הפיזיים שלך או שידע איך לפתח אסטרטגיה נכונה כדי לנצח בקרב (יש בארץ מתאגרפים רבים שיודעים לעשות זאת אבל משאר הבחינות הם לא טובים בהרבה מאילו שנוצחו ע"י מרחב). כשזה יקרה, וזה יקרה על בתוח - אתה לא תהיה מוכן ולא תבין מה הטעות שעשית. זה בדיוק מה שקרה לפרינס נאסים חאמד ולרוי ג'ונס ג'וניור. מרקו אנטוניו באררה פשות הפעיל לחץ על נאסים ולא התפטה להזדמנויות להפיל אותו, היה נאמן לתכנית הקרב שלו וניצח. רוי ג'ונס פשות חטף נוק אאוט מהאנדרדוג אנטוניו טרבר. שתי המתאגרפים המצויינים האלה לא התאוששו עד היום מההפסדים שלהם ופרשו. זה מה שיקרה למרחב עם ימשיך בדרך שבה הוא הולך היום אבל ההבדל הוא שזה יקרה לו הרבה יותר מהר.

der bomber

New member
אולי בעיה בלב של מאמנים שלו ?

אבל עכשיו הוא באמריקה ומתאמן חזק שם. זה משחק אחר גם באימונים וגם בקרבות.

BROWN BOMBER

New member
יכול להיות...

ההבדל העיקרי הוא שבאמריקה לא הוא זה שבוחר את היריבים רק בגלל זה יהיה לו יותר קשה שם.

BROWN BOMBER

New member
מעניין...

הייתי ממליץ לו ללכת לעבוד כיריב אימונים של שיין מוסלי או מישהו אחר מהליגה הזאת. אפשר ללמוד הרבה מאוד מהם...

der bomber

New member
למרחב בארץ מנפחים ראש בטלויזיה

ספורטאי מתי מתחיל דרך אסור מנפח לו ראש בטלויזיה כמו עושים למרחב בטלויזיה. מתי ראש נפוח ופרשנים לא מבינים בוקס הוא בטוח הוא מספר גדול. באמריקה מתחיל מלמטה.

BROWN BOMBER

New member
די... הוא בסך הכל ילד!!!

הטלביזיה באמת ניפחה יותר מדי את הראש של מרחב אבל לפי מה שאני רואה הוא יודע שהוא לא הטוב מכולם. אני מוכן להתערב שאתא אחד מהמתאגרפים החובבנים שעלו מרוסיה המתחרה בזירה החובבנית. אתא חושב שאתא יותר טוב ממנו (יתכן מאוד שאתא צודק) אבל מעצבן אותך שהוא התפרסם בגלל הטלביזיה ולא בזכות היכולת שלו ואתא רואה בו יריב פוטנציאלי. תתקן אותי עם אני צודק...

COGAN BENY

New member
חייב להגיב

שמע, גם אני חשבתי שבשביל מרחב, באמת היה עדיף אם היה מתאגרף בחובבים נגד יריבים שמוגרלים נגדו, לא נגד הכישרון שלו, אלא דווקא בגלל הכישרון שלו. מרחב באמת עשה יותר מידי קרבות "קלים" , אולם אני חייב להוריד את הכובע בפניו במיוחד בהזדמנות אחת. בתחרות באוגוסט בירושלים 2004, מרחב עלה נגד סרגיי מירושלים, שזכה באליפות הארץ 3שבועות לפני ב69ק"ג (אם אני לא טועה במשקל), מרחב עלה נגדו, בשקילה היה 65 ואילו סרגיי הגיע 71. סרגיי באמת בתחילת הקרב תפס את מרחב וצלצל אותו בלסת, אולם מרחב שהיה קטן פיסית, ונגד מתאגרף טוב בהחלט, התאגרף עם המון שכל, וגם סטייל, ידע להתגבר על יריב חזק שמתנפל עליו ואפילו תפס אותו בסיבוב ראשון, ואף ניצח את סרגיי בנוק אאוט לכבד, לאחר שבנה לאט לאט את המכה החזקה במשך 3 סיבובים, כאשר הוא מתחמק ממכה ראשונה של סרגיי ומחזיר המון אפרקט לגוף. ב40 שניות הראשונות של הקרב, ולאור הבדלי המשקל, הייתי בטוח שמרחב נופל נוקאאוט, אולם הוא הוכיח לכולם, עד כמה הוא כשרוני, ואף נתן שואו נפלא לקהל בקרב אטרקטיבי. ללא ספק, בנקודה הזו, הוכיח את עצמו. מקווה שבארה"ב הוא יטופל נכון ע"י מנג'ר נכון (לו דבלה?), ויגיע בדרך הנכונה, שאתה דיברת עליה, לפסגה האמיתית. הצעד לעבור למעצמת איגרוף כמו ארה"ב , הינה הצעד החשוב כדי להצליח. יורי פורמן, לדעתי, המתאגרף הישראלי הכי טוב שיש היום, גם מעל רומן המצויין, כי אני חושב שלרומן היה הרבה יותר קשה באמריקה מאשר באנגליה, בגלל כמות הכבדים הטובים שם, אבל הוא מספר 2 בעיני.

joker89

New member
המאמן שלי

בקשר ישיר עם פורמן ..הוא אפילו שלך לנו ציוד חדש של אורלאסט וקלטות שלו

למעלה