חייב להגיב
שמע, גם אני חשבתי שבשביל מרחב, באמת היה עדיף אם היה מתאגרף בחובבים נגד יריבים שמוגרלים נגדו, לא נגד הכישרון שלו, אלא דווקא בגלל הכישרון שלו. מרחב באמת עשה יותר מידי קרבות "קלים" , אולם אני חייב להוריד את הכובע בפניו במיוחד בהזדמנות אחת. בתחרות באוגוסט בירושלים 2004, מרחב עלה נגד סרגיי מירושלים, שזכה באליפות הארץ 3שבועות לפני ב69ק"ג (אם אני לא טועה במשקל), מרחב עלה נגדו, בשקילה היה 65 ואילו סרגיי הגיע 71. סרגיי באמת בתחילת הקרב תפס את מרחב וצלצל אותו בלסת, אולם מרחב שהיה קטן פיסית, ונגד מתאגרף טוב בהחלט, התאגרף עם המון שכל, וגם סטייל, ידע להתגבר על יריב חזק שמתנפל עליו ואפילו תפס אותו בסיבוב ראשון, ואף ניצח את סרגיי בנוק אאוט לכבד, לאחר שבנה לאט לאט את המכה החזקה במשך 3 סיבובים, כאשר הוא מתחמק ממכה ראשונה של סרגיי ומחזיר המון אפרקט לגוף. ב40 שניות הראשונות של הקרב, ולאור הבדלי המשקל, הייתי בטוח שמרחב נופל נוקאאוט, אולם הוא הוכיח לכולם, עד כמה הוא כשרוני, ואף נתן שואו נפלא לקהל בקרב אטרקטיבי. ללא ספק, בנקודה הזו, הוכיח את עצמו. מקווה שבארה"ב הוא יטופל נכון ע"י מנג'ר נכון (לו דבלה?), ויגיע בדרך הנכונה, שאתה דיברת עליה, לפסגה האמיתית. הצעד לעבור למעצמת איגרוף כמו ארה"ב , הינה הצעד החשוב כדי להצליח. יורי פורמן, לדעתי, המתאגרף הישראלי הכי טוב שיש היום, גם מעל רומן המצויין, כי אני חושב שלרומן היה הרבה יותר קשה באמריקה מאשר באנגליה, בגלל כמות הכבדים הטובים שם, אבל הוא מספר 2 בעיני.